Şimdi Ara

Sony Ericsson Xperia X10 Klavye...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2.1 güncellemesi gelmeden önce yani 1.6 versiyonu kullanırken, klavyede yazdığım kelimeler hafızaya alınıyordu, aynı kelimeyi tekrar yazmak istediğim zaman önerilen kelimeler kısmında ilk sırada bu kelimeler çıkıyordu.
    2.1 güncellemesiyle bu özellik kayboldu. bunun ayarını yapabilen var mı günlerdir klavye ayarını karıştırıp nerdeyse herşeyi değiştirdiğim halde, kullandığım sözcükleri sözlüğe kaydettiğim halde önerilen kelimeler arasında bunları bulamıyorum.

örneğin
    1.6 sürümdeyken
    her yerde kullandığım üye adım sinan2609'u ilk kullandığım yerden itibaren, başka sitelere girişte, mesaj yazarken, maile girerken "s" harfine bastığım anda önerilen kelimeler arasında ilk sırada "sinan2609" çıkıyordu. bu ve bunun gibi bütün sözcükleri hafızaya kaydedip bana öneriyordu
    2.1 güncellemesinde her seferinde aynı sözcükleri (sözlüğe kaydettiğim halde) tekrar tekrar yazıyorum.
    bu ayarı yapabilen bu sorunu çözebilen birisi var mı?

• ne sorunlu telefonmuş abi be
  • Tel sorunlu değil. 2.1 sürümünde kelime tahmini kapalı oluyor ilk başta.x10 forumunda bir kaç kişi de ayni dertten muzdaripti.ayarlardan düzeltiliyor.tam olarak nerden bilmiyorum.google da aratın bi çıkabilir.çok basitti yapması.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Xperia X Compact
    9 yıl önce açıldı
    Sony Ericsson Vivaz İnceleme
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.