Şimdi Ara

Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro Kullanıcıları Buraya !!.. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
888
Cevap
10
Favori
146.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Söz konusu cebimden çıkan para olunca eminim. Ankara etlik Mediamarkt da 599 liraya aldım bu telefonu. Ayrıca world karta 10 taksitle aynı fiyat üzerinden.

@akordeonist rica ederim

quote:

Orijinalden alıntı: matt

699 olmadığına eminsindir umarım,zira senin bu yazdığını okuyup İstanbul İkitelli de ki Mediamarkt'a gittim.Kendilerini aradığımda en iyi fiyat garantisi dahilinde hizmet sunduklarını telefonda fiyat veremiyceklerini söylediler ve sadece 725 liralık fiyatı görmek için boşu boşuna gitmiş oldum.Bölgesel yada şubelerinde fiyat farklı olabilir ama Ankara da 599 İstanbul da 725 olması gibi bir durum pek mümkün değil gibi bence.
    Cihazın Teknosa da ki peşin fiyatı 620 taksitlisi 659.İstanbul için elden alınabilecek daha uygun fiyat bilgisi olan var mı?

quote:

Orijinalden alıntı: altugaaa

Ankara'da Mediamarkt' dan 599 Liraya aldım mini pro'yu. Elden almak isteyenlere duyrulur.

• hepsiburadan 618 tl peşin fiyatına 12 taksit ve hoparlör hediyeli olarak aldım. heyecanla bekliyorum. kısmetse yarın elimde olacak. inceledikçe izlenimlerimi ve sorularımı yazacağım.
  • 1,5 senelik telefon... Üstelik yenisi çıktı (experia mini)

Samsung dışarda çıkarıyor 1 ay sonra Türkiye'ye geliyor. SE nanay

para verilmez beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufo

1,5 senelik telefon... Üstelik yenisi çıktı (experia mini)

Samsung dışarda çıkarıyor 1 ay sonra Türkiye'ye geliyor. SE nanay

para verilmez beyler

Yeni Xperia Mini'ler daha çıkmadı. Ağustos-Eylül gibi çıkacak.
    Fiyat politikası kötü sadece.
  • arkadaşlar bu telefonun fiyatı nedir şimdi türkiyede biri dio 599'a aldım biri dio 618 e aldım araştırdım 900 tl'nin altına bulamadım ben. yurtdışında 550 tl'ye getirtme imkanım var ama burda 600 tl ise bosuna urasmıyayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

arkadaşlar bu telefonun fiyatı nedir şimdi türkiyede biri dio 599'a aldım biri dio 618 e aldım araştırdım 900 tl'nin altına bulamadım ben. yurtdışında 550 tl'ye getirtme imkanım var ama burda 600 tl ise bosuna urasmıyayım.

Arkadaşım telefon bugün elime ulaştı dediğim gibi hepsiburada dan 618 tl ye peşin fiyatına 12 taksit olarak aldım. gerçekten cok hoşuma gitti daha bir çok özelliği keşfedemedim elimden bırakamıyorum kullandıkça özelliklerini gördükçe hayran oluyor insan.. şimdi kullanan arkadaşlara ilk sorumu sormak istiyorum. ben telefonu aldığımda içinden 2 gb lık bir de hazıfa kartı çıktı, ben bunu çıkarıp kendi 2 gb lık (içinde ses, video, fotoğraflar olan) hafıza kartımı taktım. öncelikle telefonla gelen hafıza kartında herhangi bir program vs yüklümüdür.yani onu çıkarıp kendi kartımı takmam sorun öıkarırmı henüz bir sorunla karşılaşmadım. ayrıca videolarımı video bölümünde fotoğraflarımıda albüm bölümünde buldum ama hafıza kartımdaki ses dosyalarını bulamıyorum ses dosyalarına nasıl ulaşabilirm. telefonda dışarıdan ses kaydı varmı?

• teknosada ve media marketde var fiyatı asagı yukarı 600 civarında
    quote:

Orijinalden alıntı: toyotacıyız

quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

arkadaşlar bu telefonun fiyatı nedir şimdi türkiyede biri dio 599'a aldım biri dio 618 e aldım araştırdım 900 tl'nin altına bulamadım ben. yurtdışında 550 tl'ye getirtme imkanım var ama burda 600 tl ise bosuna urasmıyayım.

Arkadaşım telefon bugün elime ulaştı dediğim gibi hepsiburada dan 618 tl ye peşin fiyatına 12 taksit olarak aldım. gerçekten cok hoşuma gitti daha bir çok özelliği keşfedemedim elimden bırakamıyorum kullandıkça özelliklerini gördükçe hayran oluyor insan.. şimdi kullanan arkadaşlara ilk sorumu sormak istiyorum. ben telefonu aldığımda içinden 2 gb lık bir de hazıfa kartı çıktı, ben bunu çıkarıp kendi 2 gb lık (içinde ses, video, fotoğraflar olan) hafıza kartımı taktım. öncelikle telefonla gelen hafıza kartında herhangi bir program vs yüklümüdür.yani onu çıkarıp kendi kartımı takmam sorun öıkarırmı henüz bir sorunla karşılaşmadım. ayrıca videolarımı video bölümünde fotoğraflarımıda albüm bölümünde buldum ama hafıza kartımdaki ses dosyalarını bulamıyorum ses dosyalarına nasıl ulaşabilirm. telefonda dışarıdan ses kaydı varmı?

• x10 mini pro multitouch ekleme:

Multitouch for all roms!
    For Stock Rom Users (2.1), Easy, install this .zip through xRecovery:

link- MD5 - CFB379AC8EF064C8DB714977BD5BCC27

Add this lines to your hw_config.sh (no matters place):

#Multitouch
    insmod /system/lib/modules/mt.ko

And this to build.prop (no matters place either):

ro.product.multi_touch_enabled=true
    ro.product.max_num_touch=2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atom-karınca -- 14 Mayıs 2011; 13:54:39 >

• arkadaşlar ses dosyalarını buldum. ama 2 gündür telefonun girip çıkmadığım menusu kalmadı mesaj (sms) gönderemiyorum, sms geliyor ama ben göndermeye çalıştığımda gönderiliyor diyor bekliyor ve sonra gönderilemedi diyor. internete girebiliyorum ama sms gönderemiyorum deli olucam. mesaj merkezi numarasını kontrol etmek istedim ama nerede olduğunu bulamadım yada başka hangi ayardan olabilir. bilen varsa lütfen yardımmm...
  • quote:

Yaptığım incelemeler sonucu bakın ne buldum. x10 mini ve x10 mini pro kasa değiştirmiş daha dün sony ericsson un sitesinde eski kasanın fotoğrafı vardı tuşları yatay olan yani. şimdi ise oval tuşlu bir x10 mini ve mini pro fotoğrafları var üstelik yeni versiyonda görüntülü görüşme için kamerada var ayrıca android 2.3 sanırım, acaba ne zaman satışa çıkacak buyrun bakın..http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/xperia-mini-pro?cc=tr&lc=tr

arkadaslar bu cok guzelmis ama gercekten mini prodan cok daha onde bi telefon. mini pro zaten 1 yildan daha eski bi telefon ama yeni mini pronun tanitimini gorunce almasammi diye dusundum cunku alsam satamam otekinin fiyati nekadar civarinda olurki yurtdisinda falan piyasaya ciktimi o cihaz? x10 mini pro 2

• sizce alsammi arkadaslar cok kararsiz kaldim 16 mayista 100 lira hediye ceki kampanyasi hepsiburadada bitiyor oyuzden pazartesi son gun yoksa almam galiba hazirana kadar
    yeni mini pro 2 den haberi olan varmi?
  • quote:

arkadaşlar ses dosyalarını buldum. ama 2 gündür telefonun girip çıkmadığım menusu kalmadı mesaj (sms) gönderemiyorum, sms geliyor ama ben göndermeye çalıştığımda gönderiliyor diyor bekliyor ve sonra gönderilemedi diyor. internete girebiliyorum ama sms gönderemiyorum deli olucam. mesaj merkezi numarasını kontrol etmek istedim ama nerede olduğunu bulamadım yada başka hangi ayardan olabilir. bilen varsa lütfen yardımmm...

Kullananlardan acil cevap bekliyorum... Sim kartını başka telefona takığımda sms gönderebildim, yani x10 mini pronun bir ayarı eksik ama bulamıyorum.Çözüm önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toyotacıyız -- 15 Mayıs 2011; 20:49:12 >
  • bende bugun pendik pendorya avm de media markt ta 639 a gordum galiba kafalarina gore fiyatliyorlar subelere gore ayri bi fiyat uygulamasi var bence
    quote:

Söz konusu cebimden çıkan para olunca eminim. Ankara etlik Mediamarkt da 599 liraya aldım bu telefonu. Ayrıca world karta 10 taksitle aynı fiyat üzerinden.

@akordeonist rica ederim

quote:

Orijinalden alıntı: matt

699 olmadığına eminsindir umarım,zira senin bu yazdığını okuyup İstanbul İkitelli de ki Mediamarkt'a gittim.Kendilerini aradığımda en iyi fiyat garantisi dahilinde hizmet sunduklarını telefonda fiyat veremiyceklerini söylediler ve sadece 725 liralık fiyatı görmek için boşu boşuna gitmiş oldum.Bölgesel yada şubelerinde fiyat farklı olabilir ama Ankara da 599 İstanbul da 725 olması gibi bir durum pek mümkün değil gibi bence.
    Cihazın Teknosa da ki peşin fiyatı 620 taksitlisi 659.İstanbul için elden alınabilecek daha uygun fiyat bilgisi olan var mı?

quote:

Ankara'da Mediamarkt' dan 599 Liraya aldım mini pro'yu. Elden almak isteyenlere duyrulur.

• sanırım forumda pro ya rom atanlar var.anlatırsanız bizlerde deneyelim.rom atanlar izlenimlerini de anlatırsa güzel olur.eksi ve artı yönleri varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

sanırım forumda pro ya rom atanlar var.anlatırsanız bizlerde deneyelim.rom atanlar izlenimlerini de anlatırsa güzel olur.eksi ve artı yönleri varmı.

1-2 gün içinde denicem. izlenimlerimi ve nasıl yaptığımı anlatırım inş.
  • sanırım bu sms gönderememe sorunu kimsenin başına gelmedi ama başkasının başına gelebilir sorun çözüldü. sony ericsson teknik destek merkezi ve turkcell iletişim merkeziyle 2 gündür yaptığım görüşme trafiği sonunda 13 yıldır kullandığım sim kartımın değiştirilerek yeni bir sim kartı almam sonucunda sorun çözüldü. Eski sim kartları yeni nesil telefonlarda bazen böyle sorunlar çıkarabiliyormuş, bu arada msn messenger yükleyen varmı nasıl kullanılıyor marketten msn messenger indirdim ama hata verdi ve kaldırmak zorunda kaldım. Ayrıca kılıf almak için girdiğim telefoncudaki tezgahtar kız ilk kez gördüğü mini proya bayıldı. incelemek için izin istedi ve elinden bırakamadı.
  • Ekteki telefonum satılıktır. Telefonla arayarak iletişim kurarsanız sevinirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefon-xperia-mini-2-aylik-46223119/detay/
  • bugün ikinci telefon olarak almaya niyetliydim incelerken yeni model çıktığını gördüm

karşılaştırmayı izleyin
  • arkadaşlar telefonu yedeklemeyi unuttum hafıza kartını sildim telefon hafıza kartıyla gelen programlar dosyaları ( sıfır haliyle ) yani ilk elimize geçtiği haliyle dosyaları update edebilirmisiniz.
  • Merhabalar,
    Bir sorum olacaktı.
    Makinede yüklü gelen Peggle,Midnight Bowl,Uno,P. of Persia gibi oyunları kullanmıyorum.Fakat makineden kaldıramıyorum.
    Bu oyunları nasıl kaldırabilirim.
    Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.