Yav flash player yok nasil her yerde izliyosunuz, ben x10 da izleyemiyom
cok enteresan ya. makina android işletim sistemiyle calısıyor su an belkide en iyi sistem bu. bırak video izlemeyi onlar basit seyler, makinadaki özellikleri kesfetmeye basladıkca hayran kalıyorsun iyice. zaten menüde kısa yollarda bile youtubenin simgesi var izleyememen ilginc
quote:
Orijinalden alıntı: akordeonist
izleyemiyorum hafıza kartımda 1800 mb boş alan var telefonu 2.1 yaptım güncelledim ama izleyemiyorum :(
ewet bu arada navigasyonu yüklemeyi becerebildim. android islemcili makinalara program yükleyebilmek icin öncelikle baska bi program yüklemen lazımmıs :) market den giriyorsun indiriyorsun. sonra navigasyonu calıstırabiliyorsun
Ankara'da Mediamarkt' dan 599 Liraya aldım mini pro'yu. Elden almak isteyenlere duyrulur.
yaw arkadas yazıyorsunuz birseyide kendiniz bile emin degilsiniz. gir sitesine bak tanıtımındaki videoda bile video izliyor adam. face de youtube de gayet rahat izliyorum her videoyu.
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
quote:
Orijinalden alıntı: karahan3240
yaw arkadas yazıyorsunuz birseyide kendiniz bile emin degilsiniz. gir sitesine bak tanıtımındaki videoda bile video izliyor adam. face de youtube de gayet rahat izliyorum her videoyu.
quote:
Arkadaşım zaten FAcebook, Youtube , Dailymotion gibi siteler izletir onlara bişey demedim ben , gir bakalım farklı bi siteye izleyebilecek misin ?
Az önce X10'a 2.3.3 kurdum deli gibi izletiyo her yerde , X10 mini işlemcisi gereği flash playeri zaten desteklemiyo sadece codec desteği olan sitelerde izletir
Bu video izleme problemini yaşayıp da çözebilen var mı ? Dailymotion' da izleyebilmeme rağmen youtube' da ki videoları izleyemiyorum. Sayfa bulunamadı gibi bir hata veriyor. İşletim sistemi 2.1, güncellemeye çalışınca zaten en güncel sürüm diyor.
ee yeter face de youtubede izledikden sonra baska siteyi napacan yaw
quote:
quote:
quote:
Arkadaşım zaten FAcebook, Youtube , Dailymotion gibi siteler izletir onlara bişey demedim ben , gir bakalım farklı bi siteye izleyebilecek misin ?
Az önce X10'a 2.3.3 kurdum deli gibi izletiyo her yerde , X10 mini işlemcisi gereği flash playeri zaten desteklemiyo sadece codec desteği olan sitelerde izletir
quote:
ee yeter face de youtubede izledikden sonra baska siteyi napacan yaw
quote:
quote:
quote:
Zevk meselesi kardeş
Bende bu telefonu almayı düşünüyorum ama batarya problemi düşündürüyor beni..Şimdi böyle az gidiyorsa bir sene sonra ne hale gelir batarya düşünmek bile istemiyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: altugaaa
Bu video izleme problemini yaşayıp da çözebilen var mı ? Dailymotion' da izleyebilmeme rağmen youtube' da ki videoları izleyemiyorum. Sayfa bulunamadı gibi bir hata veriyor. İşletim sistemi 2.1, güncellemeye çalışınca zaten en güncel sürüm diyor.
arkadaşlar ben youtube sorununu hallettim, ihtiyacı olanların faydalanması için paylaşmak istedim
1. Telefonun işletim sisteminin 2.1 olduğuna emin oluyoruz. 2.http://www.mediafire.com/?ql6v72qia20wkh7 adresinden signed_YouTube.apk dosyasını indiriyoruz. 3. Android Marketten AppInstaller uygulamasını indiriyoruz. 4. signed_YouTube.apk dosyasını telefonun SD kartına atıyoruz. 5. Bilgisayar bağlantısını kestikten sonra AppInstaller ile attığımız signed_YouTube.apk dosyasını kuruyoruz.
Hepsi bu kadar iyi seyirler.
quote:
Orijinalden alıntı: eyönetmen Bende bu telefonu almayı düşünüyorum ama batarya problemi düşündürüyor beni..Şimdi böyle az gidiyorsa bir sene sonra ne hale gelir batarya düşünmek bile istemiyorum..
Sony Ericsson'un bataryalarının ömrü kullandıkça artar şarj sıkıntısı çekenlerin ileride sorunlarının çözüleceğini tahmin ediyom
ya arkadaşlar ben bu telefonu aldım. ama bir telefonda olması gereken temel menüleri bulamadım. örneğiin mesajların hepsi aynı yerde görünüyor gelen giden gönderilen gibi bir ayrım yapmıyor. aynı şey çağrılar içinde geçerli çağrının özelliğini anlıyorsunuz ama sadece cevapsızları göremiyorum. bir de telefon kendiliğinden internete bağlanıp duruyor ve hangi programın sebep olduğunu bulamıyorum. ayrıca veri bağlantı sayacı ve çağrı sayacını bulamadım. ilk defa android telefonum oluyor belki onun acemiliği ama yardımcı olursanız sevinirim
fazla sürmez bi kaç güne kurdu olursun bendede olduydu :)
quote:
Orijinalden alıntı: uykusuz27
ya arkadaşlar ben bu telefonu aldım. ama bir telefonda olması gereken temel menüleri bulamadım. örneğiin mesajların hepsi aynı yerde görünüyor gelen giden gönderilen gibi bir ayrım yapmıyor. aynı şey çağrılar içinde geçerli çağrının özelliğini anlıyorsunuz ama sadece cevapsızları göremiyorum. bir de telefon kendiliğinden internete bağlanıp duruyor ve hangi programın sebep olduğunu bulamıyorum. ayrıca veri bağlantı sayacı ve çağrı sayacını bulamadım. ilk defa android telefonum oluyor belki onun acemiliği ama yardımcı olursanız sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: karahan3240 fazla sürmez bi kaç güne kurdu olursun bendede olduydu :)
quote:
Orijinalden alıntı: uykusuz27
Yaw valla ugrasiyorum ugrasiyorum bulamadim. Soylesene nerden buluyoruz o ayarlari
ayarlar > Kablosuz özelliği ve ağlar > mobil ağlar > veri trafiği nin yanındaki tiki kaldır.
artık telefon internete giremez.
altugaaa çok teşekkürlerrrrr..... sorun çözüldü hehehh
tşk
quote:
Orijinalden alıntı: .:NebulA:.
ayarlar > Kablosuz özelliği ve ağlar > mobil ağlar > veri trafiği nin yanındaki tiki kaldır.
artık telefon internete giremez.
flash olmadığı için video seyredemiyen arkadaşlara skyfire tarayıcısını tavsiye ederim. herhangibir sitedeki videoları izleyebiliyorsunuz.
bildiğim kadarıyla normal markette yok ama apk markette var, sitedende bulabilirsiniz.
ayrıca bu tarayıcı sayfaları mobil değilde pc şeklinde açıyor.
699 olmadığına eminsindir umarım,zira senin bu yazdığını okuyup İstanbul İkitelli de ki Mediamarkt'a gittim.Kendilerini aradığımda en iyi fiyat garantisi dahilinde hizmet sunduklarını telefonda fiyat veremiyceklerini söylediler ve sadece 725 liralık fiyatı görmek için boşu boşuna gitmiş oldum.Bölgesel yada şubelerinde fiyat farklı olabilir ama Ankara da 599 İstanbul da 725 olması gibi bir durum pek mümkün değil gibi bence. Cihazın Teknosa da ki peşin fiyatı 620 taksitlisi 659.İstanbul için elden alınabilecek daha uygun fiyat bilgisi olan var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: altugaaa
Ankara'da Mediamarkt' dan 599 Liraya aldım mini pro'yu. Elden almak isteyenlere duyrulur.