Şimdi Ara

Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro Kullanıcıları Buraya !!.. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
888
Cevap
10
Favori
146.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: mutluerol

quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

Son güncelleme 2.1 3g sürekli açık olduğunda fazla birşey beklemeyin 5-6 saat kadar.ama wifi 10 saat kadar gidiyor.kullanmadıiniz zamanlarda uyku modu ayarı var.neti kullanmadıiniz zaman kapanıyor.yani telefon ekranı kararınca.ekranı açınca tekrar açılıyo

saolun arkadaşlar cevaplarınız için. yalnız 2.1 clear mıydı neydi versiyonda adobe flash player 10.1 yok biliyorum. 2.2 foroyo da var. öyle değilmi? şu da var bir çok önemli sitede galeriden bulututla dosya iletimi yok diyor. yukarda arkadaş var demiş ama..?

2.2 olunca illa flash player olmuyo, işlemci flash destekli olmalı ARM 11 desteklemiyo

tam merak ettiğim yanıt. saol. evet bunu okumuştum ve bu bilgiyi arıyordum a.f.p. nin çalışması neye bağlı diye. en az arm v7 olması gerekir a.f.p. ın çalışması yazıyordu sanırım. öyle olmadıktan sonra farketmez yinede çalışmaz diyordu.

• hiç bileniniz yokmu

quote:

Orijinalden alıntı: halilakdere

arkadaşlar iki sorum olacak, bu telefondan almak istiyorum, kapaktan bağsetmişsiniz acaba kapakları kolay değiştirilebilinir kapak mı yoksa sabit mi, diğeri ise android işletim sisteminde giden - gelen - toplam çağrı sayacı varmı ( ben yok diye biliyorum ama ) siz kullananlar bir kontrol ederseniz sevinirim, saygılar...
  • quote:

hiç bileniniz yokmu

quote:

arkadaşlar iki sorum olacak, bu telefondan almak istiyorum, kapaktan bağsetmişsiniz acaba kapakları kolay değiştirilebilinir kapak mı yoksa sabit mi, diğeri ise android işletim sisteminde giden - gelen - toplam çağrı sayacı varmı ( ben yok diye biliyorum ama ) siz kullananlar bir kontrol ederseniz sevinirim, saygılar...

cagrı sayacı derken gelen-gıden-cevapsız cagrıları dıyorsan evet var suan baktım 3 hafta oncekıler bıle duruyor.ama yok konusma surelerı vs dıyorsan henuz bulamadım bende yenı aldım yenı yenı kesfedıyorum vardır belkı bı yerlerınde oda ;)

• quote:

quote:

Son güncelleme 2.1 3g sürekli açık olduğunda fazla birşey beklemeyin 5-6 saat kadar.ama wifi 10 saat kadar gidiyor.kullanmadıiniz zamanlarda uyku modu ayarı var.neti kullanmadıiniz zaman kapanıyor.yani telefon ekranı kararınca.ekranı açınca tekrar açılıyo

saolun arkadaşlar cevaplarınız için. yalnız 2.1 clear mıydı neydi versiyonda adobe flash player 10.1 yok biliyorum. 2.2 foroyo da var. öyle değilmi? şu da var bir çok önemli sitede galeriden bulututla dosya iletimi yok diyor. yukarda arkadaş var demiş ama..?

arkadasım netten arastırırken bende senın gıbı yok sanıyordum ama ben bluethotla resım vıdeo muzık paylasımı yapıyorum her sıte dogru yazmıyor hatta bazılarında radyoda yok dıyor ama var ve canavar gıbı elıne alıp bakmadan ınanma hatta gıt bı turkcel bayısınde ıncele bence

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

quote:

2.2 olunca illa flash player olmuyo, işlemci flash destekli olmalı ARM 11 desteklemiyo

peki bu konuda bilgili gibisin. sony ericsson xperia x10 i nin işlemcisi adobe flash player 10.1 i destekler durumdamı? çünkü o na yakında 2.3 gingebard android versiyonu gelecekmiş.

• toplam konuşma süresi kardeşim

quote:

Orijinalden alıntı: xxxobiwanxxx

quote:

hiç bileniniz yokmu

quote:

cagrı sayacı derken gelen-gıden-cevapsız cagrıları dıyorsan evet var suan baktım 3 hafta oncekıler bıle duruyor.ama yok konusma surelerı vs dıyorsan henuz bulamadım bende yenı aldım yenı yenı kesfedıyorum vardır belkı bı yerlerınde oda ;)

• quote:

telefonun arka kapağı değişkenli kapak netten resimlerine bakarsanız görürsünüz. şöyle söyleyeyim batarya kapağını telefonu kaplıyacak şekilde yapılmış tek hareketle açılıyor.

toplam çağrı sayacı yok maalesef
  • Arkadaşlar kimsenin telefon hakkında moralini bozmak istemem. yaklaşık iki gündür pil süresi sorununu araştırıyorum. yabancı sitelerde baya bi şikayet var. ilk kullandığım günlerde 2 gün civarı giden pil sürem şu an bir güne düştü. hatta 18 saat diyebilirim. bir şey yapmanıza gerek yok, durduğu yerde bile sürekli azalıyor. söylenen çoğu şeyi denedim. wifi kapalı bluetooth kapalı, ekran ışığı düşük ve daha neler.... yeni batarya alayım dedim, telefonun üzerinde bst-38 970 mah batarya var. piyasada satılanlar ise 930 mah. ne yapacağımı şaşırdım. 1 günden az giden pil süresi ile bu telefona yola bile çıkılmaz. Önerisi olanlardan cevap bekliyorum, yoksa güzelim telefonu artık kullanamayacağım...
  • bende birçok şey yaptım en etkili olanların ı söyleyeyim.

- 3g yi kapatmak
    - GPS yi kapatmak
    - task manager kullanmak
    - Wi-Fi yi kapatmak

ortalama %20 mah farkrı telefonda sorun çıkarmaz 1200 mah a kadar yolu var
    alınacak olan bst-38 batarya uyum gösterir , tavsyem orijinalinin alınmasıdır.

aklıma gelmişken yan sanayi ürünlerle (çin malı) sarj yapılırsa pilin ömründen çalmakla beraber tam şarj olmuyor.
    se nin yedek parçası pahalı olduğundan micro usb kullanan (nokia nın bazı modelleri ile samsungun bazı modelleri) alına bilinir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:NebulA:. -- 3 Mayıs 2011; 15:40:31 >
  • quote:

toplam konuşma süresi kardeşim

quote:

Orijinalden alıntı: xxxobiwanxxx

quote:

hiç bileniniz yokmu

quote:

Gelen-giden çağrı süreleri, mesaj sayıları, data verileri hepsini hesaplayan uygulamalar mevcut.

Traffic Counter veya DroidStats kullanabilirsiniz.
    Ben DroidStats'ı öneririm. Şayet limitli konuşma ve mesaj hakkı veren bir tarife kullanıyorsanız bu limitleri uygulamaya yazıyorsunuz ve otomatik olarak kalan limitleri gösteriyor ekranınızda

Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro Kullanıcıları Buraya !!..

• merhabalar. rehberi telefona aktarmama ragmen listemde arayanlar oldugu zaman kiminin ismi görünüyor kimininki görünmüyor sadece numarası cıkıyor ne yapmam lazım??
  • kayıtlarında numaraların başında +9 varmı? o yüzden olduğunu duymuştum..
  • ewet makinayı güncelleyince sorun cözüldü. ama asıl daha önemli bi sorun varmıs oda sarj sorunu cok az gidiyor cok kullanmadıgım halde 1 gün anca :(
    quote:

Orijinalden alıntı: karahan3240

merhabalar. rehberi telefona aktarmama ragmen listemde arayanlar oldugu zaman kiminin ismi görünüyor kimininki görünmüyor sadece numarası cıkıyor ne yapmam lazım??
  • TELEFONUN KULLANIM KLAVUZUNDA ILK ALDGINIZDA SARJ BITMEDEN SUREKLI SARJ EDIN DIYO...ILK ALDGIMDA 8 SAAT GIDIYODU.SIMDI IKI GUNE CIKTI.....http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefon-1-aylik-x10-mini-pro-47275742/detay/
  • Merhaba arkadaşlar, henüz telefonu elime alıp bakmadım ama internette yaptığım araştırmalardan sonra çok hoşuma gitti ancak x10 mini ve mini pro arasında kaldım. sizden ricam kullananlar yada bilgisi olanlar sorularımı yanıtlarsa sevinirim.

1.mini pro'da özelliklerde görüntülü konuşma var yazıyor sitelerde ama buradaki arkadaşlar ön tarafta kamera olmadığı yazmış kafam karıştı, görüntülü konuşma varmı yokmu? olmuşken görüntülü konuşma olmasını isterim.

2. Bekleme süresi 2 gün yazan ver 3 gün yazan var 1 günden az yazan var, 2 gün neyse ama 1 gün çok az bu kafamı karıştırıyor.

3. Mini pro ve mini arasında en büyük fark sanırım klavye olayı, mini 16 mm, mini pro ise klavyeye rağmen 17 mm yani çok bir fark yok hafif tombik bir telefon sanırım. ama küçük olması hoşuma gidiyor, mini pronun boyu ve genişliği biraz daha fazla miniye göre. sonuç olarak normal klayve ile dokunmatik ekrandaki klavye arasında kaldım.

4.GPS özelliğini kullanan varmı, kullanışlımı? ayrıca gps te güncelleme falan nasıl oluyor?

5.birde androit os nin versiyon yükseltmesini sonyericsson un sitesinden mi yapıyoruz?

biraz çok sordum ama cevap verecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler. 2 modelden birini almak istiyorum ama hala karar veremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: toyotacıyız

Merhaba arkadaşlar, henüz telefonu elime alıp bakmadım ama internette yaptığım araştırmalardan sonra çok hoşuma gitti ancak x10 mini ve mini pro arasında kaldım. sizden ricam kullananlar yada bilgisi olanlar sorularımı yanıtlarsa sevinirim.

1.mini pro'da özelliklerde görüntülü konuşma var yazıyor sitelerde ama buradaki arkadaşlar ön tarafta kamera olmadığı yazmış kafam karıştı, görüntülü konuşma varmı yokmu? olmuşken görüntülü konuşma olmasını isterim.

2. Bekleme süresi 2 gün yazan ver 3 gün yazan var 1 günden az yazan var, 2 gün neyse ama 1 gün çok az bu kafamı karıştırıyor.

3. Mini pro ve mini arasında en büyük fark sanırım klavye olayı, mini 16 mm, mini pro ise klavyeye rağmen 17 mm yani çok bir fark yok hafif tombik bir telefon sanırım. ama küçük olması hoşuma gidiyor, mini pronun boyu ve genişliği biraz daha fazla miniye göre. sonuç olarak normal klayve ile dokunmatik ekrandaki klavye arasında kaldım.

4.GPS özelliğini kullanan varmı, kullanışlımı? ayrıca gps te güncelleme falan nasıl oluyor?

5.birde androit os nin versiyon yükseltmesini sonyericsson un sitesinden mi yapıyoruz?

biraz çok sordum ama cevap verecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler. 2 modelden birini almak istiyorum ama hala karar veremedim.

merhaba arkadaşım;
    yaklaşık 6-7 aydır mini pro kullanıcısıyım.mini de ve proda önce kamera olmadığı için görüntülü konuşma yok maalesef.
    bekleme süresi 2-3 gün arasıdır ama bu telefonu alınca kimse alıp bi köşede şarjı kaç gün gidiyor diye bekletmez:) çünkü kendiyle oynanmasını seviyor kerata:)
    yani anlayacağın15-20 saat ile 2 gün arası ancak.bazı özelliklerini kısar yada kapatırsan o da.
    mini ile pro arasında klavye ve fiziksel boyutlar arasında hiçbir fark yok.pro da da ekran klavyesini aynı şekilde etkin olarak kullanabiliyorsun.ben şahsen daha karizmatik durduğu için klavyeli modeli tercih ettim.
    gps igo navigasyon kullanıyorrum.gayet iyi ve kullanışlı,ücretsiz.haritası zaten güncel.yol tarifi iyi ve sapma nerdeyse yok.
    android 2.1 güncellemesi son hali cihazın.güncelllemeyi pc üzerinden sony ericsson un pc companion programı ile yapıyorsun.program telefonda hafıza kartında yüklü geliyor.onu pc ye kuruyorsun ve telefonu usb ile bağlayıp güncelleyebiliyorsun.

eğer sar değerinin yüksek olması sorun teşkil etmeyecekse pro tavsiye ederim.yedek batarya alıp kullanabilirsin.çünkü mini nin bataryası sabit gömülü pil.

• NFS SHİFT OYNAMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKTEN İNDİRİP YÜKLEYEBİLİRLER.AÇIKLAMASINI İÇERİSİNE ATTIM.

http://hotfile.com/dl/116522021/33c5e61/NFS_SHIFT.rar.html
  • YİNE BİR OYUN PAYLAŞIYORUM ARKADAŞLAR.GRAFİKLERİ VE OYNANIŞI ÇOK BAŞARILI

PES2011

http://hotfile.com/dl/116852220/b0b8151/PES_2011.rar.html
  • merhaba arkadaşlar aklımdaki şu soru'nun cevabını alabilirsem telefonu yarın alacam.
    mini pro ile internette video izlemek mümkünmü? eğer mümkün ise nasıl? çok teşekkür ederim
    5 senelik s.e k750 yi değiştirme zamanı geldi
  • ewet dostum direk izleyebiliyorsun hem youtube dan hem facebookdan ;)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.