valla ben de miniyle pro arasında kaldım. pro miniye göre biraz ağır ve boyutu da ona göre büyük. ama artısı da klavyesi ve bataryasının çıkarılabiliyor olması. kafam karışık. boyutları çok farkediyor mu acaba ikisini birlikte gören var mı?
ben gordum ..mini cocuk telefonu gıbı ufak...PRO ıse daha karızmatık bıraz daha buyuk...ben PRO aldım
teelfonunuzdaki uygulamaları hafıza kartına atmak isterseniz aşağıdaki linkten gerekli programları download edebilirsiniz arkadaşlar.ben mini pro da denedim,çalışıyor.
Arkadaslar proya yukleyebilecegim goruntulu konusma programi var mi ??
bende çok aradım lakin tango diye bi program yükledim. bunun çalışması için karşı tarafında android olması ve prog. yüklü olması lazımmış. sanırsam internet üzeri görüntülü konuşma yapacak (içerisinde 3g felan yazıyor ama bence diğil).
daha deneme fırssatım olmadı bende arıyorum, maalesef şimdilik yok.
birde android 1.6 ve 2.1 görüntülü konuşma desteklemiyor diye duydum ne kadar doğrudur bilemem.
evet öyle.
"Android 2.3 Gingerbread" ile Görüntülü konuşma özelliği tümleşik olarak gelmiştir.
hepsiburada sitesine gelmiş bulunuyo bu telefon (PRO olanı) bir şey kafama takıldı benim
bu telefonda kapasitif ekran varmı acaba ?
2 parmakla ekranı zumlama ve ufaltma fln ?
quote:
Orijinalden alıntı: ANTtuArRi hepsiburada sitesine gelmiş bulunuyo bu telefon (PRO olanı) bir şey kafama takıldı benim
bu telefonda kapasitif ekran varmı acaba ?
2 parmakla ekranı zumlama ve ufaltma fln ?
Kapasitif, 2.55 inç, 16milyon renk desteği var.
Multitouch desteği şuan için yok(geleceğini de zannetmiyorum) ama resmilerde tek parmakla zoom olayı var ;)
quote:
Orijinalden alıntı: se(dd)at evet öyle.
"Android 2.3 Gingerbread" ile Görüntülü konuşma özelliği tümleşik olarak gelmiştir.
Peki kardeş bu güncelleme suan mevcutmu yada gelecekte mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: xxxobiwanxxx
quote:
x10 mini ve pro için şu an sadece 2.1 var.ama güncel sürümde 2.1_1.update yazıyor.yani 1. güncelemeyse 2 ve sonrasına da açık gibi.2.3 büyük ihtimalle gelmez ama 2.2 yi bekliyoruz merakla.
arkadaşlar telefonun müzik kalitesiyle ilgili bişiler yazabilirmisiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: pretty34
quote:
Orijinalden alıntı: xxxobiwanxxx
quote:
x10 mini ve pro için şu an sadece 2.1 var.ama güncel sürümde 2.1_1.update yazıyor.yani 1. güncelemeyse 2 ve sonrasına da açık gibi.2.3 büyük ihtimalle gelmez ama 2.2 yi bekliyoruz merakla.
Gelmeyecek
mini pro için 1420 mah lık yan sanayi bir batarya buldum.çin malı:) sizce alınır mı.işte link
orada yazdığına göre W580, W902, W980 W995 modelleriyle aynı bataryayı kullanıyor. bence bu modellerin orijinal bataryalarından al telefonu heba etme tabi bu benim şahsi kanaatim
quote:
Orijinalden alıntı: pretty34
mini pro için 1420 mah lık yan sanayi bir batarya buldum.çin malı:) sizce alınır mı.işte link