Şimdi Ara

Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro Kullanıcıları Buraya !!.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
888
Cevap
10
Favori
146.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wap, java varmı xmini pro da? kamerada otofocus varmı? hoperlörler stereo mu sesi noika 5800 a göre nasıl ? birde mynet facebook videoları izlenebiliyormu? querty klavye varmı dokunmatik? ekran biraz küçük dokunmatik klavye de webde tıklama mesaj yazma zor oluyormu?(fiziksel kalvye var demeyin onu biliyorum)
    birde yedek pil bulabilen varmı? ben gün boyu internet için alıcam daha çok. devamlı internette 3 g li yada edge li kaç saat gidiyor pil?saolun.

yav bende 5800 xm vardı sattım o fiyata onun özelliklerinde başka telefonda yok gibi. pişman oldum gibi. daha önceki telefonum s.e k530 i idi. s.e ler çok güzel ama gerek s.e gerek diğer markalar da şöyle hepsi bir yerde aradığım özellikleri bulamadım. paraya biraz kıycan deseniz nokia c7 yi bekledim onda otofocus yok, hoperlör tek ve ses mono, dış ses yani. n8 desen pili gömülü bana tek pil yetmez illa ikinci bir pili kolayca değiştirebileceğim özellikte olmalı. n8 de pil değiştirmede vida engeli var. samsunglar desen ya kamera flashı yok ya ön kamera yok. durum bundan ibaret arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mutluerol

wap, java varmı xmini pro da? kamerada otofocus varmı? hoperlörler stereo mu sesi noika 5800 a göre nasıl ? birde mynet facebook videoları izlenebiliyormu? querty klavye varmı dokunmatik? ekran biraz küçük dokunmatik klavye de webde tıklama mesaj yazma zor oluyormu?(fiziksel kalvye var demeyin onu biliyorum)
    birde yedek pil bulabilen varmı? ben gün boyu internet için alıcam daha çok. devamlı internette 3 g li yada edge li kaç saat gidiyor pil?saolun.

yav bende 5800 xm vardı sattım o fiyata onun özelliklerinde başka telefonda yok gibi. pişman oldum gibi. daha önceki telefonum s.e k530 i idi. s.e ler çok güzel ama gerek s.e gerek diğer markalar da şöyle hepsi bir yerde aradığım özellikleri bulamadım. paraya biraz kıycan deseniz nokia c7 yi bekledim onda otofocus yok, hoperlör tek ve ses mono, dış ses yani. n8 desen pili gömülü bana tek pil yetmez illa ikinci bir pili kolayca değiştirebileceğim özellikte olmalı. n8 de pil değiştirmede vida engeli var. samsunglar desen ya kamera flashı yok ya ön kamera yok. durum bundan ibaret arkadaşlar.

-otofocus var
    -tek hoparlör var
    -kulaklık sesi iphone kadar güzel , ama 5800 bilmediğimden karşılaştırma yapamıyacağım
    -facebook mynet vb. uygulamaları var izleyebiliyorsun , olmazsa bile skyfire tarayıcısı açıyor videoları
    -qwert klavye yüklenebiliniyor şahsen kullanıyorum, dokunmatiği 5800 dan farklı olduğundan çok daha rahat gelir sana
    - edge 3g li bana bi gün gidiyor şarjı , yedek batarya bulabiliyorsun
    -önünde kamera yok bilgin olsun

• nebula, teşekkürler. dış ses nasıl onu sormuştum. ekran kapasitif mi rezistif mi? yani elden başka nesne ile kullanılabiliyormu dokunmatik? skyfire tarayıcısını kendinmi yüklüyorsun? eğer öyle ise skyfire türkiyeye kapalı ve bildiğim çözümü de bulunamadı.
  • quote:

nebula, teşekkürler. dış ses nasıl onu sormuştum. ekran kapasitif mi rezistif mi? yani elden başka nesne ile kullanılabiliyormu dokunmatik? skyfire tarayıcısını kendinmi yüklüyorsun? eğer öyle ise skyfire türkiyeye kapalı ve bildiğim çözümü de bulunamadı.

Ekran kapasitif.sadece parmakla çalışıyor.dışarı verdiği ses gayet iyi
  • teşekkürler pretty. zor olmuyormu kapasitifse webde falan tıklarken? çünkü ekran küçük epey.
  • Bugün Bursa/Kent Meydanı/Teknosa da Xperia X10 Mini Pro gördüm elime alıp inceledim harbiden çok güzel telefon, biraz küçükmüş ama olsun süper yine de
  • quote:

nebula, teşekkürler. dış ses nasıl onu sormuştum. ekran kapasitif mi rezistif mi? yani elden başka nesne ile kullanılabiliyormu dokunmatik? skyfire tarayıcısını kendinmi yüklüyorsun? eğer öyle ise skyfire türkiyeye kapalı ve bildiğim çözümü de bulunamadı.

skyfire tarayıcısını forumda bulup indirdim hiçbir problemle karşılaşmadım
  • quote:

Sky fire markette var ücretsiz ve sorunu yok
  • quote:

teşekkürler pretty. zor olmuyormu kapasitifse webde falan tıklarken? çünkü ekran küçük epey.

Ekrana 2 kez dokununca ekran okunabilecek boyuta zoom oluyor.ekranda zoom yapabileceğin bir kısayol tuşu da beliriyor.o yüzden sıkıntı olmuyor
  • arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. birde şunu sorayım. sürekli internette kaç saat gidiyor şarj? deneyen söyleyebilirmi? 5800xm, 6 -8 saat gidiyordu.

galeride blututla gönder yokmuş bu sadece görüntülerimi kapsıyor yoksa müzikler zil sesleri falanda dahilmi? akıllı arama olmaması ve kamera ara yüzü ve özellikleride çok basit olmasıda başlıca eksileriymiş..? bu sonuncu şeyler iştahımı kaçırdı biraz.

aslında samsung omnia i 8000, samsung wave 2 ve bunun arasında kaldım. samsunlarında biri wm diğeride bada ikiside pek içaçı sistem değil. yav şöyle bir kusursuz telefon bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutluerol -- 30 Nisan 2011; 23:04:36 >
  • arkadaşlar mini pro sunu istanbul/cevahir/teknosa da gördüm 615 tl fiyatı var. 12 taksit 660 a geliyo bilgilerinize sunulur :) çok tatlı telefon yaaaa
  • hepsiburada da 619 tl 12 taksitle. üsteilk 100 tl de hediye çeki veriyodu. ben kaçırmadım :)
  • quote:

arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. birde şunu sorayım. sürekli internette kaç saat gidiyor şarj? deneyen söyleyebilirmi? 5800xm, 6 -8 saat gidiyordu.

galeride blututla gönder yokmuş bu sadece görüntülerimi kapsıyor yoksa müzikler zil sesleri falanda dahilmi? akıllı arama olmaması ve kamera ara yüzü ve özellikleride çok basit olmasıda başlıca eksileriymiş..? bu sonuncu şeyler iştahımı kaçırdı biraz.

aslında samsung omnia i 8000, samsung wave 2 ve bunun arasında kaldım. samsunlarında biri wm diğeride bada ikiside pek içaçı sistem değil. yav şöyle bir kusursuz telefon bulamadım.

yokmuşla mışla ugrasmayın elınıze almadan ınanmayın galerıden dırek faceye bıle resım yukleyen telefonda bluethotla aktarma nasıl olmsın androıd telefonda bu mumkunmu sızce?ben kullanıyorum ve 1.6 surumunde bıle vardı yukselttım yıne var teknolojı devrınde boyle bı ozellık olmazmı telefonda yapmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxobiwanxxx

quote:

arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. birde şunu sorayım. sürekli internette kaç saat gidiyor şarj? deneyen söyleyebilirmi? 5800xm, 6 -8 saat gidiyordu.

yokmuşla mışla ugrasmayın elınıze almadan ınanmayın galerıden dırek faceye bıle resım yukleyen telefonda bluethotla aktarma nasıl olmsın androıd telefonda bu mumkunmu sızce?ben kullanıyorum ve 1.6 surumunde bıle vardı yukselttım yıne var teknolojı devrınde boyle bı ozellık olmazmı telefonda yapmayın

saol şurda yazıyor bu eksileri başlıca kusurları başlaığında:http://www.cepsilon.com/incelemeler/256-sony-ericsson-xperia-x10-mini-pro-incelemesi

bakın bu blutut cevabınız rahatlattı beni, akıllı arama da yok diyor orda varmı buda bilmiyorum ama bu çokda önemli değil. şimdi sizi yakalamışken şunları tekrar sorayım:
    1-sürekli internet yani web açık şarj ne kadar gidiyor?
    2-son yazılım güncelleme versiyonu kaç? 2.2 foroymu?

• Son güncelleme 2.1 3g sürekli açık olduğunda fazla birşey beklemeyin 5-6 saat kadar.ama wifi 10 saat kadar gidiyor.kullanmadıiniz zamanlarda uyku modu ayarı var.neti kullanmadıiniz zaman kapanıyor.yani telefon ekranı kararınca.ekranı açınca tekrar açılıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

Son güncelleme 2.1 3g sürekli açık olduğunda fazla birşey beklemeyin 5-6 saat kadar.ama wifi 10 saat kadar gidiyor.kullanmadıiniz zamanlarda uyku modu ayarı var.neti kullanmadıiniz zaman kapanıyor.yani telefon ekranı kararınca.ekranı açınca tekrar açılıyo

arkadas cevaplarını vermıs saolsun
  • arkadaşlar oynamayan varsa bikaç güzel oyun.

2 farklı okey oyunu ve köprü kurma oyunu

http://hotfile.com/dl/115630474/fb03fc7/OKEYKOPRU_OYUNU.rar.html
  • arkadaşlar iki sorum olacak, bu telefondan almak istiyorum, kapaktan bağsetmişsiniz acaba kapakları kolay değiştirilebilinir kapak mı yoksa sabit mi, diğeri ise android işletim sisteminde giden - gelen - toplam çağrı sayacı varmı ( ben yok diye biliyorum ama ) siz kullananlar bir kontrol ederseniz sevinirim, saygılar...
  • quote:

Son güncelleme 2.1 3g sürekli açık olduğunda fazla birşey beklemeyin 5-6 saat kadar.ama wifi 10 saat kadar gidiyor.kullanmadıiniz zamanlarda uyku modu ayarı var.neti kullanmadıiniz zaman kapanıyor.yani telefon ekranı kararınca.ekranı açınca tekrar açılıyo

saolun arkadaşlar cevaplarınız için. yalnız 2.1 clear mıydı neydi versiyonda adobe flash player 10.1 yok biliyorum. 2.2 foroyo da var. öyle değilmi? şu da var bir çok önemli sitede galeriden bulututla dosya iletimi yok diyor. yukarda arkadaş var demiş ama..?
  • quote:

quote:

saolun arkadaşlar cevaplarınız için. yalnız 2.1 clear mıydı neydi versiyonda adobe flash player 10.1 yok biliyorum. 2.2 foroyo da var. öyle değilmi? şu da var bir çok önemli sitede galeriden bulututla dosya iletimi yok diyor. yukarda arkadaş var demiş ama..?

2.2 olunca illa flash player olmuyo, işlemci flash destekli olmalı ARM 11 desteklemiyo

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.