Şimdi Ara

Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro Kullanıcıları Buraya !!.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
888
Cevap
10
Favori
146.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • x10 mini için hotspot programı varmı bedava ve ilaçsız kullanılan daha önce bir arkadaşın tavsiye ettiği vardı çalıştıramadık yada resimli anlatım olan çok istedim ama şimdiden teşekkürler
  • Telefonu geçtiğimiz yılbaşında yurt dışından aldım. mükemmel bir telefon. yurtdışı fiyatı şubat ayında 200 euro idi. tek eksisi, şarj süresi. ilk günler yaklaşık 2 gündü. fakat şimdi 1 gün ya gidiyor ya gitmiyor. Batarya bulabileceğim bir yer önerir misiniz?
  • yurtdisinda garantili 200€ olan cihaz burda 700 lira garantisiz hemde varmi bole bisey arkadas yaaa
    2. el vardi hafta sonu dogu bankta 500 dedi eleman alsammi almasammi kararsizim bukadar cok para vermek istemiyorum acikcasi
  • Arkadaslar proya yukleyebilecegim goruntulu konusma programi var mi ??
  • Dunde teknosadaki eleman cuma gunu magazamizda satilmaya baslayacak dedi 619 lira gibi bi fiyat soyledi bence gayet iyi 550ye falan bulabilsek keske.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vyc

Dunde teknosadaki eleman cuma gunu magazamizda satilmaya baslayacak dedi 619 lira gibi bi fiyat soyledi bence gayet iyi 550ye falan bulabilsek keske.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefon-1-aylik-x10-mini-pro-47275742/detay/

• Cihazın fotoğraflarına bakılırsa ön tarafta kamera var gibi. Kimi yerde kamera var kimi yerde yok yazıyor. Şu an görüntülü konuşma desteklenmese bile cihazın ön kısmında kamera var mı yok mu? Pro kullanıcıları bilgilendirebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volcano -- 21 Nisan 2011; 13:04:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volcano

Cihazın fotoğraflarına bakılırsa ön tarafta kamera var gibi. Kimi yerde kamera var kimi yerde yok yazıyor. Şu an görüntülü konuşma desteklenmese bile cihazın ön kısmında kamera var mı yok mu? Pro kullanıcıları bilgilendirebilir mi?

BEN KULLANIYORUM YOK....OLSADA GEREKSIZ ZATEN HANGINIZ GUNLUK HAYATTA GORUNTULU KONUSMA YAPIYOSUNUZ KI
  • quote:

Cihazın fotoğraflarına bakılırsa ön tarafta kamera var gibi. Kimi yerde kamera var kimi yerde yok yazıyor. Şu an görüntülü konuşma desteklenmese bile cihazın ön kısmında kamera var mı yok mu? Pro kullanıcıları bilgilendirebilir mi?

cihazda önde kamera yok.telefon görüşmesi yaparken kulağına dayadığında ekran ışığının güç tasarrufu için kapanmasını sağlayan sensörler var.tabi gün ışığını da algılıyolar.ona göre ekran parlaklığı otomatik ayarlanıyor.birde led göstergesi var.bunlar kameraya benzetiliyor ama değil
  • Teşekkürler. Ön kısımda 2 tane siyah nokta görünce büyük olanı kamera olabilir diye düşündüm. Benim için de görüntülü görüşme önemli değil ama Mini Pro'nun Mini'den farklı bir yanı mı acaba dedim.
    Klavye kullanımı nasıl cihazda, kullanışlı mı yoksa sürgüyü açıp kapatmaya değmez mi? Mini ile Mini Pro arasında kaldım çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volcano -- 21 Nisan 2011; 14:32:03 >
  • quote:

Teşekkürler. Ön kısımda 2 tane siyah nokta görünce büyük olanı kamera olabilir diye düşündüm. Benim için de görüntülü görüşme önemli değil ama Mini Pro'nun Mini'den farklı bir yanı mı acaba dedim.
    Klavye kullanımı nasıl cihazda, kullanışlı mı yoksa sürgüyü açıp kapatmaya değmez mi? Mini ile Mini Pro arasında kaldım çünkü.

BEN KLAVYEYİ ÇOK FAZLA KULLANMIYORUM.EKRAN SANAL KLAVYESİ SON DERECE STABİL VE KULLANIŞLI ÇÜNKÜ.BEN PROYU GÖRÜNTÜ OLARAK DAHA KARİZMATİK OLDUĞU İÇİN ALDIM.FİZİKSEL KLAVYESİ ÇOK KULLANIŞLI.NORMAL Q KLAVYE GİBİ AMA BAZI HARFLERİN YERLERİ DEĞİŞİK TABİ KÜÇÜK OLDUĞU İÇİN BAZILARINI ÜSYE ALMIŞLAR.AMA MİNİ BENCE ÇOK KÜÇÜK.PRONUN BOYUTLARI BİRAZ DAHA BÜYÜK OLDUĞU İÇİN TUTUŞ VE KULLANIM DAHA İYİ.EĞER SAR DEĞEERİNİ DERT ETMEM DİYORSAN KESİNLİKLE PRO ÖNERİRİİMM.

• valla ben de miniyle pro arasında kaldım. pro miniye göre biraz ağır ve boyutu da ona göre büyük. ama artısı da klavyesi ve bataryasının çıkarılabiliyor olması. kafam karışık. boyutları çok farkediyor mu acaba ikisini birlikte gören var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurtlu85

valla ben de miniyle pro arasında kaldım. pro miniye göre biraz ağır ve boyutu da ona göre büyük. ama artısı da klavyesi ve bataryasının çıkarılabiliyor olması. kafam karışık. boyutları çok farkediyor mu acaba ikisini birlikte gören var mı?

arada yaklaşık 1 cm kadar fark var boyut.ama pronun görüntüsü bence daha şık.mini, mini pronun üst ve alttan biraz kırpılmışı.
  • minide bataryanın dahili olması da problem. pro'da yedek batarya kullanabilirsin mesela.
  • quote:

Teşekkürler. Ön kısımda 2 tane siyah nokta görünce büyük olanı kamera olabilir diye düşündüm. Benim için de görüntülü görüşme önemli değil ama Mini Pro'nun Mini'den farklı bir yanı mı acaba dedim.

proyu tavsiye ederim

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3147&idPhone2=3125

• pro satan yer var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufo

pro satan yer var mı ?

http://www.hepsiburada.com/Liste/sony-ericsson-xperia-x10-mini-pro/ProductDetails.aspx?productId=telceperickq10mp&categoryId=371946

hepsiburada da gayet güzel bir fiyatla satışa sunulmuş.su an 500 tl üzeri alışverişlere 100 tl de hediye çeki veriyorlar.bence kaçmaz

• PRO İÇİN YEDEK BATARYA ALMAK İSTİYORUM.BENİM BATARYA 970 MAH.ACABA PRO İÇİN 970 MAH ÜZERİ PİL VARMIDIR.ALIP KULLANAN YADA BİLEN VARMI ARKADAŞLAR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxobiwanxxx

Arkadaslar proya yukleyebilecegim goruntulu konusma programi var mi ??

help me
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.