Şimdi Ara

Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro Kullanıcıları Buraya !!.. (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
888
Cevap
10
Favori
146.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu özelliklere sahip bir bluetooth kulaklık alacağım ama telefon destekler mi merak ediyorum. durduk yere kazıklanmayalım
    kulaklık Kablosuz: Bluetooth® 2.0 + EDR / desteklenen biçimler: A2DP + AVRCP + HSP + HFP desteklemekte. Sizce çalışırmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: resetit

şu özelliklere sahip bir bluetooth kulaklık alacağım ama telefon destekler mi merak ediyorum. durduk yere kazıklanmayalım
    kulaklık Kablosuz: Bluetooth® 2.0 + EDR / desteklenen biçimler: A2DP + AVRCP + HSP + HFP desteklemekte. Sizce çalışırmı?

Samsung HM3500
    Sanırım hepsi var
  • Sennheiser düşünüyorum Samsung değil. Ama ne olur ne olmaz bir fikir danışayım dedim. Xperia mini Pro hangi Bluetooth bağlantı teknolojilerine sahip?
  • Merhaba Arkadaşlar;

Benim x10 mini pro video izleyeceğim zaman "LÜTFEN FLASH PLAYER YUKLEYİNİZ" uyarısı almaktadır. Konu hakkında ne yapabilirim, yardımcı olabilir misiniz?
  • Ouvv yeaa

• quote:

Orijinalden alıntı: wtersad

Arkadaşlar bende aranıza katıldım doğum günü hediyesi olarak annemden geldi arka kapağı inci renginde olanı seçtim bence çok şık durumuş inci rengi isteyen arkadaşlar yedek alsın derimm bu kapağı :)

cizhaz da ne bi donma problemi yaşadım şimdilik ne de şarz problemi tek küfür ettiğim nokta mini usb sandığım şarj yeri mini usb den daha ince bi usb yani ne olurdu her telefonun şarjı aaynı olsa her kez mini usb kullansa !

neyse benim size soracağım android marketten bi türlü bişilerindiremedim hep başlatılacaktır yazıyor öyle bekliyorum allahtan burda arkadaş Need For speed shift i koymuş ta coştum oynarken telefondaki ilk oyunum o oldu ve

telefonun iyi grafik desteklediğini ayrıca hareket sensörünün duyarlı olduğunu hissedebildim

1- sizden istediğim neden market app yollamıo ?

2- multi touch nasıl enable ediliyor ?

arkadaş süper bir soruna cevap istemiş ama kimse ilgilenmedi sanırım.. tam olarak hangi telefondan bahsettin analamadım ama konuyu görünce bilgi paylaşımında bulunmak istedim,, ben x10 mini kullanıyorum ve aynı sorunla uğraşıyorum,, öncelikle bu özellik için donanımsal desdeğe sağip olomalısın..

evet bende bunu araştırıyorum daha önce yine uğraşmıştım bir şeyler eklemitim sistemem ama yapamıştım şimdi bazı araştırmalarde 2.3 android ile x10 mini de multi touch özelliğini gedirmişler youtube de bunun videoları ve yabancı konular olduğu için bilgileride mevcut. ve ben x10 serisinde bu özelliğin güncelleme ile 2011 de geldiğini biyerde okudum. henüz x10 mini de 2.1 var ve bu versiyonda bu özellik yok, telefonda olmadığını donanımsal olarakda tesdeklemediğini sanıyordum ama videolarda gördüğümden sonra anladımki ekran uyumlu ama driver sorunumuz var. bunuda araştırdım yabancı sitelerde bilgilere rasladım ama cözemedim.. bazı dosyaları cekemedim .ve bu özellik sanırım 2.1 versiyonda oluyor bununla ilgili bilgilere rasladım bu nedenle araştırdım . ama henüz bir sonuca ulaşamadım gercekten profesyonel arkadaşları bu konuda yardım etmesini rica ediyorum cünkü bu gercekten önemli bir konu...

• Arkadaşlar bende x10mini pro kullanıyorum 1 senedır.. 2,1var sonynın sıtesıne bakıyorum hep 2,1 en son guncelleştırme su anda en son guncelleştırme kaç var? ve bu guncellestırmeyı yaparsak bataryaya faydası varmı 1 gun gıdıyor ya konusunca ınternetım acık ıse 4-5 saat anca gıdıyor sarjı cok gıdıyor cevaplarınızı beklıyorum sagolun..
  • bende bu telefonu 5 aydır kullanıyorum ve kameranın zoom özelliği yok ve kamera ayarlarıda çok kısıtlı marketteki programlarda bi işime yaramıyor bunun başka bi çözümü yokmudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: efemre5059

bende bu telefonu 5 aydır kullanıyorum ve kameranın zoom özelliği yok ve kamera ayarlarıda çok kısıtlı marketteki programlarda bi işime yaramıyor bunun başka bi çözümü yokmudur

telefonu değiştireceksin
  • temaları değiştirebiliyormuyuz? birde sesli den titreşime nasıl alıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: efemre5059

bende bu telefonu 5 aydır kullanıyorum ve kameranın zoom özelliği yok ve kamera ayarlarıda çok kısıtlı marketteki programlarda bi işime yaramıyor bunun başka bi çözümü yokmudur

telefonu değiştireceksin

ama yinede telefonumu seviyorum

• X10 mini pro da kendi orjinal,kulaklık mikrofonu dışında ,mikrofon kulaklık kullanan varmı?

Ben diğer telefonlarda kullanılan şu eski tip telefon ahize kulaklığını denedim X10 mini de çalışmıyor.Ama oğlumun Huwai telefonunda çalışıyor.Jakları karşılaştırınca hepsinin ölçü ve kesitleri aynı.Acaba X10 da orjinal dışı aksesuar kullanılmaması için bir düzen mi var acaba...
  • şimdi toplu bi cevap yazayyım dedimm :D

hepinizin problemlerinden geçtim çünkü bu telefonun piri oldum :D

@dj-61 kardeşim yeni rom yüklemene gerek yok ufak bi yazı dosyası var sistem klasörünün içinde onu değiştiriyosun multitouch geliyor ha illaki ben room yüklicem flash falan da desteklesin diosan sana link veririm özelden ;)

@ankarali_gnc kardeşim pil 3 gün götürebiliyorum ben fakat 2.3.5 sürümde ayrıca ekran kısıkta intrenet kapalı ve özellikle 3g kapalı 2g den bağlanıyorum. birde task killer yada supermanager gibi programlarda memory yeizleme kullanırsan pil daha ii gider çünkü kullandığın programlar arka planda açık kalıyor

@efemre5059 telefonun zoom özelliği yok ama app la bi sürü digital zoom yapan program var benden öneri vignette SÜPER RESİM ÇEKİO

@mbirol ben iphone çakması kulaklık kullandım mükkemmel ses veriyor kendi kulaklığından daha ii hiç bir engel yok kulaklıkta sorun olabilir ;)

yakında x10 mini pro sayfasına emulator koyucam nintendo ve sega oyunlarını özleyenler oynayabilir üstelik mini pro da klavye joypad oluyor ;)

takipte kalın !

• Arkadaşım bilgiler için teşekürler.Öncelikle multitouch için yaptığınız işlemi açıkça anlatabilirmisiniz.

Birde benim sorunum kulaklık kullanımında değil zaten,Mikrofon -kulaklık kullanımında.Örneğin altaki tip üründe
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/retro-ahize-hem-saglik-hem-moda-51725707
    Buna benzer bilgisayar kulaklık mikrofonlarında da aynı sorun var.
  • sony ericsson için bu tarz bi kulaklık üretildiğini zannetmiyorum vede bunların da olmayacağından eminim çünkü benim kullandığım head set te ıfak bi ek yeri var kulaklık jack girişinin yanında.

multitouch ı da anlatacağım
  • android.hardware.touchscreen.multitouch

bunu indirin

burdan olabilirmultitouch

bu klasöre atın

hafıza kartı değil telefonun root bellek kısmında

/system/etc/permissions

• quote:

Orijinalden alıntı: wtersad

şimdi toplu bi cevap yazayyım dedimm :D

@dj-61 kardeşim yeni rom yüklemene gerek yok ufak bi yazı dosyası var sistem klasörünün içinde onu değiştiriyosun multitouch geliyor ha illaki ben room yüklicem flash falan da desteklesin diosan sana link veririm özelden ;)

bu linki banada verirmisiniz özelden
  • uygulamada iken kapanmaya zorla mesajı geldi. ve hiç bir şekilde gitmek bilmiyor. Bataryayı sökup bekledim halde açılınca yine aynı ekran geliyor. Ne yapmam lazım. Fabrıka ayarlarına girmek için falan hiç bir işlem olmuyor. Dışarıdan aranabiliyor telefon. Usb bi kablo ile fabrika ayarlarına getirmem mümkün mü
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

X10 mini pro da kendi orjinal,kulaklık mikrofonu dışında ,mikrofon kulaklık kullanan varmı?

Ben diğer telefonlarda kullanılan şu eski tip telefon ahize kulaklığını denedim X10 mini de çalışmıyor.Ama oğlumun Huwai telefonunda çalışıyor.Jakları karşılaştırınca hepsinin ölçü ve kesitleri aynı.Acaba X10 da orjinal dışı aksesuar kullanılmaması için bir düzen mi var acaba...

Güncellll.
  • arkadaşlar xperia x10 mini pro kullanıyorum. telefonumu kablosu ile pc me bağlayıp 3g paketimi pc de kullanmak istiyorum. bu mümkün müdür? mümkünse nasıl yaparım bunu? lütfen cevap.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.