Şimdi Ara

Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro Kullanıcıları Buraya !!.. (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
888
Cevap
10
Favori
146.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçen yaz sony ericsson xperia x10 mini pro aldım. Aynı problemden 4. kez servise gönderdim. Şarj olmuyor ,ek olarak ana menü uygulaması sona eriyor ve menüye ulaşılmıyor, her seferinde sofware yükleyip yazılımı yeniliyorlar. Şimdi serviste ama gelince aynı sorunu yaşayacağını tahmin ediyorum. Bu konuda bilgisi ya da fikri olan biri yardımcı olursa sevinirim
  • arkadaşlar aklımdan telefon almak geçiyor. sonyericsson xperia mini--xperia mini pro--x10 mini--x10mini pro--yada xperia play almak acaba hangisini almamı tavsiye edersiniz? hangisinin + ları daha fazla ben biraz geç kaldım ama ucaza birşeyler almak istiyorum acaba en ucuz ne kadara alabilirim ? ben istanbul avrupada oturuyorum nereden alabılırım ?

şahsi görüşlerinizide almak isterim

kullananlar cevap verir ise sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istemikhan -- 26 Nisan 2012; 3:19:32 >
  • Arkadaslar Xperia X10 mini pro kullaniyorm bazi sorunlarm var :S
    1- Mesajlarim gidiyor ama mesaj alamiyorum
    2-Orjinal kutusundan cikan sarzi takinca 2dkda 1 ekran kendini kaybediyor her yere tikliyor sarza takinca hic bir sey yapamiyorum tek care olarak yukaridaki kilide basiyorum 2dk sonra yine oyle oluyor
    3- 2gb Hafiza kartim var ama marketten indirdiklerimi telefona kaydediyor hafiza kartina nasil kaydedebilirim ?
    4-Sarzi cabuk bitiyor buyuk ihtimalle acik kalan uygulamalar yuzunden ve onlari nasil kapatacagimi bilmiyorum

Yardim edermisiniz lutfen :S
  • telefonunu fabrika ayarlarına döndür sorun düzelir
    açık programları kapatman için taskkiller kullanabilirsin
    programları hafıza kartına kurman için ise root atman lazım buda telefonun garantisini bozar hemde telefonun yavaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenice78

telefonunu fabrika ayarlarına döndür sorun düzelir
    açık programları kapatman için taskkiller kullanabilirsin
    programları hafıza kartına kurman için ise root atman lazım buda telefonun garantisini bozar hemde telefonun yavaşlar

Cevabin icin tskler daha once 1 kez fabrika ayarlarina dondurdm gecen gun bir daha yaptim olmadi yine ayni seyler ##002# yazdim gonderdim sms kismen duzeldi , ve sorun sarjdayms baska bir sarj taktim hic bi sorun yoktu . taskkiller ne biraz daha bilgi verirmisin .
  • Arkadaşlar merhaba, x10 mini pro almayı düşünüyorum. Elimde Asus Transformer Prime tablet var ve 3g desteklemiyor. Acaba bu telefonu bağlantı noktası olarak gösterip, telefonun 3gsini kullanarak internete girebilir miyim? Telefon bağlantı noktası olabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: curesho

Arkadaşlar merhaba, x10 mini pro almayı düşünüyorum. Elimde Asus Transformer Prime tablet var ve 3g desteklemiyor. Acaba bu telefonu bağlantı noktası olarak gösterip, telefonun 3gsini kullanarak internete girebilir miyim? Telefon bağlantı noktası olabiliyor mu?

Olmuyor malesef ,aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum.Modem vs. olarak kullanılamıyor.Bu modelde andiroid 2.1 var, eger 2.3 olsa idi wifi verici gibi çalışıyor olacaktı.Andiroid 2.3 ü yüklemeyi düşündüm ama çok kişinin başı ağrıdığı için geri durdum.Belki yeni ürünlerde versiyon değişmiştir.Andiroid 2.3 olursa sorunsuz halledersin işini.Tel.süper ama bu çok büyük eksiklik bence.....

Bu arada x10 mini pro yerine Xperia mini pro alın derim..
    http://www.sonymobile.com/global-en/products/phones/xperia-mini-pro/

• quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

quote:

Arkadaşlar merhaba, x10 mini pro almayı düşünüyorum. Elimde Asus Transformer Prime tablet var ve 3g desteklemiyor. Acaba bu telefonu bağlantı noktası olarak gösterip, telefonun 3gsini kullanarak internete girebilir miyim? Telefon bağlantı noktası olabiliyor mu?

Olmuyor malesef ,aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum.Modem vs. olarak kullanılamıyor.Bu modelde andiroid 2.1 var, eger 2.3 olsa idi wifi verici gibi çalışıyor olacaktı.Andiroid 2.3 ü yüklemeyi düşündüm ama çok kişinin başı ağrıdığı için geri durdum.Belki yeni ürünlerde versiyon değişmiştir.Andiroid 2.3 olursa sorunsuz halledersin işini.Tel.süper ama bu çok büyük eksiklik bence.....

Hocam ben ikisini aynı telefon sanıyordum. Aralarındaki fark nedir? Ayrıca telefonun kulaklıkla müzik performansı ve çözünürlüğü için görüşleriniz ne?

• Muzik super,cok kalite. Ekran cozunurluk de harika. Dokunmatik cok hassas,klavye kullanimida cok rahat,kesinlikle pro serisi alin. Xperia mini pro nun ekran daha buyuk,HD cikis var,fotoraf makinasi daha gelismis ozellikleri var(x10 mini de fotoraflar kaliteli ama ozellikler cok kisitli ayar diye birsey yok) arada 200 TL fark var bence deger. Tabi en buyuk fark andiroid versiyonuX10 minide en cok canimi sikanda bu,interneti bilgisayara aktaramama.
    Mini tarz akilli telefon severler icin Xperia mini pro bence vazgecilmez. Daha ustune yok bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

quote:

Dostum x10 mini pro da interneti pc üzerinden kullanabiliyorsun.pc ye pdanet isimli programı kur.senden telefonu bağlamanı isteyecek.kurulumun son aşamasında pdanet i telefonuna kuracak.interneti aç ve telefondan pdanet i çalıştır.sonra telefonun modem olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben 2 aylık x10 mını pro yu 2.el 315 liraya bugün aldım nette araştırdım olumlu yorumları görünce almaya karar verdim bakalım zamanla pişman olmam inşallah
  • Arkadaslar telefonuma mesaj gelmiyor ne yapabilirim yardimci olurmusunuz ?
    Go Sms'i kullandim bu sefer mesajda gitmiyor sonra sildim :/
    Musteri Hizmetlerini aradim 3 defa sacma kodlarr verdiler ise yaramadi
    Fabrika ayarina dondurdm olmadi
    Ayar sifirlama var onuda yaptim
    baska bi caresi yok mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Halil268

Arkadaslar telefonuma mesaj gelmiyor ne yapabilirim yardimci olurmusunuz ?
    Go Sms'i kullandim bu sefer mesajda gitmiyor sonra sildim :/
    Musteri Hizmetlerini aradim 3 defa sacma kodlarr verdiler ise yaramadi
    Fabrika ayarina dondurdm olmadi
    Ayar sifirlama var onuda yaptim
    baska bi caresi yok mu ?

Yazılımı tekrar yükle dostum.pc companion ile onar

• Kesin duzelir mi ?
    ve ben Xperia Mini Pro X10 ile herhangi bir
    1-Android
    2-Multi-Touch
    3-Pes , Fifa , Gta , Ganster oynayabilecegim
    4-Qwerty olsa iyi olur ama olmasada olur
    bu ozelliklerde bi telefon onerir misniz ? Xperia Mini Pri X10 ile basa bas takas etmek istiyorum
    (ilk 2 ozellik cok onemli )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halil268 -- 4 Haziran 2012; 21:02:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halil268

Kesin duzelir mi ?
    ve ben Xperia Mini Pro X10 ile herhangi bir
    1-Android
    2-Multi-Touch
    3-Pes , Fifa , Gta , Ganster oynayabilecegim
    4-Qwerty olsa iyi olur ama olmasada olur
    bu ozelliklerde bi telefon onerir misniz ? Xperia Mini Pri X10 ile basa bas takas etmek istiyorum
    (ilk 2 ozellik cok onemli )

Dostum düzelme ihtimali yüksek.kafa kafaya takas gibi düşünüyorsan o fiyatlara zor(x10 mini pronun piyasası 200-300 arası) ama 600-700 civarı çok iyi cihazlar var.

• Tamam cok tsk , kafa kafaya android bi telefon bulamam mi ?

• Arkadaşlar bir sorum olacak, 11 ay önce X10 mini pro telefon aldık, hala garantisi devam ediyor, yalnız telefonun ana kartı arızalandı ve yetkili servisi kullanıcı hatası olarak telefon yapmadı, ben bu telefonu yaptırmak istesem kaça mal olur yani yaptırdığımıza değer mi? Çünkü anakart en önemli parçalardan biri ve kesin pahalıdır. Sizce kaça yaptırabilirim arkadaşlar, Teşekkür ederim...
  • benım pro kayıtlı mp4 leri oynatırken kasıyor acaba neden olabilir?
  • arkadaşlar aranıza yeni katıldım bu telefon ile merak ettiklerim hakkında bilgi verirseniz sevinirim
    rom nedir ne işe yarar?
    root olayı nedir ne işe yarar?
    multitooch nedir ne işe yarar? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
  • ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HERKESE MERHABALAR. BEN YAKLAŞIK 10 AYDAN BERİDİR XPERİA X 10 MİNİ PRO KULLANIYORUM. TEK BİR SORUNUM VAR ARAMA KAYDINI TEK TEK ELİMLE SİLİYORUM. BUNU TOPLU SİLEBİLME İMKANIM VAR MI? BANA YARDIMCI OLABİLİR MİSİN ACELE... ŞİMDİDEN TŞKKÜRLER..
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.