Şimdi Ara

Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro Kullanıcıları Buraya !!.. (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
888
Cevap
10
Favori
146.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 yilddir X10 mini pro kuullaniyorum.marketten cok uygulama yuklemezseniz gayet hizli bi telefon.
    sonucta android tabanli sarj sorunu olmasi muhtemel.
    yoksa eski nokialar gibi 5-6 gun sarj beklemeyin.
    ilk baslarda 1 gun bile gitmezken simdilerde 2 gune cikti.
    sarji 100 de 100 bile dolsa sarjdan cikartmayin: yarim saat kadar daha durursa bayagi faydasi oluyor.ilk baslarda arama kaydina cok sinir oluyordum. Uygulamarla oda cozuluyor.
    IGO navigasyon cok isimmi goruyor ve hatasiz diyebilirim.
    bir kac kere ddusurdum.acilista sorun oluyor.insaalh bozulmaz diye dua ediyoorum.resmen telefona asik oldum. :))
    ekrani cok kucuk olmasina karsin kullanisli.klavyesi guzel.
    sarj aletim bozuldu baska sarjla telefon kafayi yiyor. Birde ekrani kapasitifmi diyorlar telefonu elinize almadan kullanamiyorsunuz.yani masa ustundeyken filan.karma karisik yerlere giriyor. :))
    2.1 olmasi kotu. Yukseltmeyede cesaret edemedim. Cokta anladigim yok zaten.ama root yapilarak cokta kullanisli olacagini saniyorum. Cunku yuklu uygulama fazlasiyla var.ve gereksiz.
    sar degeri yuksek. Klavyeli oldgundan biraz agir.
    almak isteyenlere 10 uzerinden 8 vererek yardimci olabilirim.

• Arkadaşlar telefonu 150 ye sattım sizce iyi ye mi sattım
  • evet simdi ben anlatayim birazda 2 senedir kullaniyorum ilk seferde ekranda bozuk pixeller cikiyor akabinde sarj sorunu ve donmalar geliyo sonra telefonun yavaslamasi ver donmasi takip ediyo ve garantiye yolluyorsunuz geri geliyo tekrar yolluyosunuz tekrar geri geliyor 7 sefer oluyor tekrar geri geliyor ekrandaki zimbirtilar duruyor hic bir uygulama kabul etmiyor lanet bi telefon tek guzel yanlari sesi cok net ve kaliteli dokunmatigi mukemmel gerisi lanet bu telefon hic bisi yapamazsun hevesin kursaginda kalir haberiniz ola :)
  • Kullanmaya başlayalı 2 sene olacak. Çok beğenerek almıştım. Memnunum mini promdan :) ama tek rahatsız olduğum durum mesela çoklu msj göndereceğimiz zaman isimleri tek tek seçiyoruz çoklu seçim yok malesef. şarjına gelince bana 3-4 gün dayanıyor. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pkz06

Kullanmaya başlayalı 2 sene olacak. Çok beğenerek almıştım. Memnunum mini promdan :) ama tek rahatsız olduğum durum mesela çoklu msj göndereceğimiz zaman isimleri tek tek seçiyoruz çoklu seçim yok malesef. şarjına gelince bana 3-4 gün dayanıyor. :)
    Arkadaşlar X10 Mini Pro mu bir müddet başkası kullanacak ... Telefona kaydettiğim numaraları silmek istiyorum ama tek tek DÜZENLE den KAYDI SİL yapabiliyorum ... Bu kayıtları topluca telefon hafızasından silebileceğim bir yol var mı ? ... İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amt1745

Arkadaşlar X10 Mini Pro mu bir müddet başkası kullanacak ... Telefona kaydettiğim numaraları silmek istiyorum ama tek tek DÜZENLE den KAYDI SİL yapabiliyorum ... Bu kayıtları topluca telefon hafızasından silebileceğim bir yol var mı ? ... İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim ...

Bende de öyle bir durum oldu telefonu sıfırlamak zorunda kaldım başka çaresini bulamadım bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalet cevher

hafıza kartı olayı nasıl oluyor ?
    bidliğim kadarıyla 16gb a kadar destekleniyor

önceki s.e larda ille memorystick pro kullanılıyordu

misal şimdi transcrend class 10 bi microsd taksam çalışacak mı ?

Alıntıları Göster
    Xperia mini pro var telefonu başka şarj aletiyle kullandım dokunmatik bozuldu artık hiç çalışmıyor klavye çalışıyor garantiye gönderdim ana kart sorunu var dedi yapmak için 650 t istedier yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amt1745

google hesabına yedekle hocam hepsini. fabrika ayarklarına döndür gitsin.
    gerekirse geri kendin tekrar senkronize edersin google hesabından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pezdum

quote:

Orijinalden alıntı: plscfr

ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HERKESE MERHABALAR. BEN YAKLAŞIK 10 AYDAN BERİDİR XPERİA X 10 MİNİ PRO KULLANIYORUM. TEK BİR SORUNUM VAR ARAMA KAYDINI TEK TEK ELİMLE SİLİYORUM. BUNU TOPLU SİLEBİLME İMKANIM VAR MI? BANA YARDIMCI OLABİLİR MİSİN ACELE... ŞİMDİDEN TŞKKÜRLER..

bende tek tek sildim yada tlf fabrika ayarlarına döndürecen
    My Phone Explorer pc suite programından hepsini silebilirsin

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar telefonumun dokunmatiği bozuldu klavye çalışıyor ama dokunmatik çalışmıyor telefonumu kullanamıyorum bana yardımcı olur musunuz garantisi var ama garanti kullanıcı hatası dedi.

• Telefon defterini googlle hesabima yedeklemeye ugrastim sendall. Vcf gibi bir dosya olusturdu. Ileride bu dosyayi telefon defterine nassil senkronize edecegim.
    Bide x10 mini pro kilif var ccuzdan seklinde. Alan. Kullanan var mmi???? Yana acilan tipten. Assagiya olandan degil.
    kullanisliysa super olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istisaree

Telefon defterini googlle hesabima yedeklemeye ugrastim sendall. Vcf gibi bir dosya olusturdu. Ileride bu dosyayi telefon defterine nassil senkronize edecegim.
    Bide x10 mini pro kilif var ccuzdan seklinde. Alan. Kullanan var mmi???? Yana acilan tipten. Assagiya olandan degil.
    kullanisliysa super olur.
    Arkadaşlar Merhaba ,

Ben bişey sorucam , xperia mini pro da numara engelleme durumu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pezdum

quote:

ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HERKESE MERHABALAR. BEN YAKLAŞIK 10 AYDAN BERİDİR XPERİA X 10 MİNİ PRO KULLANIYORUM. TEK BİR SORUNUM VAR ARAMA KAYDINI TEK TEK ELİMLE SİLİYORUM. BUNU TOPLU SİLEBİLME İMKANIM VAR MI? BANA YARDIMCI OLABİLİR MİSİN ACELE... ŞİMDİDEN TŞKKÜRLER..

bende tek tek sildim yada tlf fabrika ayarlarına döndürecen
    My Phone Explorer pc suite programından hepsini silebilirsin

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende bir heyecanla almıştım sony ericsson x10 mini pro yu ama ben sony nin böyle ürün satacağını hiç beklemiyordum. sony artık bekleneni veremiyor cep telefonunda. telefon kendini öyle bir kasıyorki tel kendine reset atıyor ARKADAŞLAR GARANTİYE VERDİM YAPSINLAR DİYE SERVİS ARIZAYI GİDEREMEDİĞİ HALDE BAŞKA ARIZALAR ÇIKARDI 4 SEFER GARANTİYE GETİRDİM EN SONUNDA DEĞİŞİM İSTEDİĞİMDE DE BANA 620 TL LİK TELEFONA 660TL MASRAF ÇIKARDILAR GARANTİLİ ÜRÜNE SERVİSİ SİZEDE SÖYLİYİM SAKIN GETİRMEYİN ORAYA TELESERVİS

• quote:

Orijinalden alıntı: lazo_61

arkadaşlar bende bir heyecanla almıştım sony ericsson x10 mini pro yu ama ben sony nin böyle ürün satacağını hiç beklemiyordum. sony artık bekleneni veremiyor cep telefonunda. telefon kendini öyle bir kasıyorki tel kendine reset atıyor ARKADAŞLAR GARANTİYE VERDİM YAPSINLAR DİYE SERVİS ARIZAYI GİDEREMEDİĞİ HALDE BAŞKA ARIZALAR ÇIKARDI 4 SEFER GARANTİYE GETİRDİM EN SONUNDA DEĞİŞİM İSTEDİĞİMDE DE BANA 620 TL LİK TELEFONA 660TL MASRAF ÇIKARDILAR GARANTİLİ ÜRÜNE SERVİSİ SİZEDE SÖYLİYİM SAKIN GETİRMEYİN ORAYA TELESERVİS

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar benim klavye açılınca telefon donuyor ve hiç bir işlem yapamıyorum nedeni nedir? Acill yardım

• quote:

Alıntıları Göster
    x10 mini pro anakarta ihtiyacım var bilginize..
  • quote:

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fn

Alıntıları Göster
    bugün ikinci el aldım kendime. açıkçası ilk kez böyle bir telefon kullanıyorum.
    içinde gps, yerler gibi uygulamalar vardı. bende merak edip gireyim dedim. bir sonuç alamadan iptal ettim ve çıktım.
    bir süre sonra bana turkcellden mesajlar gelmeye başladı. faturalı hat kullanıyorum ve internet kullanım miktarınız şu ücret şu vs.. diye her dakika geldi ve sonuç olarak 15 lira oldu 5-10 dkikada. ne yapacağımı bilmediğimden telefonu kapatmak zorunda kaldım. birşey kullanmadım. sadece gps ve diğer uygulamaya girmek bukadar internet ücreti mi yer ya?
    bunlar normalde ücretli mi? ben pek bilmiyorum.
    birde başka şarj kullanınca telefonarıza veriyor demiş bazı kullananlar. bende de samsung şarj var. kullanmamı önerir misiniz yoksa orjinalini mi bulmam lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: PyramidCardShop

içinde gps, yerler gibi uygulamalar vardı. bende merak edip gireyim dedim. bir sonuç alamadan iptal ettim ve çıktım.
    bir süre sonra bana turkcellden mesajlar gelmeye başladı. faturalı hat kullanıyorum ve internet kullanım miktarınız şu ücret şu vs.. diye her dakika geldi ve sonuç olarak 15 lira oldu 5-10 dkikada. ne yapacağımı bilmediğimden telefonu kapatmak zorunda kaldım. birşey kullanmadım. sadece gps ve diğer uygulamaya girmek bukadar internet ücreti mi yer ya?
    birde başka şarj kullanınca telefonarıza veriyor demiş bazı kullananlar. bende de samsung şarj var. kullanmamı önerir misiniz yoksa orjinalini mi bulmam lazım?

Öncelikle telefon hayırlısı olsun hocam. Ayarlar / kablosuz özelliği ve ağlar/ mobil ağar / veri trafiği seçili ise onu kaldırın. böylelikle internete kullandığınız gsm operatöründen giriş yapmaz. şarj sorununa gelince android telefonların tamamı aynı şarj girişine sahiptir. telefonu şarja taktığında kullanabiliyosan sorun yoktur. çokta sorun oluyorsa usb giriş bağlantılı bir donanımdan data kablosuyla şarj edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: artandbjk

quote:

Öncelikle telefon hayırlısı olsun hocam. Ayarlar / kablosuz özelliği ve ağlar/ mobil ağar / veri trafiği seçili ise onu kaldırın. böylelikle internete kullandığınız gsm operatöründen giriş yapmaz. şarj sorununa gelince android telefonların tamamı aynı şarj girişine sahiptir. telefonu şarja taktığında kullanabiliyosan sorun yoktur. çokta sorun oluyorsa usb giriş bağlantılı bir donanımdan data kablosuyla şarj edebilirsiniz.

mesajın için teşekkürler hocam.
    internet konusunu çözdük şimdilik. nette birkaç video izledim telefonla ilgili. lagsız gta oynayanlar falan. birde telefon baya hızlı videolarda. bendeki firmware den midir bilmiyorum yavaş biraz. uygulamalara girişi, telefonun açılması, uygulama geçişleri vs.. biraz yavaş nette izlediğim telefonlara göre.
    dediğim gibi android cahiliyim. bu konuda yapmamı önerebileceğiniz birşeyler var mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: artandbjk

quote:

mesajın için teşekkürler hocam.
    internet konusunu çözdük şimdilik. nette birkaç video izledim telefonla ilgili. lagsız gta oynayanlar falan. birde telefon baya hızlı videolarda. bendeki firmware den midir bilmiyorum yavaş biraz. uygulamalara girişi, telefonun açılması, uygulama geçişleri vs.. biraz yavaş nette izlediğim telefonlara göre.
    dediğim gibi android cahiliyim. bu konuda yapmamı önerebileceğiniz birşeyler var mı?

Alıntıları Göster
    Merhabalar;

Benim bir sıkıntım varda sizlerden çözüm almak için geldim buraya.
    Ben x10 mini kullanıyorum. Telefonun hesaplar bölümü bozuldu, google playden uygulama indirdiğimde hesapla ilgili bir hata veriyordu ve uygulamayı yükleyemiyordu.
    Telefonun hesaplar bölümüne girdim ve hesabımın senkronizasyonunda bir ünlem vardı.
    Senkronizasyonu yapmaya çalıştığımda "Şu anda bir sorun oluştu, daha sonra tekrar deneyin." benzeri bi yazı çıkıyordu.
    Belki googlede bir sorun vardır diye sonra tekrar denerim dedim ve tekrar denediğimde gene olmamıştı. Arkadaşlarımın telefonundan denedim ve onlarınki çatır çatır giriyordu.
    Belki benim hesapta sorun vardır diye hesabı kaldırıp tekrar girerim veya yeni hesapla girerim umuduyla kaldırmaya çalıştığımde gine hata verip hesabı kaldırmıyordu.
    Hesabı kaldırmadan yeni hesap eklemeye çalışıncada aynı şey oluyor. İnternette biraz araştırma yaptıktan sonra bazi sonuçlar aldım ve deneyeyim dedim.
    Uygulamalardan google playe girip verileri ve önbelleği temizlemeyi denedim olmadı, google playin güncellemelerini kaldırmayı denedim olmadı, fabrika ayarlarına dönmeyi denedim;
    Ve sonuç menüde olan google playde kalktı ama uygulamalarda duruyordu ve birşey yapılmıyordu. Belki telefonu güncellersem sorun çözülür google play tekrardan gelir dedim;
    Güncelledim ve bu sefer telefonda google playle ilgili en küçük birşey bile kalmadı. İnternetten çözüm bulmaya koyuldum adamlar telefonuna uyumlumu diye kontrol et diyip durdular. Sizde bilirsiniz x10mini kesinlikle google playe uyumlu. Daha sonra google playi apk olarak indirip kurmayı denedim kuruluyor buraya kadar hepsi tamam da açılmıyor arkadaş. Tıklıyorum google play ekranı geliyor hemen geri kapanıyor. Konu hakkında bilgisi olan bi el atsa sevinirim, bu gıcık mereti nasıl çözerim?

Olay bu arkadaşlar, biliyorum biraz uzun oldu ama olayı en başından anlatmak istedim, okuyup yardımcı olmaya çalışanlara şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: progiyotin

Merhabalar;

Benim bir sıkıntım varda sizlerden çözüm almak için geldim buraya.
    Ben x10 mini kullanıyorum. Telefonun hesaplar bölümü bozuldu, google playden uygulama indirdiğimde hesapla ilgili bir hata veriyordu ve uygulamayı yükleyemiyordu.
    Telefonun hesaplar bölümüne girdim ve hesabımın senkronizasyonunda bir ünlem vardı.
    Senkronizasyonu yapmaya çalıştığımda "Şu anda bir sorun oluştu, daha sonra tekrar deneyin." benzeri bi yazı çıkıyordu.
    Belki googlede bir sorun vardır diye sonra tekrar denerim dedim ve tekrar denediğimde gene olmamıştı. Arkadaşlarımın telefonundan denedim ve onlarınki çatır çatır giriyordu.
    Belki benim hesapta sorun vardır diye hesabı kaldırıp tekrar girerim veya yeni hesapla girerim umuduyla kaldırmaya çalıştığımde gine hata verip hesabı kaldırmıyordu.
    Hesabı kaldırmadan yeni hesap eklemeye çalışıncada aynı şey oluyor. İnternette biraz araştırma yaptıktan sonra bazi sonuçlar aldım ve deneyeyim dedim.
    Uygulamalardan google playe girip verileri ve önbelleği temizlemeyi denedim olmadı, google playin güncellemelerini kaldırmayı denedim olmadı, fabrika ayarlarına dönmeyi denedim;
    Ve sonuç menüde olan google playde kalktı ama uygulamalarda duruyordu ve birşey yapılmıyordu. Belki telefonu güncellersem sorun çözülür google play tekrardan gelir dedim;
    Güncelledim ve bu sefer telefonda google playle ilgili en küçük birşey bile kalmadı. İnternetten çözüm bulmaya koyuldum adamlar telefonuna uyumlumu diye kontrol et diyip durdular. Sizde bilirsiniz x10mini kesinlikle google playe uyumlu. Daha sonra google playi apk olarak indirip kurmayı denedim kuruluyor buraya kadar hepsi tamam da açılmıyor arkadaş. Tıklıyorum google play ekranı geliyor hemen geri kapanıyor. Konu hakkında bilgisi olan bi el atsa sevinirim, bu gıcık mereti nasıl çözerim?

Olay bu arkadaşlar, biliyorum biraz uzun oldu ama olayı en başından anlatmak istedim, okuyup yardımcı olmaya çalışanlara şimdiden teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Merhaba
    Sony Ericsson Xperia x10 mini Pro telefon arıyorum.
    Türkiyenin heryerinden elden nakit alabilrim.
    ilgilenenler yada elinde olanlar pm atsın.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.