Şimdi Ara

Sony Ericsson Xperia X10i 300 TL(SATILDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    TELEFON POSTAN NİCKLİ ARKADAŞA SATILMIŞTIR.HAYIRLI OLSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glikoz surubu -- 11 Eylül 2012; 16:45:38 >

• Bir sey sorabilir miyim bu telefon hakkında dış sesi yetersiz deniyor dogru mı ya da tatmin eder mı sürekli mp3 dinleyen biri degilim gürültülu ortamda çalışıyorum telefon çalarda duymazsa iyi seyler olmuyor ve bir de Flash player yani Flash player nasıl o da pc deki gibi bu saçma oldu ama tatmin edici mı diye soralım ve bir de taksit yapma sansin var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabuncu

Bir sey sorabilir miyim bu telefon hakkında dış sesi yetersiz deniyor dogru mı ya da tatmin eder mı sürekli mp3 dinleyen biri degilim gürültülu ortamda çalışıyorum telefon çalarda duymazsa iyi seyler olmuyor ve bir de Flash player yani Flash player nasıl o da pc deki gibi bu saçma oldu ama tatmin edici mı diye soralım ve bir de taksit yapma sansin var mi

tabiki hocam yanitlayayim. dis sesi müzik dinlerken yetersiz ama zil sesi olarak rahatça duyuyorum. evet flash player desteği var. yani sitelerdeki flash video ve oyunları sorunsuz oynuyorum. takılma vs olmuyor. taksit imkanım yok maalesef
  • Peki soyle sorayım garanti mevzusu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sabuncu

Peki soyle sorayım garanti mevzusu ?

1 ay kaldı bitti denebilir
  • gzl telefon gzl fiyat alıcak olana hayırlı olsun bence o kadar onemlki deil boya atması en fazla kapak değiştirilir o kadar goze batıcaksa hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginse

gzl telefon gzl fiyat alıcak olana hayırlı olsun bence o kadar onemlki deil boya atması en fazla kapak değiştirilir o kadar goze batıcaksa hayırlı satışlar

Teşekkür ederim hocam sizede hayırlı satışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • x10 ile x10i nin farkı nedir hocam ? ayrı iki model olarak gösteriliyorlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheZion

x10 ile x10i nin farkı nedir hocam ? ayrı iki model olarak gösteriliyorlarda

Hocam arada hiçbir fark yok sadece bölgelere göre kod adı.Bildigim kadarıyla Avrupa Bolgesi "i" idi. Japonyada ise "a" diye biliyorum. Örn: X10a Yani donanımsal veya yazılmsal olarak fark yok.
  • Sağolun hocam , hayırlı satışlar.
  • daha 10 gün oldu alalı 650 tl ye aldım nasiip hayırlı satışlar hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyol54

daha 10 gün oldu alalı 650 tl ye aldım nasiip hayırlı satışlar hocam.

Hayirlisi olsun hocam. Kismet.. Telefonla ilgili takildiginiz yer olursa yardimci olurum
  • teşekkür ederim sağolun 3 gün kullandım ki sevgili abim telefona konmuş oldu.yine kaldık samsunga tekrardan iyi satışlaar.
  • İphone 3gs ile bunun arasında kaldım özellikleri çok iyi ama diğeride sonuçta iphone,takip mesajım bulunsun
  • bu cihaz ıphone 3 den üstün bence bende de var satılık :)
  • Takip

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.