Şimdi Ara

SONY ERİCSSON YENİ MODELLERİ İLE GÖZ KAMAŞTIRMAYA DEVAM EDECEGE BENZİYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: badigart37

arkadaşlar goolden k890i yazarsanız cıkıyor fake make degil gercek fotolar dan belli olmuyormu ama özellikler cıkınca degişebilirmi bilmiyorum adres www.intomobile.com/2007/05/26/sony-ericsson-k890i-cybershot-concept-phone.html - 60k -

Alıntıları Göster
    birde buraya bakın http://www.unwiredview.com/2007/05/25/sony-ericsson-k890i-cybershot-concept-good-design-and-photoshop-skills/

• quote:

arkadaşlar goolden k890i yazarsanız cıkıyor fake make degil gercek fotolar dan belli olmuyormu ama özellikler cıkınca degişebilirmi bilmiyorum adres www.intomobile.com/2007/05/26/sony-ericsson-k890i-cybershot-concept-phone.html - 60k -

Alıntıları Göster
    eğer üsteki tel çıkarsa dünya sallanır

• quote:

Alıntıları Göster
    k890i güzelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Su Samuru

k890i güzelmiş

Alıntıları Göster
    bence 1.fake
    ikincisi gerçek olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pininfarina

Boşuna ümitlenmeyin her ikside fake. Hangi babayigit firma 8Gb internal memory koyar
    Abartidan öte komedi bir rakam

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

Boşuna ümitlenmeyin her ikside fake. Hangi babayigit firma 8Gb internal memory koyar

Nokia N91 Music Edition
    Normal N91'de ve Sony Ericsson W950i'de ise 4 gb vardı. Mümkün görünüyor.
    Ama Sony CyberShot makinelerde bile 5x optik zoom yokken, bunda olması komik işte!..

@badigart37:
    O verdiğin linklerde ben daha ilginç bişey buldum
    http://www.intomobile.com/2007/05/23/casio-w53ca-exilim-mobile-phone-launched-look-out-sony-ericsson-cybershot/

• quote:

Orijinalden alıntı: qotsa

bence 1.fake
    ikincisi gerçek olabilir.

Alıntıları Göster
    s e da bu beklenir artık nokia n95 i çıkardı 5 mp n 96 geliyor 7 mp se bu olayın gerisinde kalamaz ama bir gercek se telefonlerı daha kaliteli resim çekiyor yani olmassada olmaz diye birşey yok kesinlikle olacak ama ellerindeki stokları bitirecekler fake olayı falan olmaz olmayacak diye bir şey varmı her çıkacak şeye fake diyorsunuz
  • quote:

s e da bu beklenir artık nokia n95 i çıkardı 5 mp n 96 geliyor 7 mp se bu olayın gerisinde kalamaz ama bir gercek se telefonlerı daha kaliteli resim çekiyor yani olmassada olmaz diye birşey yok kesinlikle olacak ama ellerindeki stokları bitirecekler fake olayı falan olmaz olmayacak diye bir şey varmı her çıkacak şeye fake diyorsunuz

Alıntıları Göster
    n 91 de kaç gb var fake olsun artı flash belleklerde de 32 gb gördüm cinden gelme sony di inanmassanız ispatlarım
  • quote:

Alıntıları Göster
    sony yakınlarda 5 mp. 3x optik zoomlu telefon çıkartsın ona da razıyım valla

• quote:

Orijinalden alıntı: noktvrn

quote:

Nokia N91 Music Edition
    Ama Sony CyberShot makinelerde bile 5x optik zoom yokken, bunda olması komik işte!..

@badigart37:
    http://www.intomobile.com/2007/05/23/casio-w53ca-exilim-mobile-phone-launched-look-out-sony-ericsson-cybershot/

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: phm

quote:

Nokia N91 Music Edition

@badigart37:

aslında japonya coktan kullanıyor bu modelleri ama türkiyeye gelmiyor nedense ama güzel tel demi

• quote:

n 91 de kaç gb var fake olsun artı flash belleklerde de 32 gb gördüm cinden gelme sony di inanmassanız ispatlarım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: badigart37

Ben sana demedim ki! Yanlış anladın herhalde...
    N91 4 GB, N91 ME 8 GB...

• quote:

Orijinalden alıntı: Su Samuru

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Business

optik zom sony için sorun olmasa gerek zira adamlar kamerada 40 optik zom dalar bekleyecegiz hep beraber görecegiz inşallah ses seviyeside yüksek olur stero falan çift habörlör w 55o gibi ama bu k serisi ne olur bilemeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: noktvrn

quote:

N91 4 GB, N91 ME 8 GB...

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

N91 4 GB, N91 ME 8 GB...

yok phm dostum yanlış anlamadım inanmıyorsunuz veya beklemiyorsunuz dogal ama mecburen teknolojiye ayak uyduracaklar seve seve olmasa bile nokia nın gerisinde kalamazlar

• quote:

quote:

quote:

N91 4 GB, N91 ME 8 GB...

yok phm dostum yanlış anlamadım inanmıyorsunuz veya beklemiyorsunuz dogal ama mecburen teknolojiye ayak uyduracaklar seve seve olmasa bile nokia nın gerisinde kalamazlar

Alıntıları Göster
    Apple iphone da (pahalı versiyonunda 599$ lık modelde) sadece 8gb internal memory kullandı diye eleştriliyor.Folding tipi zoom lensler ile bu kasa yapısında bile optik zoom oranında (özellik ile 4x den sonra) ciddi problemler olabilir.Neden daha fazla mp isteniyorki?Onun yerine 3-5 (5 zaten fazla) mp arası kalsınlar bu ufacık sensördeki signal/noise ratiosu anormal fazla oluyor gren vb olmasın diye bu seferde kuvvetli AA filitresi ve yazılım çözmeye çalıştıkları ile ebadı büyük ama kalitesi düşük fotoğraflar yerine adam gibi fotoğrafları ebadı düşük olarak versinler daha iyi.
    Bir zamanlar cd romlardaki hız yarışı gibi (4x,8x,16x vb vb) fotoğraf makinlerinde cep telefonlarında da mp yarışı var.Hepsi tüketicinin gözünü boyayıp biz daha iyiyiz imajı vermek için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

Apple iphone da (pahalı versiyonunda 599$ lık modelde) sadece 8gb internal memory kullandı diye eleştriliyor.Folding tipi zoom lensler ile bu kasa yapısında bile optik zoom oranında (özellik ile 4x den sonra) ciddi problemler olabilir.Neden daha fazla mp isteniyorki?Onun yerine 3-5 (5 zaten fazla) mp arası kalsınlar bu ufacık sensördeki signal/noise ratiosu anormal fazla oluyor gren vb olmasın diye bu seferde kuvvetli AA filitresi ve yazılım çözmeye çalıştıkları ile ebadı büyük ama kalitesi düşük fotoğraflar yerine adam gibi fotoğrafları ebadı düşük olarak versinler daha iyi.
    Bir zamanlar cd romlardaki hız yarışı gibi (4x,8x,16x vb vb) fotoğraf makinlerinde cep telefonlarında da mp yarışı var.Hepsi tüketicinin gözünü boyayıp biz daha iyiyiz imajı vermek için.

Alıntıları Göster
    Böyle bir telefon çıkmaz. Zati bu telefonu piyasaya sürerlerse bu telefonun fiyatına yada yakın fiyatlara başka tel satılmaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: megaturk

Böyle bir telefon çıkmaz. Zati bu telefonu piyasaya sürerlerse bu telefonun fiyatına yada yakın fiyatlara başka tel satılmaz...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar zaten iddia edilen sitelerde şöyle bir ibare var :"Sony Ericsson K890i Cybershot concept phone".
    Yani bu telefon şimdilik sadece tasarı. Çıkıp çıkmayacağı belli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pininfarina

Alıntıları Göster
    quote:

8gb derken dahılı hafızadan kastınıssa nokıa ve samsung un böle tellerı var

• quote:

Orijinalden alıntı: thompson

quote:

8gb derken dahılı hafızadan kastınıssa nokıa ve samsung un böle tellerı var

Alıntıları Göster
    bir dönem gelecek mb olayı bitecek yani

• quote:

bir dönem gelecek mb olayı bitecek yani

Alıntıları Göster
    BUNLARDA YENİLER
  • quote:

BUNLARDA YENİLER

Alıntıları Göster
    http://img177.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img177/1852/1181519936qrz.smil
  • quote:

http://img177.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img177/1852/1181519936qrz.smil

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badigart37 -- 11 Haziran 2007; 3:07:37 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.