ARKADAŞLAR MERHABA. SONUNDA BENDE ELİMDEKİ CİHAZI ROOT YAPMAYA YAZILIMINI DAHA GELİŞMİŞ BİR ÜST SÜRÜMLE DEĞİŞTİRMEYE CİHAZIMI KENDİM YÖNETMEYE KARAR VERDİM.
FAKAT DAHA ÖNCE HİÇ ROOT YAPMADIM AMA KONULARI TAKİP EDİYORUM VE YÖNTEMLER HAKKINDA BİLGİM VAR. DAHA ÖNCEDEN BİR ÇOK PS2 PS3 TAMİR UPDATE CFW YAPMIŞLIĞIM VAR.
SİZDEN İSTEDİGİM DESTEK ŞU : BU CİHAZA KURABİLECEGİM EN SON YAZILIMIN HANGİSİ OLDUĞU, EN UYUMLU ,PROBLEMSİZ HANGİSİ OLDUGU, ANDROİD SON SÜRÜM NEYSE ONU KURABİLİRMİYİM?
AYRICA BU FORUMDA BİLE BİR SÜRÜ YÖNTEM VE DOSYA VAR HANGİSİNİ KULLANMALIYIM?? SİZ TECRÜBELİ VE BİLGİLİ ARKADASLARDAN BU KONUDA DESTEK RİCA EDİYORUM.
HERKESE İYİ FORUMLAR.
SİZDEN İSTEDİGİM DESTEK ŞU : BU CİHAZA KURABİLECEGİM EN SON YAZILIMIN HANGİSİ OLDUĞU, EN UYUMLU ,PROBLEMSİZ HANGİSİ OLDUGU, ANDROİD SON SÜRÜM NEYSE ONU KURABİLİRMİYİM?
Bu telefona şuan stabil şekilde 5.1.1 kurulabiliyor . 6.0 da yakında çıkacak . Son sürümü kurmak geliştiricilere bağlı onlar destek verirse kurabilirsin .
AYRICA BU FORUMDA BİLE BİR SÜRÜ YÖNTEM VE DOSYA VAR HANGİSİNİ KULLANMALIYIM?? SİZ TECRÜBELİ VE BİLGİLİ ARKADASLARDAN BU KONUDA DESTEK RİCA EDİYORUM.
Root için birçok seçeneğin var xda da güncel rom ve kernel bulabilirsin . En basit root yöntemi ise towelroot denilen yöntem uygulamayı indirip telefona kuruyorsun sonra açıp root yap diyorsun ve işlem bitiyor .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme