Orijinalden alıntı: Lj.23 yanlız flash desteği yokmuş telefonun video izleyenmiyor
1000 tl nin altindaki androidlerin hicbirnde flash player dedtegi yok zaten galaxy ace ,p503 ,i5510 gibi cihazlarda da video izlenemiyor youtube ve bir kac video sitesi haric
acede de olmadığını bilmiyordum, ace almaya karar vermiştim ama sonradan bu telefonu inceledim netten flash desteği olmaması soğutmuştu
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
quote:
Orijinalden alıntı: Lj.23
yanlız flash desteği yokmuş telefonun video izleyenmiyor
custom ile 2.2 yükleniyo
android konusunda biraz cahilim hocam kusuruma bakmayın 2,2 dediğiniz android 2,2 versionu mu evetse android 2,2 de flash desteği var mı varsa galaxy acede flash desteği var
ace in donanimi geregi flah player destegi yok arkadaslar galaxy s , desire hd gibi cihazlarda flash player ozelligi var bu arada android cihazlara skyfire ve benzeri programlar yukleyerek internetten video izleyebilirsin ancak flash player gibi her sitedeki videolari izletirmi bilmem
quote:
Orijinalden alıntı: Fashionality
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Fashionality
sonunda getirebilmişler.. bu arada fiyat fena değil gibi zira garantisiz olarak 650 civarında satılıyodu cihaz..
inş bütün sony ericsson'lar gelicek artk
özellikle arc modelini bekliyorum
arc ne zaman gelirki.bide ne kadardan satılır tahmini olan varmı
custom ile 2.2 yükleniyo
X10 mini ye custom rom 2.2 versiyonunu yukleyip ,kullandinmi hic?
Evetse, bu custum rom versiyonlarinin resmi olmadigini,resmi olarak x10 mini ye 2.2 froyo surumu gelmeyecegini,cihaza bu resmi olmayan romlar yuklense bile,bircok ozelligin ,wifi,blutoothe,kamera ,sarj olmama,reset atma ve daha bir cok problem yarattiginida yazsaydin bari.
Benim birader de N900 e custom rom 2.2 froyo yuklemisti ama alo diyemiyordu.Wifi calismiyordu.
Milleti yanlis ,eksik bilgilerle yonlendirmek ,ne zamandan beri paylasim oluyor.
Cogu kisi bu modelin adobe flash player i destekleyip desteklemedigin den emin olamadigindan dolayi ikilemde kalmisken,
Senin x10 mini ye custom rom 2.2 froyo, yukleniyor diye kestirip atman nekadar dogru.
Yorum yaparken ezbere ,yuzeysel yorum yapma.
çok ufak ürün ordan kaybediyor bence
quote:
Orijinalden alıntı: MaSSive
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Lj.23
custom ile 2.2 yükleniyo
X10 mini ye custom rom 2.2 versiyonunu yukleyip ,kullandinmi hic?
Evetse, bu custum rom versiyonlarinin resmi olmadigini,resmi olarak x10 mini ye 2.2 froyo surumu gelmeyecegini,cihaza bu resmi olmayan romlar yuklense bile,bircok ozelligin ,wifi,blutoothe,kamera ,sarj olmama,reset atma ve daha bir cok problem yarattiginida yazsaydin bari.
Benim birader de N900 e custom rom 2.2 froyo yuklemisti ama alo diyemiyordu.Wifi calismiyordu.
Milleti yanlis ,eksik bilgilerle yonlendirmek ,ne zamandan beri paylasim oluyor.
Cogu kisi bu modelin adobe flash player i destekleyip desteklemedigin den emin olamadigindan dolayi ikilemde kalmisken,
Senin x10 mini ye custom rom 2.2 froyo, yukleniyor diye kestirip atman nekadar dogru.
Yorum yaparken ezbere ,yuzeysel yorum yapma.
senin derdin ne kardeşim benim yorumlarımı mı arıyon , ben resmi olarak mı dedim custom rom yükleniyor dedim youtube'a bakarsanız bir sürü videosu var,
sizin biraderiniz yüklemesini bilmiyorsa bu bizim suçumuz mu ? adamlar yapıyo gece gündüz ROM çıkarıyolar