Şimdi Ara

SONY-fs315m/toshiba sat. m70-159/hp pavilion dv 4289 ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar bu 3'ü arasında kalım yardımcı olursanız sevinirim tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tol9a -- 16 Şubat 2006 16:41:05 >

• sony
  • su an pavilionn kullanıyorum oldukca memnunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: tol9a

merhaba arkadaslar bu 3'ü arasında kalım yardımcı olursanız sevinirim tesekkurler

Arkadaşım ben yaklaşık2 aydır notebooklara bakıyorum sony FS 315M manyaq bi laptop olduğunu biliyorum ama neye göre DVD fln izliyeceksen tamam sony den şaşmıcan ama M70-159 son 1 aydır bunda yoğunlaştım peşin fiyatı pc depoda galiba 2.5-2.6 bin ytl arasında olmalı görüntü kalitesi olarak sony ile neredeyse aynı gözünle anlaman bile çok zor fakat sony fs315m de 128 MB 6400 Geforce ekran kartı var bunun 32MB si paylaşımsız 96 mb sini ramde yiyerek total 128 MB ye ulaşıyor fakat sonylerde X-Black olduğu için görüntü çok iyidir , toshiba M70-159 a gelince bu notebook ta gerçekten çok iyi dizayn edilmiş vede güzel özelliklerle donatılmış 256 MB X700 ATI RADEON ekran kartı var bu kart manyaq bişey bi Half life2 fln oynadım deli kaliteli görüntü var ...
    Kısaca ben TOSHIBA M70-159 diyorum

• bende sony ve toshiba arasinda kalmistim.. kardesim icin alicaktim.. sony alicaksan pek fazla bi performans beklemiyeceksin bikac gun kullanma sansimda oldu biraz agir calisiyor ve lisansli isletim sistemi ingilizce o kadar para veriyorsun isletim sistemine ve turkce kullanamiyorsun buda bir eksisi.. hp alicaksanda cikacak sorunlara boyun egiceksin.. m70-159 aldim fiyatina gore performansi cok guzel.. arkadasin dedigi gibi sony'nin ekran teknolojisinede kafa tutucak bi lcd'si var.. toshibayi kullaninca iyiki sony almamisim diyorum... bence kesinlikle toshiba al..tanidiqin bilgisayarci varsa 2500 YTL ye alirsin.. eger toshiba hakkinda sorun olursa burdayim
  • yorumlariniz icin saolun ben 3d tasrim taptigim icin ekran kartı cok onemli daha once hp kullanmistim ama verim alamadim
  • Çizim için sanırım en iyisi Toshiba M70-159. Bu arada Toshiba'nın kendi mağazasında peşin fiyatına en son sorduğumda (yaklaşık 2 hafta oluyor) 2,486 ytl demişlerdi ama sanıyorum iyi bir pazarlık yapılırsa 2,400 ytl ye iner. Bu arada Toshiba'nın Capitol' de bulunan mağazasında bu fiyatı vermişlerdi.Metrocity'deki de aynı fiyatı veriyordu!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık HP pavilion dv 6000
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum toshibanın özellikleri aşağıda

# Ürün Kodu SATL.M70-159 KDV Dahil 2.680 YTL civarı
    # Ürün Marka Model TOSHIBA SATL.M70-159 SONOMA 1.86 512MB 60GB 15.4
    # Garanti Süresi 24 ay
    # İşlemci Intel Centrino mobil teknolojisi, Intel Pentium M işlemci 750 (1.86 Sonoma) 533 MHz Front Side Bus, 2 MB
    # Chipset 915 PM Express
    # Sistem belleği 512 MB DDR2 RAM, Maximum: 2,048 MB
    # Ekran Kartı ATI Mobility Radeon X700 , 128 MB Video RAM, 16x PCI Express
    # Ses Kartı Toshiba Bass Enhanced Sound System, SRS TruSurround XT sistemi ve SRS WOW, Harman Kardon® stereo hoparlörler
    # Modem / faks 56 K Modem
    # Network Ethernet LAN 10/100
    # Pcmcia 1 x PC Card Type II
    # Sabit Disk kapasitesi 60 GB (5.400 rpm) S-ATA
    # Optik sürücü DVD Super Multi Drive (Double Layer)
    # Batarya Lithium-ion teknolojisi, max. 2.26 saat
    # Ekran 15.4" Toshiba TruBrite WXGA TFT Ekran (1.280 x 800)
    # İşletim sistemi Windows XP Home Türkçe
    # Boyutlar - ( ExBxY ) mm. 360 x 263 x 38.5, Ağırlık: 2.71 kg
    # Geliştirilmiş Port''lar DC-in, harici monitor, harici mikrofon, RJ-11, RJ-45, TV-out (s-video),1 x kulaklık,i.LINK® (IEEE1394), 5-in-1 medya card okuyucu, 3x USB 2.0
    # Kablosuz haberleşme 802.11 b/g , Bluetooth

buda HP nin modeli

HP EK976EA PAVILION DV4289EA CENTRINO 1.8GHz 1024MB 100GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR + ÇANTA HEDİYELİ KDV Dahil 2.680 YTL civarı

# İşlemci, işletim sistemi ve bellek Yüklü İşletim Sistemi:Microsoft® Windows® XP Home Edition
    # işlemci:Intel® Pentium® M İşlemci 750
    # işlemci teknolojisi:Enhanced Intel® SpeedStep® teknolojisi
    # işlemci hızı:1,86 GHz
    # Sistem Veri Yolu:533 MHz Veriyolu hızı
    # Önbellek:Düzey 2 önbellek 2 MB
    # Standart Bellek:1024 MB
    # Bellek Türü:DDR2 533 MHz
    # bellek yerleşimi:(2 x 512 MB)
    # Azami Bellek:En çok 2 GB DDR2 belleği destekler
    Dahili sürücüler
    # Dahili Sabit Disk Sürücü:100 GB
    # Sabit disk denetleyici:EIDE sabit sürücü, ATA 100
    # Sabit Disk Sürücü Hızı:4200 rpm
    # optik sürücü türü:LightScribe DVD Yazıcı Çift Biçim (+/-R +/-RW) + Çift Katman desteği
    Sistem özellikleri
    # Bellek kartı aygıtı:Digital Media Reader (6'sı 1 arada) (xD, SD, Smart Media, Memory Stick, Memory Stick Pro, Multimedia Card)
    # ağ arabirimi:10/100 LAN Ethernet tümleşik
    # Kablosuz Teknolojileri:Intel® Pro/Wireless 2200 802.11b/g Tümleşik Wireless LAN
    # Kablosuz yeteneği:Bluetooth® kablosuz ağ iletişimi
    # Harici I/O Portları:4 USB 2.0; 1 EEE 1394; 1 VGA; 1 RJ-11; 1 S-video TV-Çıkışı; 1 RJ-45; 1 Genişletme Bağlantı Noktası 2 konektörü; 1 kulaklık çıkışı; 1 mikrofon girişi; Uzaktan kumandalı kızılötesi bağlantı noktası (Uzaktan Kumanda ile birlikte gelir)
    # görüntü yakalama arabirimi:IEEE 1394 Arabirimi
    # Genişletme Yuvaları:1 ExpressCard/54 yuvası (ExpressCard/34'ü de destekler)
    # Görüntü boyutu:15.4” WXGA High Definition BrightView Geniş Ekran
    # Görüntü çözünürlüğü:1280 x 800
    # Video adaptörü:ATI MOBILITY RADEON X700 grafik kartı
    # Video bağdaştırıcısı belleği:128 MB özel video belleği
    # Video bağdaştırıcı, yol:PCI Express®
    # Taşınabilir Uzaktan Kumanda:HP Mobile Uzaktan Kumanda
    # Dahili Ses:3D Sound Blaster Pro uyumlu ses - 16 bit tümleşik
    # Hoparlörler ve mikrofon:Altec Lansing® hoparlörler
    # güç kaynağı türü:90 W AC Güç Adaptörü
    # Pil Tipi:6 hücreli Lityum-İyon (Li-Ion) pil
    Boyutlar / ağırlık / garanti
    # Ağırlık:2,97 kg (6,45 lbs)
    # boyutlar (e x d x y):35,84 cm (G) x 25,78 cm (U) x 3,35 cm (min) / 4,25 cm (maks) (Y)
    # Paket Boyutları (G x D x Y):433 x 186 x 354 mm
    # Garanti Bildirimi:2 yıllık, yalnızca serviste, parçalar ve işçilik.

buda SONY

# Cpu Ailesi PENTIUM M740 DOTHAN SONOMA KDV Dahil 2.643 YTL civarı
    # Cpu Hızı (Mhz) 1733
    # Ekran Boyutu (Inch) 15.4
    # Dogal Ekran Cozunurlugu 1280X800
    # Standart Sistem Belleği (MB) 512mb DDR2
    # Cache Bellek 2 MB
    # Net Agırlık Aralıgı KG 2,5 - 3
    # Tasınabilir Bilgisayar Türü NOTEBOOK
    # Ekran Tipi RENKLI TFT
    # Sistem Bellek hızı 400
    # Sabit Disk (Gb) 80
    # Ekran Kartı Bellek Kapasitesi 128
    # Ekran Çipseti Nvidia Go 6400
    # Maks. Sistem Belleği (MB) 2.048
    # Optik sürücü tipi DAHILI DVD MULTI DRIVE
    # Ses INTEL HIGH DEFINITION
    # USB 2 portu 3
    # Vga portu VAR
    # Pc kart yuvası 1X PC CARD TYPE II
    # Irda portu VAR
    # Network 10/100 MBIT
    # Modem BUTUNLESIK 56K
    # WLAN/Wi-Fi VAR
    # İşletim Sistemi WINDOWS XP HOME İNG.
    # Satış Garanti Süresi (ay) 24 ay

dostum bunları bir incele bana soracak olursan şahsi fikrim HP de gözüm var bende inceliyorum senin gibi ama tam kararımı veremedim henüz umarım istediğin gibi bişi alırsın şimdiden hayırlı olsun...

• @cowboy Fiyat konusunda bence biraz daha araştırın sizin söylediğiniz fiyatlar düştü özellikle hp de bütün ürünler 50 dolar indirime girdi! Benim yazdığım Toshiba fiyatlarını da okuyun lütfen. Bir de daha önce de yazmıştım ama Cevahir EP' den sabah 10.00-12.00 arası alışveriş yaparsanız %5 indirim varmış.
  • bence sony
  • sanliturka neye gore sony?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.