Şimdi Ara

SONY Gözümden çok düştü... W8 Driver'ı yayınlamıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçtiğimiz şubat ayında henüz daha 1 yıl olmadı, Sony Vaio VPCSE1M1E model notebook aldım, cihazdan hertürlü memnundum taaki windows 8 çıkana kadar.

Bir kaç gün önce windows 8'e geçmeye karar verdim ve ürün güncellemeden faydalanarak 75 tl'ye w8 pro satın aldım. cihaz içinde ki w7 yi dvd ye çıkardım.

Sorunsuzca w8 kurdum fakat sonradan SONY'nin cihazım için w8 driverlarını çıkarmadığını fark ettim o an inanamadım, çünkü casper, exper vs w8 çıkar çıkmaz driverlarını güncellemişken, sırf SONY olsun desteği herzaman iyidir düşüncesiyle 2600 TL verdiğim cihaz driversız çırıl çıplak ortada kalmıştı..

Destek hattını arayıp durumu anlattığımda, cihazınız windows 8 desteklemiyor malesef cevabını aldım. Fakat benim cihazımla aynı tarihte satışa çıkan diğer cihazlar için güncel driverlar yayındaydı.

hatta benim bilgisayarımın aynı kasaya sahip yani dış görünüş olarak birebir aynısı VPCSE2F1E/S, sadece işlemci ve ekran kartı güncellenmiş hali için güncel driverlar yayınlanmış.
    ve internette baktığım zaman benim bilgisayarımı 1700 liraya satılıyor şuan. Akılları sıra bu cihaz için bir süre daha w8 desteğini sağlamayacaklar, ucuz fiyattan satmak için..

Kısaca henüz alalı bir yıl dahi olmayan 2012 model bir cihaz için w8 desteğini kesiyorsa diyecek birşey bulamıyorum.. olan almış olduğum w8 pro ya oldu, 75 lira param ve saatlerce emeğim boşa gitti.

Buradan tüm sony almayı düşünen arkadaşları uyarıyorum dikkat edin 2012 yılında çıkmış dahi olsa bazı modeller için Windows 8 desteği yok !

• VPCSB1S1E modelini kullanıyorum.

Sony kendi kafasına göre ya destek veriyor yada vermiyor. Verdiği destek ise bir işe yaramıyor. Yüklüyorsun başka bir yerden sorun çıkartıyor.
    Aynı serinin Haziran 2012 öncesi cihazlarına destek vermiyor. Bu tarihten sonra çıkanlara destek veriyor.
    Sorunsuzca yüklediğim driverler daha sonra durup dururken sorun çıkartıyor.
    Vermiş oluğu yükleme talimatlarına göre yüklemeye çalışıyorum, her defasında bambaşka sorunlar çıkartıyor.
    Günlerce araştırdım, defalarca format attım yeniden yükledim. Tam herşey iyi bu defa oldu dediğim anda birden anlamsız sorunlar çıkartıyor.

Yüzlerce model çıkartıyor. Sonunda kendi de ne yapacağını bilmiyor. Bizi kendimizle baş başa bırakıyor.
    Sony alınacaksa yükseltme işini unutmak gerekiyor diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratsx

VPCSB1S1E modelini kullanıyorum.

Sony kendi kafasına göre ya destek veriyor yada vermiyor. Verdiği destek ise bir işe yaramıyor. Yüklüyorsun başka bir yerden sorun çıkartıyor.
    Aynı serinin Haziran 2012 öncesi cihazlarına destek vermiyor. Bu tarihten sonra çıkanlara destek veriyor.
    Sorunsuzca yüklediğim driverler daha sonra durup dururken sorun çıkartıyor.
    Vermiş oluğu yükleme talimatlarına göre yüklemeye çalışıyorum, her defasında bambaşka sorunlar çıkartıyor.
    Günlerce araştırdım, defalarca format attım yeniden yükledim. Tam herşey iyi bu defa oldu dediğim anda birden anlamsız sorunlar çıkartıyor.

Yüzlerce model çıkartıyor. Sonunda kendi de ne yapacağını bilmiyor. Bizi kendimizle baş başa bırakıyor.
    Sony alınacaksa yükseltme işini unutmak gerekiyor diye düşünüyorum.

Kesinlikle bende öyle düşünüyorum, diğer tüm markalar da w8 için tüm modellere güncel driverlar var nedir yani bu sonynin istediği gidip yeni w8 li bir makina dahamı alıyım? bu ne vurdumduymazlık o kadar para verip almışım daha bir yıl dolmadan günümüz standartlarına uygun driver yayınlamıyor..

• Bende de e serisi vaio var. Bu kez sorun tam tersi, win 8 den win7 ye downgrde yapamıyorum. destek yok. başka yerden yüklememede izin vermiyor. saçma sapan bi marka ya..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.