Bildirim
Sony Handycam
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: EnDiViT
Elimde Sony Dcr-Sr33 modeli kamera var.
Bu kamera kayıtı içinde bulunan 40gb harddiske kayıt yapıyor.Elimde şarj kablosu dışında aksesuar yok.
Bundaki kayıtları bilgisayara nasıl aktarabilirim, bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olabilirmi?
Mutlaka bir bağlantı girişi vardır. O girişi bulup uygun kabloyu alırsanız sorunu çözebilirsiniz... -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: TahaFurkann
quote:
Orijinalden alıntı: EnDiViT
Tabiki bağlantı girişi vardır ama hangisi, konu açma sebebimde bu zaten.Bağlantı girişine uygun kabloyu bulmak.
Yardımcı olması açısından cihazın resimlerini atıyorum.Tabanında ve yan tarafında girişler mevcut ancak buna uygun kablo bulamadım.
Sanırım eski yazıcı kabloları vardı onlardan bu kablo. herhangi bi bilgisayarcıya götürürsen kolay bi şekilde bulurlar diye tahmin ediyorum. yada media markt falan da bulabilirsin sanırım
Daha fazla yardımcı olmak için sanırım kablon resimdeki kablodan eski tarz bi kablo ama büyük marketlerde bulunur sanırım..
-
Teşekkürler verdiğin resimdeki kabloyu hemen aramaya başlıyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X