Bildirim
Sony walkman tamiri
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Cihaz hangi model? Birçok modelini kullandım ve koleksiyon yapmışlığım var. Problem kaset kısmında mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Delerıum
Cihaz hangi model? Birçok modelini kullandım ve koleksiyon yapmışlığım var. Problem kaset kısmında mı?
evet kaset lastiği sorunlu. -
Model hangisi? Kendiminkileri ben hallettim lastik bulmak biraz güç gerçi. -
quote:
Model hangisi? Kendiminkileri ben hallettim lastik bulmak biraz güç gerçi.
sony walkman fx491 -
Koleksiyonda vardı bir zaman 493 ile birlikte aynı modeldir. Şimdi tek pil ile çalışanların lastikleri farklı gx788/688/674 cihazlarımı revize ettim geçen haftalarda bakmak gerek kumpas ile lastik durumuna onun. -
-
quote:
Koleksiyonda vardı bir zaman 493 ile birlikte aynı modeldir. Şimdi tek pil ile çalışanların lastikleri farklı gx788/688/674 cihazlarımı revize ettim geçen haftalarda bakmak gerek kumpas ile lastik durumuna onun.
tamir edebilirim derseniz göndereyim üstad -
ÖM gönderdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu serileri hiç sevmezdim. tek pilli magnezyum metal kasaların hayranı idim. çok severdim. internet yok -sadece valilikte var- kafa milyon rahat ne kaset dinlemişliğim vardır sıcak sıcak. -
Bende de wm-fx271 var ve çalışmıyor. Bulamadığım bir kaseti buldum. Hadi dedim walkman'de dinleyeyim. Yeni pil aldım ama ne radyosu nede kasetçalar kısmı hiç çalışmadı. İçini açayım dedim hiç vida yok. Tırnakları varsa onlarıda zorlamayayım diye müdahale etmedim. Var mı sorunu çözebilecek? -
selamlar, özelden mesaj atıp iletişime geçerseniz garantili olarak tamir eden yer var -
Buda benim Fx481
Kaset çaları çalışmıyordu (fazla kullanmamış olmama rağmen) bende içini zorda olsa açıp kopan lastiği paket lastiği ile değiştirdim
Artık çalışıyor ama tabi elimde kaset olmadığı için deneme fırsatım olmadı -
-
Merhaba, nerede tamir ettirebilirim? Teşekkürler
Merhaba
Bende de Sony WM-2091 var. Tek pille çalışan metal kasa olanlardan. Sanırım lastiği problemli, nerden bulabiliriz?
Hey gidi zaman bende tamir ettiremediğim için atıl durumda duruyor evde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X