Şimdi Ara

Sony handycam ile çektiğim videoları pcde göremiyorum!! Lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sony Handycam DCR-DVD304 kullanıyorum. dvdye kaydettiğim görüntüleri kamerada izleyebiliyorum ama bilgisayarıma taktığım zaman boş dvd olarak görüyor nerde hata yapıyorum lütfen yardım edin. Bir de kameraya yeni bir boş dvd taktığım zaman video - vr diye seçenek geliyor bunlardan hangisini seçmeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim..

• Forumda benden başka kimsenin başına gelmedi mi bu olay? adminlerim bi el atın şu olaya, aramada yaptım forum içi bulamadım.
  • selam kardeşim bende de dcr dvd 304 var yardım edebilirsem ne mutlu
    ilk önce cektiğin dvd yi kamerada kapatman (sonlandırman )gerekiyo ilk önce bunu yap ortalama kamera 4 dk da dvd yi kapatacaktır .Kapattıktan sonra dvd yi kamerandan cıkar ve bilgisayarın sürücüsüne tak .Cektigin görüntüleri bul .Görüntülerin formato .vro formatında oldugu için blgisayarında izleyemezsin çünkü media player göstermez sana zoom playeri öneririm cok güzel bi şekilde izlersin
  • Bilgiler için çok tşk ederim. Bi deniyeyim ona göre sonuca ulaşamazsam buraya yazarım tekrar.
  • kardeşim ne oldu yapabildinmi merak ettim beni haberdar et
  • cd yi nası kapatıcaz ?
  • dstum
    quote:

Orijinalden alıntı: sarte3

selam kardeşim bende de dcr dvd 304 var yardım edebilirsem ne mutlu
    ilk önce cektiğin dvd yi kamerada kapatman (sonlandırman )gerekiyo ilk önce bunu yap ortalama kamera 4 dk da dvd yi kapatacaktır .Kapattıktan sonra dvd yi kamerandan cıkar ve bilgisayarın sürücüsüne tak .Cektigin görüntüleri bul .Görüntülerin formato .vro formatında oldugu için blgisayarında izleyemezsin çünkü media player göstermez sana zoom playeri öneririm cok güzel bi şekilde izlersin

Dostum çok sağol yıllardır bu sorunla uğraşıyordum sonlandırmak aklımın ucundan bile geçmedi

• bıraz gec oldu ama menusunde kameranın fınalıze dıye bır menu var butun kaytların bıtınce fınalıze ye bascaksın sonra 3 dakkalık bır ıslemden sonra dvd yı cıkartrsan heryerde calıstrabılırsın amaaaa bı konu var kameranın uzerınde artı dvd yazıyosa artı dvd kullanmanız gekeır eksı dvd ıse eksı dvd kullancaksınız yada www.sonyservisankara.com la gorus
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.