Şimdi Ara

Sony hcd vr 70

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elim Sony markalı hcd vr 70 modeli altın gibi bi sistem bulunmakta ama bi türlü televizyon yada PC ye bağlayıp ses alamamaktayım sistem eski olduğu için desteklemediğini düşünüyorum bi ara PC den ses verir gibi oldu lakin verdiği ses telefondan çıkan sesten daha azdı bu sistemi nasıl bağlayabilirim yada işinin ehli bi elektrikçiye götürüp sistemi günümüz teknolojisine çevirmek için bi parça falan taktırtabilir miyim ?

Sony hcd vr 70

Sony hcd vr 70

Sony hcd vr 70

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam pc ye tv ye bağlanmaması mümkün değil;o kadar müzik seti geçti daha bağlanmayan görmedim ben şahsen.
    arkada kırmızı beyaz aux-video-md felan yazan yere bağlarsınız çok güzelde ses alınır cihaz bozuk değilse.
  • cobi C kullanıcısına yanıt
    Sorunu çözdüm hocam teşekkürler baya bir araştırmam gerekti 🙏

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı cihaz bende de var bu müzik setine Bluetooth bağlamak istiyorum cihazın içine sabit lehimli olacak şekilde yada dışardaki çıkışlar dan nasıl yapabilirim

Hem gelen telefon konuşmalarını buradan duyup cevap verebilirse iyi olur

Yapmak istediğim Bluetooth cihaz resmini aşağıda resimlerde görülmektedir yalnız bunda sadece Bluetooth varmış telefon görüşmeleri yapılamıyormus.

Sony hcd vr 70
    Sony hcd vr 70

Sony hcd vr 70
    Sony hcd vr 70
    Sony hcd vr 70
    Sony hcd vr 70

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı cihaz bende de var bu müzik setine Bluetooth bağlamak istiyorum cihazın içine sabit lehimli olacak şekilde yada dışardaki çıkışlar dan nasıl yapabilirim

Hem gelen telefon konuşmalarını buradan duyup cevap verebilirse iyi olur

Yapmak istediğim Bluetooth cihaz resmini aşağıda resimlerde görülmektedir yalnız bunda sadece Bluetooth varmış telefon görüşmeleri yapılamıyormus.

Sony hcd vr 70
    Sony hcd vr 70

Sony hcd vr 70
    Sony hcd vr 70
    Sony hcd vr 70
    Sony hcd vr 70
    Sony hcd vr 70
    Sony hcd vr 70
    Sony hcd vr 70

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.