Merhaba arkadaşlar, max 1000 liraya kadar hem film izlemek (%70) hem de müzik dinlemek için (%30) ses sistemi arayışındayım. Dün Denon dht-390 ve onkyo s3200 modellerini dinleme fırsatım oldu, denonun aktif sub özelliği sayesinde inanılmaz bir bass kabiliyeti var ama benim istediğim ses sisteminden sadece bass dan ziyade kısık seste bile net ve kristal bir ses alabilmek, o yüzden mutlaka kaliteli amfili bir ses sitemi kurmak istiyorum. Aşağıda Sony nin iki ürününün özelliklerini koydum, sizce istediğim sesi alabilir miyim bu setlerden yoksa 1000 liraya kadar amfi + hoparlör ne tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkürler...
SONY HT-DDW890 (6.1) GÜÇ Toplam Ses Gücü (RMS) 1000 Watt SES VE GÖRÜNTÜ Kanal Sayısı 6+1 Dolby Prologix IIx Çıkış Gücü (RMS) 3 x 135W (Ön Sol, Ön Sağ, Ön Orta) 3 x 135W (Arka Sol, Arka Sağ) 190 W (Subwoofer)
Subwoofer Empedansı Ekolayzır Ayarları Dijital Ses İçin HDMI Çıkışı En-Boy Görüntü Formatı D/A Dönüştürücü Frekans Tepkisi Ses Geliştirme Tiz ve Bas Kontrolü Gece Ayarı Taşınabilir Ses Geliştirici USB Slot Digital Medya Port Komponent bağlantı (Video Çıkış) D.C.A.C. (Otomatik Kalibrasyon) Uyku Zamanlayıcı 6 ohm Aksiyon, Klasik, Konser, Dijital, Drama, Jazz, Rock, Bilimkurgu Var (1080i) 4:3, 16:9 12 Bit, 108 kHz 30-50000 Hz S-Master Amplikatör (24bit) Var Var Var Yok Var Yok Var (Bronz) Var STANDARTLAR Stereo Dolby Dijital EX DTSx Dolby Prologic II - IIx Dolby Dijital DOSYA FORMATLARI - - MP3 Bit Hızı - Disk Çalma Formatları - FORMATLAR Çalma Ortamı
Sıkıştırma Formatları Resim Sıkıştırma Görüntü Geliştirme - RADYO FM Stereo Stereo, AM Bantları 30 Kanal FM / 30 Kanal AM RDS (istasyon adı) Otomatik Dijital İstasyon Bulma Otomatik Hafıza Alma AKSESUARLAR FM Anteni var Kumanda var BOYUTLAR Set - x - x - mm, - Kg. (Genişlik, Yükseklik, Derinlik) Orta Hoparlör Arka Hoparlör Surround Hoparlör Subwoofer Sehpa Ambalaj dahil Toplam Ağırlık - x - x - mm, - Kg. - x - x - mm, - Kg. - x - x - mm, - Kg. - x - x - mm, - Kg. - x - x - mm, - Kg. - Kg. TEKNİK DESTEK VE SERVİS Garanti 24 Ay EKSTRA ÖZELLİKLER
Çocuk Koruması Ekranda Gösterim Dillerinde Güç Kaynağı Bekleme Durumundaki Güç Tüketimi Güç Tüketimi Mevcut DVD setlerini tam ev sineması deneyimine yükseltmek için kullanılan 6.1 ev sinema sistemi... 3 komponenet video girişi Derin saf bass için 20cm aktif subwoofer
Var Türkçe Var 220-240V, 50/60Hz 0,3 Watt'tan az 200 Watt
SONY HT-DDWG800 (5.1) GÜÇ Toplam Ses Gücü (RMS) 865 Watt SES VE GÖRÜNTÜ Kanal Sayısı 5+1 Dolby Prologix IIx Çıkış Gücü (RMS) 3 x 135W (Ön Sol, Ön Sağ, Ön Orta) 2 x 135W (Arka Sol, Arka Sağ) 190 W (Subwoofer) Subwoofer Empedansı Ekolayzır Ayarları Dijital Ses İçin HDMI Çıkışı En-Boy Görüntü Formatı D/A Dönüştürücü Frekans Tepkisi Ses Geliştirme Tiz ve Bas Kontrolü Gece Ayarı Taşınabilir Ses Geliştirici USB Slot Digital Medya Port Komponent bağlantı (Video Çıkış) D.C.A.C. (Otomatik Kalibrasyon) Uyku Zamanlayıcı 6 ohm Aksiyon, Klasik, Konser, Dijital, Drama, Jazz, Rock, Bilimkurgu Var (1080i) 4:3, 16:9 12 Bit, 108 kHz 30-50000 Hz Analog Amplikatör Var Var Var - Var Var Var - STANDARTLAR Stereo Dolby Dijital EX DTSx Dolby Prologic II - IIx Dolby Dijital DOSYA FORMATLARI - - MP3 Bit Hızı - Disk Çalma Formatları - FORMATLAR Çalma Ortamı
Sıkıştırma Formatları Resim Sıkıştırma Görüntü Geliştirme - RADYO 30 FM / 30 AM Hazır Kanal Otomatik İstasyon Bulma İstasyon İsmi AKSESUARLAR FM Anteni Var Kumanda Var BOYUTLAR Receiver 430 x 157,5 x 318 mm, 7,8 Kg. (Genişlik, Yükseklik, Derinlik) Ön Hoparlör Merkez Hoparlör Surround Hoparlör Subwoofer Sehpa Ambalaj dahil Toplam Ağırlık 130 x 215 x 136 mm, 1,4 Kg. 245 x 110 x 116 mm, 1,3 Kg. 115 x 170 x 141 mm, 1,0 Kg. 270 x 335 x 380 mm, 8,3 Kg. - x - x - mm, - Kg. - Kg. TEKNİK DESTEK VE SERVİS Garanti 24 Ay EKSTRA ÖZELLİKLER
Çocuk Koruması Ekranda Gösterim Dillerinde Güç Kaynağı Bekleme Durumundaki Güç Tüketimi Güç Tüketimi Mevcut DVD setlerini tam ev sineması deneyimine yükseltmek için kullanılan ev sinema sistemi... 2 HDMI Giriş - 1 HDMI Çıkış
Var Türkçe Var 220-240V, 50/60Hz 0,3 Watt'tan az 200 Watt
wg800 ü kullanan çok arkadaş var bende kullanıyorum kendi konu başlığı olduğu gibi benim yeni açmış olduğum test konusuda var onlara bir bakın derim fikriniz oluşsun w890 nıda çok dinledim sesi aynı hiç bir farkı yok ancak sinemada şaşırtıcı derecede ii ses alırsın bu iki avr ile ama hopları sadece mid ten oluştuğu için o kristalize sesi alamazsın tizlerde doğal olarak geri kalıyor ama genel ses kalitesi oldukça ii dir bu avr lerin şimdilik diyeceklerim bunlar siz o dediğim konu başlıklarını bir bakın sonra aklınızda ? kalırsa elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız