Şimdi Ara

Sony HX 920 mi panasonic neoplazma VT serisimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Sony HX 920 mi panasonic neoplazma VT serisimi hangisini tavsiye edersiniz saygılarımla

• Fiyat olarak Panasonic daha uygun. hem 55 hem de 65 için Panasonic olabilir.Pnasonic 55*65 darty de uygun fiyatlarda idi , 55 sony fiyatına biraz ilave ile 65 Panasonic alınabiliyordu en son baktığımda 65vt30 8900 TL idi.
  • görüntü kalitesi falan hangisi daha iyi özellik yönünden desteklerseniz sevinirim
  • her ikiside çok güzel, biri diğerinden iyi demek haddime düşmez.. görüp karar verin.
  • İkisi de gayet iyi TV ler. Eğer plasma görüntüsünden hoşlanıyorsan VT, LED TV görüntüsünden hoşlanıyorsan HX920 alırsın. VT serisi fiyat olarak biraz daha iyi.
  • fiyat yönünden kıyaslıyorsan panasonic. ama HX920 serisi Sony nin Amiral serisi en üst modeli. rakam biraz yüksek ama
    umarız ki biraz daha fiyatları düşer
  • 1 adet hx920 parasına nerdeyse iki tane vt30 alınıyor,burada bence plazma mı yoksa lcd mi tercihinin yapılması belirleyici olur.
    eğer plazma tercihse vt30 tek geçilir (gerçi son dönemde samsung d8000 plazma ciddi rakip oldu),yok eğer lcd düşünülüyorsa
    fiyatı yüksek olsada şu an en iyi panel hx920 hiiiiç tartışmaya gerek yok.
    unutmamak gerek; naturel renkler,sinema ve oyun performansı,karanlık ortamlarda izlenilecekse "PLAZMA" daha canlı renkler,
    daha şık kasa,parlak görüntü ve eğer aydınlık ortamlarda ve ağırlıkla gündüz izlenilecek ise "LCD"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyvox -- 26 Aralık 2011; 18:27:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG CX 55 Oled
    3 yıl önce açıldı
    Philips oled 808 kullancıları
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • VT serisini tavsiye ederim. Zaten iki tercih de kendi alanlarinda en iyi olan modeller..
  • farklı kaynaklardan aynı görüntüyü iki tv de de "ayarları düzgün yapılmış şekilde" kıyasla ; bence LCD ye göre daha soluk renkli, cansız ve detay yoksunu plazma seni açmayacaktır (hele yan yana seyrederek kıyaslarsan).....

Ayrıca son zamanlarda özellikle sıkça konuşulan Panasonicde / plazmada " Green-tinge / DSE efekti / Banding " sorunlarına dikkat et, logo izi kalma meselesi VT30 da hala devam ediyor panasonic konusunun son sayfasına bile bakarsan görürsün .... bahsettiğin led/LCd bence seni daha az üzer ve daha az strese sokar ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuftaner -- 11 Ocak 2012; 17:35:08 >
  • slm bende vt serisi ve hx serisi üzerinde çok düşündüm tercihim hx serisi oldu hx 9 biraz pahalı geldi bana bende hx72 aldım vt ile aynı fiyattı aldıgımda gayet memnunum su ara ps3 kanpanyasıda var bi gözat derim ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.