Şimdi Ara

SONY İLE JVC ARASINDA KARARSIZIM LÜTFEN YARDIM... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sony'nin kullanım kolaylığını ve kalitesini başka hiçbir markadan alamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richy -- 18 Aralık 2004, 0:57:04 >
  • Evet sony nin bi özelliği de kazık olması 350 milyona sony pil gördüm kalite açısından bu bile yeterli bence birde şu tofaşların piyasada tutulması gibi elektronik markaların da tutulması yokmu sadece bize has bi özellik...
    Muhasip 93 bence çok pahalı 990 milyona 12 taksitle teknosada 53 satılıyor bence o rakama alınacak en iyi cihaz...93 e foto özelliği için okadar para verilmez aradaki farkla iyi bi foto makinesi alınır...
    iyi günler
  • SANYO VPC - C1 VIDEO CAMERA
    128 MB. KART YERİNE 512 MB. SD. HAFIZA KART HEDİYELİ

Yüksek çözünürlüklü DVD* kalitesinde MPEG-4 video kaydı" diğeri "Çift çekim fonksiyonu ( Video kaydı yapılırken aynı anda 3.2 Megapixel çözünürlükte fotoğraf çekimi)
    5.8 x optik zoom (38-220mm) lens,
    60 x dijital zoom,
    32 x playback zoom
    1,5 " inch LCD
    Stereo ses kaydı
    2 cm makro özelliği
    1/2-1/2000 sn enstantane
    F3.5-3.7 diyafram
    Li-Ion batarya
    Masa üstü şarj cihazı
    Elektrik adaptörü
    USB - PC - TV kablosu
    Taşıma çantası
    Türkçe kullanım kılavuzu ve 2 yıl garanti

699 $ (USD) + KDV

• Foto özelliğinden çok 93'ü megapiksel olduğu için tercih etmiştim sence çok birşey farketmezmi?
  • Kamerada JVC...

hem bu sony tutkunluğundan vazgecin...

ne bu yaw herseyde sony...

tamam kötü değil ama mükemmelde değil!
  • ...muhasip... o megapixel(sanırım 1,3 idi) video çekiminde değil foto çekiminde kullanılıyor...şöyle düşün DVD film yapsan 720x576 pixel kullanıyorsun(yaklaşık 0,5 mpixel)
    ayrıca biçok tv bu çözünürlüğü bile desteklemez...dv kameralar 800,000 pixel film çekiyor ve bu bile normal tvde göremeyeceğin kadar yüksek bir detay demek....anlayacağın 53 ile 93 ün filmi aynı çözünürlükte 93 daha yüksek (1,3mp de yüksek sayılırsa) resim çekiyor...

iyi günler

bartsimpson senin kamerada iyiymiş fakat bu kadar yüksek teknoloji bizi bozar abi
  • GR D93 ü jvc nin sitesinde inceledim...1,33 ccd sensör yazıyor fakat bu ebatta film çekiyormu yazmamış...
    ama dediğim gibi bi noktadan sonra yüksek çözünürlük gereksiz oluyor...kısaca kontrolsüz güç güç değildir
  • ya nasıl jvc dersınız ya
    nerde kaldı ozaman carl-zeiss mercegin asaleti
    sony pc109e modelı super bi kamera baska bişi demiyorum olmazsada hc40e
    ayrıca panasonicde dehset gusel cıhazlar uretıyor ozellıkle 3ccd lı modeller cok ust sevıyedeler ve leica mercek kullanıyolar

optık urunlerde mercek ve ccd herseydir bu 2liyide en iyi kullanan sony ve panasonictir kameralarda
    ayrıca sony stamına pil steady shot ve nıght shot plus ile kendını ispatlamıstır
    panasonıc bu konularda bıraz daha gerı diyebilirim ama farkı farketmek nerdeyse imkansız

jvc kamerayı ılk bulsa ne yazar gelıstıremedıkten sonra

ben bir teknosa personelı olarak bunları tavsıye edıyorum
    saygılarımla

• Cok arastirdim ve sonunda karar verdim jvc gr-d53 alacagim fiyat ve ozellik acisindan sony ye kiyasla 1 numara sinifinin en iyisi diyebilirim.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanki -- 21 Aralık 2004, 12:40:20 >
  • Wildgun Abi teknosa daki personeller genelde hiç bişey bilmez..
    Teknosa personeliyim demek burada bişey bilmiyorum anlamında kullanılır
    Sony ye lafımız yok olaya tamamen duygusal yaklaşman lazım
    siz bahsettiğiniz kameraların fiyatını biliyorsunuz sony nin 950 milyonluk hangi kamerasını tavsiye edersiniz...sony ni yedek pilini alsak fiyatı ne kadar???

iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderace -- 21 Aralık 2004, 17:01:47 >

• ben sana hava olsun yada herseyi bilirim diye bunu soylemedim calistigim sirketide ovmedim bunu hakaret olarak kabul edip bu foruma yazan bi insan olarak sana bunu yakistiramadim.

benim bilgimden memnun kalan müsterilerimin seni arayip bu adam cok iyi ve bilgili bir personel demesini saglayalim istersen yada bursaya asmerkez magazasina bi gel kendin test et ozaman bunlari soyle.senin gittigin magazlarda sayisi az olan sana gore bilgisiz personele rastladin diye bunu koca teknosaya yikamazsin

bu kesinlikle benim ve benim gibi calisan arkadaslarima bi hakarettir

ben tavsiyede bulunurken fiyat kismini hiç dahil etmedim cunku boyle bi urun alinirken uzun zaman kullanilacagini dusunursek karar kildigimiz urun sinifinda bir numara olmalidir fiyat onemsiz kalmalidir BENCE.

sen gidip personele bunun ccd sensoru cihazin boarduna kac ayakla baglanmis gibi garip sorular sor cevap alamayinca personel bilgisiz diye buralara yazi yaz olacak is degil

bi örnek:bu olayi üni ogrencisi iken yapardik otomobil showroomlarinda deneme sürüsü yapmak için gidip ilgili satis personeline motorla ilgili oyle sorular sorardik ki cevaplayamazdi baskasina veya ustunu sorardi bulamazdi cevabi ve buyrun bi test edelim demek zorunda kalirdi sonra bizde nekadar bilgisiz personel calistiriyolar boyle oldukca bizim kullanmadigimiz araba kalmaz(ki kalmadida) deyip kendi aramizda seviniyoduk ve cok bisey bildigimizi saniyoduk genclik iste eglence yontemi ama nekadar kotu oldugunu artik anliyorum

bu arada ben makine muhendisiyim bunu ister hava olarak ister baska bisey olarak kabul et bana gorede sen bilgisiz kalabilirsin ona göre.gelipte sana reynolds transport teoremi nedir,isi transferinde neden logaritmik sicaklik farki kullanilir,martenzitik ic yapi malzemede nerede nasil olusur vb. sorular sorsam ve cevaplayamazsan sen bilgisiz mi olursun yada ben sana bilgisiz desem hosuna gidermi??
    (neden teknosada calisiyosun ozaman dersen askerlik yapana kadar gecici bi is bu)

senin meslegindede ben bilgisiz kalabilirim hatta kalabilirim degil kalirim fakat bunu soylemenin uslubu bu degildir...

Ne kadar bilirsen bil , söylediklerin karşıdakinin anlayacağı kadardır.

oraya gecip bir hafta calis bakalim sana,senin bana ve is arkadaslarima yaklastigin gibi yaklasan insanlara ne kadar tahammül edeceksin disaridan soylemek her zman kolaydir bunu herkes bilir...

eger teknosa dan memnun olmuyosan gitmek zorunda degilsin unutma bunu

saygilarimla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WiLdGuNmAn -- 22 Aralık 2004, 6:01:28 >

• Avrupa'da en yaygın kullanılan marka panasonic (bana dendiğine göre) ve kalitesi çok iyi.
    Bu arada asla foto çekimi düşünme 800 MP ne verebilirki, fotodan vaz geçersen ondan artan parayla rahatlıkla bir dijital makina alabilirsin. Tabi dijital makinada da film çekimi yapana asla yönelme onunda filmi kalitesiz. Zaten kamera varsa film özelliksizini alırsın daha ucuz olur.
  • Avrupa'da en yaygın kullanılan marka panasonic (bana dendiğine göre) ve kalitesi çok iyi.
    Bu arada asla foto çekimi düşünme 800 MP ne verebilirki, fotodan vaz geçersen ondan artan parayla rahatlıkla bir dijital makina alabilirsin. Tabi dijital makinada da film çekimi yapana asla yönelme onunda filmi kalitesiz. Zaten kamera varsa film özelliksizini alırsın daha ucuz olur.
  • kırmızı2004. anlatmak istediklerini daha anlaşılır yazabilirsen birbirimize daha iyi faydalı olacağımıza inanıyorum.
  • WiLdGuNmAn
    Dostum beni çok yanlış anlamışsınız...Kesinlikle size yada arkadaşlarınıza hakaret etmek istemedim..Sadece biraz latife olsun diye hafiften bir iki espri yaptım hepsi bu...bu kadar alınacağınızı bilseydim kesinlikle öyle yazmazdım...Aslını isterseniz teknosa elemenları bu konudan anlamazlar, demekle genelden bahsettim ve bu her büyük ve fazla eleman çalıştıran magaza için geçerli...mesela gold pc nin elemanları hiçbişey bilmez diyebirim, ama geneli böyle sizin gibi istisnalar kaideyi bozmaz maalesef...

Üstad kısaca size yada herhangibir kimseye hakaret yada kötüleme gibi bir düşünceyle edilmiş tek kelime lafım yok haddim değildir...
    Sadece yanlış anlaşıldığımı bilmenizi isterim..zaten yukarıdaki mesajımı tekrar incelerseniz smile lardan ciddi olmadığımı anlayabilirsiniz...

Saygılarımla

• bende JVC GRDX-77e modeli var. USB ile çok kolay capture yapabildim. Sony kullanan birkaç arkadaşım var USB ile çok çok kötü capture kalitesi yakaladılar.

Teknosa konusunda ben de bir iki şey söyleyeceğim. Teknosa o kadar büyük bir firma olmasına rağmen tüketicinin en doğal kanuni hakkı olan beğenmediği malı iade etme hakkına riayet etmiyor. Saçma sapan bir etiket yapıştırıyor ve etiket yırtılırsa iade edemezsiniz diyor.

Halbuki buna hakkı yok. Teknosa'dan ürün alırken bunu düşünün. Aksi halde tüketici hakem heyetine gitmek zorunda kalırsınız. Çünkü Teknosa'nın kanunlara ve tüketiciye saygısı yok.
  • KESINLIKLE SONY

JVC UCUZ URUN URETIR , KAMERA KONUSUNDA OZELLIKLE SONY SU ANDA LIDERDIR

EGER TV OLSA IDI LG VEYA SAMSUNG DERDIM

SAYGILAR
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.