Bildirim
SONY İLE JVC ARASINDA KARARSIZIM LÜTFEN YARDIM...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
jvc al kamerada daha iyidir..! -
JVC -
Yazına gelen 2 replya hala ikna olmadıysan ben de JVC diyim.JVC video teknolojisini bulan ilk firmadır ve Sony' den çok daha fazla prestijlidir.Türkiye'de ise SONY daha iyi sanılır. -
neden jvc arkadaşlar..
sonynin ne kötülüğünü gördünüzz. -
İkiside Kalitedir. Sony Daha Cok Yaygındır. -
Ben de Sony diyorum... -
bilen bilir video konusunda en iyisi SONY dir JVC (victor) yaptığı tek şey sony den bir sene sonra piyasaya sürdüğü VHS sisteminin (sony betamax) daha yaygın oluşudur...bi zamanlar
ama SONY daha pahalıdır..
camcorder(video-kamera) alacak arkadaşlar parası varsa SONY alsın yoksa Panasonic(3-ccd modeller)
JVC ALMASIN -
JVC yi vestel getiriyor başka bişey demiyorum -
bence panasonic gs120 -
Tabi Panasonic De olabilir onlarda baba kameradır ha -
Servisi en yaygın kamera jvc demek, yani olumlu -
JVC yi vestel getiriyor ne demek kaliteli mi kalitesiz mi anlamında -
üstte yazdım
jvc dünya markası eskiden distribütörü yoktu şimdi vestel türkiye dağıtımcısı oldu yani tercih edilebilirler arasında.. sony nin pahalı olduğunu canon un ithalatçısının beşpara etmediğini göz önüne alırsak jvc bence daha mantıklı şahsen yakın bir zamanda bende alacağım...yinede tercih meselesi -
aslında yeri değil ama ben de bişey soracağım.Samsıng kameralar nasıldır acaba.sony ile aynı özellikli bir makinada yarı yarıya fiyat farkı var... -
çok teşekkür ederim jvc konusunda beni baya aydınlattın.vestel'e bende güveniyorum. jvc iyi olmasa ithal etmez. Mademki sende düşünüyorsun yardımlaşalım..şu anda jvc yi bonuscard'a 20 aya kadar taksit yapıyorlar geçenlerde vestel bayiine gittim gerçekten makinalar çok estetik . sony nin kameralarını görmüş ve çok beğenmiştim.fakat jvc GR-D53E gördüm inan ayrılamadım...60-70 milyon taksitle 20 ayda öde. peşin fiyatı ile arasında 100 -150 milyon filan oynuyor bence çok avantajlı.. galiba aysonu kampanya bitiyormuş. GR-D 93E ile GR-53E arasında gidip geliyorum hangisini alalım.ne dersin...?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhasip -- 15 Aralık 2004, 20:38:02 > -
dostum madem kararın jvc olacaksa GR-D93E evmanı tavsiye ederim. hayırlı olsun mantıklı seçim... -
samsungun kameralarını bi ara (8,Hi8) sony yapıyodu ama şimdi DVleri bilmem...bakınca infrared night shot benzeri şeyler var bu da sony işine benziyo..ama dediğim gibi bilemem..
servis işine bişey diyemde sony panasonic canon jvc arasında en dandik olanları jvc
daha fazla info için camcorderinfo.com -
ilk defa jvc dandik mal olarak duyuyorum . hep iyi old.yönünde mailler geldi. başka bu görüşe katılan varmı yani jvc dandik bir ürünmü? -
alacaksan bence sony güzel
Benzer içerikler
- arçelik klima defrost çözümü
- makita mı bosch mu
- fayanslardan ses gelmesi
- elektrikli testere yağı kaç numara
- musluğa takılan su arıtma cihazı yorumları
- en iyi saç kurutma makinesi markaları
- dikey ütü tavsiye
- en iyi filtre kahve makinesi
- en iyi saç düzleştirici
- hava nemlendirici tavsiye
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X