Şimdi Ara

SONY KULLANICILARI OLARAK BU KULAKLIK SİZCE NASIL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR MERHABA BENİM NEXUS 5 TELEFONUM VAR ONUN GİBİ BİR KULAKLIK ALICAM VE SONY'İN BU MODELİ BEĞENDİM ACABA BU KULAKLIK SİZCE NASILDIR KULLANANLAR VARSA YORUMLARI NELERDİR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

http://www.sonymobile.com/tr/products/accessories/stereo-headset-mh410c/

• kullanan kimse yok mu?
  • Pek iyi sayılmaz.Daha önce kulak içi kulaklık kullanıyordum , çok yetersiz geldi.
  • Aynen ses.kalitesi çok çok iyi değil ama kutudan çıkan bir kulaklık olarak kullanılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki önerebileceğiniz bir kulaklık var mı acaba?
  • Hocam kutudan çıkan bir kulaklık işe yaramaz . Ben poşetini bile açmadım daha . İlla böyle mikrofonlu falan olsun dersen mh750 var . Fiyatına göre iyidir .Ama üst düzey oolsun dersen kulaklık bölümüne bak derim . Cks , Audio-Technica , marshall falan var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

Hocam kutudan çıkan bir kulaklık işe yaramaz . Ben poşetini bile açmadım daha . İlla böyle mikrofonlu falan olsun dersen mh750 var . Fiyatına göre iyidir .Ama üst düzey oolsun dersen kulaklık bölümüne bak derim . Cks , Audio-Technica , marshall falan var .

Öncelikle teşekkür ederim cevap verdiğiniz için benim aradığım kulaklık tam kulağımın içine giren olmasın öyle istiyorum acaba öyle bir model önerebilirmisiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mmmashm kullanıcısına yanıt
    O tarz kulaklık kullanmadım . Galiba o tarza earbud diyorlar . Dediğim gibi siz kulaklık bölümde ki tecrübeli arkadaşlara sorun onlar daha iyi bilgilendirecektir.

İyi günler .
  • Hocam teknosada 60-70tl civarında creative ve Sennheiser Kulaklıklar var bi bakın derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Sennheiser tavsiye ediyorum.Ama kulağının içine girmeyenlerde ses yalıtma problemi oluyor , benden söylemesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.