Şimdi Ara

SONY KAMPANYALARI nı Kaçırmayın, Artılarını AVRUPATR.com Farkıyla Yaşayın… (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
19.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sony KDL-40HX720 2.650 TL

*Bu fiyat üzerinden +%2 indirimide kullanabilirsiniz.

**DH üyelerine özel fiyattır.

***Stok : 3 Ad.

• BUGÜNE ÖZEL - 26 Mayıs 2012 Cumartesi

KDL-40EX650 : 1.899 TL

KDL-55HX850 : 5.199 TL

KDL-40HX850 : 3359 TL

KDL-42EX410 : 1649 TL
  • guzelmıs aslında
  • Bayrama Özel İndirimli Ürünlerde SON GÜN...
  • merhaba,
    hx-nx-ex serileri arasındaki fark nedir?

46hx850 düşünüyorum ama fiyat 3500 seviyeye düşmüyor, 1-2 ay öncesinde 3500 tl satın alan arkadaşlar geçenlerdede 3800e alanlar forumda mevcut boyle bir kampanya olucakmı? nezamana düşer bu fiyatlara..
    Teşekkürler.
  • 55 HX in fiyatı epey iyi seviyalere gelmiş...
  • hafta sonu kampanyaları düzenlemekteyiz.
    web sitemizden takip edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avrupatr

hafta sonu kampanyaları düzenlemekteyiz.

3d siz güzel bir tv almak istiyorum 46ex650 ye bakıyorum fakat güzel bir inceleme göremedim.Yardımcı olabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogumruk

quote:

Orijinalden alıntı: Avrupatr

hafta sonu kampanyaları düzenlemekteyiz.

3d siz güzel bir tv almak istiyorum 46ex650 ye bakıyorum fakat güzel bir inceleme göremedim.Yardımcı olabilirmisiniz

Merhabalar,
    46EX650 modeli uzun zamandır stoklarımızda bulunmuyor. Alternatif ve daha iyi bir model düşünüyorsanız HX750 serisini tavsiye edebiliriz.

Saygıyla
  • Hafta Sonuna Özel SONY ve SAMSUNG TV grubunda mükemmel indirimler sizleri bekliyor..

ürünler için,
    AVRUPATR.com adresini ziyaret edin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrupatr -- 3 Kasım 2012; 15:24:02 >
  • SONY FIRSATLARI KISA BİR SÜREDEN SONRA TEKRARDAN DEVAM EDİYOR....

SONY KDL-46HX755 Dahili Tünerli 117 Ekran 3D LED TV + BDP-S480 3D Blu-Ray Oynatıcı HEDİYE 3.999 TL

SONY KDL-40HX755 Dahili Tünerli 102 Ekran 3D LED TV + BDP-S480 3D Blu-Ray Oynatıcı HEDİYE 2.799 TL

SONY KDL-46EX650 117 Ekran Full HD LED TV + BDP-S185 Blu-Ray Oynatıcı HEDİYE 2.499 TL

SONY KDL-55HX850 139 Ekran Full HD 3D LED TV + BDV-EF200 2+1 3D Blu-Ray Sinema Sistemi HEDİYE 5.899 TL

SONY KDL-46HX850 117 Ekran Full HD 3D LED TV + BDP-S480 3D Blu-Ray Oynatıcı HEDİYE 4.599 TL

SONY KDL-40HX850 102 Ekran Full HD 3D LED TV + BDP-S480 3D Blu-Ray Oynatıcı HEDİYE 3.799 TL

SONY KDL-40HX750 102 Ekran FULL HD 3D LED TV + BDP-S480 3D Blu-Ray Oynatıcı HEDİYE 2.599 TL

SONY KDL-46HX750 117 Ekran FULL HD 3D LED TV + BDP-S480 3D Blu-Ray Oynatıcı HEDİYE 3.499 TL

SONY KDL-65HX920 165 Ekran 3D LED TV + BDV-NF720 3D Sinema Sistemi HEDİYE 12.499 TL

Not:
    TV ler ve TV yanında hediye verilen ürünler stoklarla sınırlıdır.

• NEX-3AB 14.2 MP. SLR Dijital Fotoğraf Makinesi + 16 mm Lens + 16 GB Hafıza Kartı : 599 TL

NEX-3AR 14.2 MP. SLR Dijital Fotoğraf Makinesi + 16mm Lens + 16 GB Hafıza Kartı : 599 TL

DSLR-A390L 14.2 MP. SLR Fotoğraf Makinesi + 18-55 mm Lens + 16 GB Hafıza Kartı : 599 TL

Not:
    Kampanyalı ürünler ve yanında hediye verilen ürünler stoklarla sınırlıdır.
  • şimdi siz hem samsung hemde sony satıcısı olduğunuzdan misalen 1500 liralık iki modelini kıyasladığımızda bu iki firmanın özellik bakımından samsung geçiyo işte efendim 3d sinden tutta smartına kadar herşeyi barındırıyor ama sonyde o fiyata 3d bulmak zor şimdi benim sormak istediğim ben özelliklerinde 3d aramıyorum çünkü annemlerin evine koyacağım 1-2 yıl daha annemlerle belki otururum yani demek istediğim annem 3d diydi zarttu zurttu aramaz ama böyle senelerce sıkıntı çıkarmayacak olarak ben sonyiyi görüyorum ama tabi samsung sony kadar bu konuda iyidir piyasa bu lcdlerde çok değisiktir onu bilemem ama evden gidene kadarda bir ps3 yda o tarz bir oyun konsolu bağladığımda sıkıntı olmayacak bir tv öneriniz olsa bana ne önerirdiniz birde tv yi sizden aldığımız zaman kurulumu yani askı aparatının montajını vs inide yapıyor musunuz tv+ps3 tarzı kampanyanız var mı halen???
  • quote:

Orijinalden alıntı: three3up

şimdi siz hem samsung hemde sony satıcısı olduğunuzdan misalen 1500 liralık iki modelini kıyasladığımızda bu iki firmanın özellik bakımından samsung geçiyo işte efendim 3d sinden tutta smartına kadar herşeyi barındırıyor ama sonyde o fiyata 3d bulmak zor şimdi benim sormak istediğim ben özelliklerinde 3d aramıyorum çünkü annemlerin evine koyacağım 1-2 yıl daha annemlerle belki otururum yani demek istediğim annem 3d diydi zarttu zurttu aramaz ama böyle senelerce sıkıntı çıkarmayacak olarak ben sonyiyi görüyorum ama tabi samsung sony kadar bu konuda iyidir piyasa bu lcdlerde çok değisiktir onu bilemem ama evden gidene kadarda bir ps3 yda o tarz bir oyun konsolu bağladığımda sıkıntı olmayacak bir tv öneriniz olsa bana ne önerirdiniz birde tv yi sizden aldığımız zaman kurulumu yani askı aparatının montajını vs inide yapıyor musunuz tv+ps3 tarzı kampanyanız var mı halen???

Merhabalar,
    Her iki markanın da gayet kullanışlı ve kaliteli ürünleri bulunuyor.
    TV haricinde Sony ürünlerini kullanmakta ya da kullanmayı düşünüyorsanız tabiki de Sony tavsiye edebiliriz.
    Ürünlerimizin tamamı İstanbul içerisine Yetkili servis ile, İstanbul dışı teslimatlarda ise kargo ile teslimatını yapmaktayız.
    Her iki şekilde de ücretsiz kurulum Yetkili Servisler tarafından yapılmaktadır.
    Askı aparatlarını ekstradan almanız durumunda tabiki de ücretsiz olarak kurulumu yapılmaktadır.

Şuan için TV+PS konsol birlikte bir kampanyamız bulunmuyor.

ayrıca şuan geçerli olan HX850 serisi modellerde indirim bulunmaktadır.
    Ürünleri http://goo.gl/txD8G linkinden inceleyebilirsiniz.

Saygılarımızla
    AVRUPATR.com

• Sony ve Samsung HAFTA SONU KAMPANYASI BAŞLAMIŞTIR...

http://www.avrupatr.com/ adresinde
  • Webe Özel

SLTA57K 16.1 MP SLR Fotoğraf Makinesi ( 18-55 mm Lens ) 1.899 TL

http://goo.gl/fMQ7O

DCR-SX85E 16GB Bellekli Video Kamera + Taşıma Çantası

http://goo.gl/VFiSI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrupatr -- 12 Ocak 2013; 15:14:10 >
  • Web e Özel Fiyat

HDR-GW55VE Su Geçirmez Full HD Video Kamera + Taşıma Çantası 999 TL

http://goo.gl/PiJ1U
  • SONY 46EX650 1.899 TL EURO ASİA GARANTİLİ YARIN SON GÜN SANIRIM İSTEYENLERE ÖZELDEN YERİNİ MESAJ ATABİLİRİM.

BU ARADA 46NX720 TEKNOSA DA 2.199 TL DEN STOKLARI BİTİRMİŞ. BU FİYATA SATAN YER VAR MI BİLDİĞİNİZ ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgdskrkmz -- 28 Ocak 2013; 0:45:00 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.