Şimdi Ara

SONY KAMPANYALARI nı Kaçırmayın, Artılarını AVRUPATR.com Farkıyla Yaşayın…

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
19.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PS3 320GB konsol + Uncharted 3 199 TL
    Sony SGP-T111TR Tablet S 16GB 399 TL

Sony Bravia Kampanyası ( 1 Kasım - 31 Aralık )

Kampanya Nasıl Uygulanır?
    1. Müşterilerimiz kampanyalı TV'yi satın aldıktan sonra
    2. Kampanyaya katılmak için Çağrı Merkezi’ni arar (444 SONY -4447669)
    3. Çağrı Merkezi alttakileri sorgular:
    I. Fatura kopyası
    II. Ürünün seri numarası
    III. Sony EurasiaGaranti Belgesi kopyası

4. Belgeler faks veya e-posta yoluyla yollandıktan sonra gerekli kontroller yapılır ve uygun şartlar halinde müşterilerimizin kampanya katılım talebi onaylanır.
    5. Merkez yetkilisi tüketiciye satın alınan ürüne göre hak kazanılan seçenekler hakkında bilgi verir.
    6. Ücretsiz hediyelerde onay sonrası, indirimli ek ürünlerde ödemenin gerçekleşmesi ardından (bkz. madde 7), ek ürün tüketicinin bildireceği adrese iletilir.
    7. Müşterilerimizin indirimli ürün talep etmesi durumunda ödeme için 3 seçeneği bulunur:
    I. Banka transferi
    II. Güvenli İnternet sayfası üzerinden kredi kartı ile ödeme
    III. Mail orderkredi kartı (telefon ile verilecek kredi kartı bilgileri ile)
    8. Müşterilerimiz hediye verilen ürünlerin satın alınan TV'nin fiyatından iadesini istemeyezler.

Kampanyalı Ürünler ve Seçenekleri
    • EX520 ve EX720 serisi
    - ücretsiz UWA-BR100 Wi-Fi USB adaptörü

Satın alınan TV’ye ek olarak ücretsiz Wi-Fi adaptörü verilir ve Sony Internet TV modeli kablosuz olarak evdeki modeminiz aracılığıyla İnternet’e bağlanır.
    • NX720, HX720 ve HX820 serisi
    - ücretsiz CMU-BR100 Skypecam
    - ve istendiği takdirde, 199 TL karşılığı "PlayStation 3" paketi ( PS3 320GB konsol + Uncharted 3 ).

Satın alınan TV’ye ek olarak ücretsiz Skype kamera verilir ve Sony Internet TV modeli evdeki modeminiz aracılığıyla Skypeüzerinden görüntülü görüşme sağlar. Ayrıca istenirse, 199 TL bedel karşılığında "Uncharted 3" oyun ile birlikte "320GB PlayStation 3" konsolu verilir.
    • HX920 serisi
    - ister 399 TL karşılığı SGP-T111TR Tablet S 16GB,
    - ister 199 TL karşılığı PlayStation 3 paketi (PS3 320GB konsol + Uncharted3),
    - ister her iki seçenek birden ( 598 TL karşılığı Tablet ve PS3 paketi ).

Satın alınan TV’nin paket içeriğinde 2 adet 3D gözlük ve Skype kamera yer almaktadır. Ayrıca isteğe bağlı olarak, 399 TL’ye Tablet S, 199 TL’ye Uncharted 3 oyun hediyeli 320GB PS3 veya 598 TL’ye hem Tablet S, hem oyunlu PS3 verilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrupatr -- 12 Ocak 2013; 16:27:45 >

• merhaba,
    bu kampanya halen devam ediyor mu ?
    ben kasım itibari ile bittiğini düşünüyodmm
  • Merhaba,
    Kasım sonu itibari ile bitmesi bekleniyordu ama Sony tarafından 31 Aralık'a kadar uzatılmış bulunuyor.

Kaçıranlar var ise tekrardan kaçırmaması dileğiyle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrupatr -- 12 Aralık 2011; 18:15:31 >
  • Sony Tv kampanyası 31 Ocak' a kadar uzatılmış. Bu doğrumu bu sefer kaçırmamak gerekiyor anlaşılan..
  • Merhaba,
    Evet Sony den gelen bilgiler doğrultusunda Sony TV Kampanyası 31 Ocak 2012 tarihine kadar uzatılmıştır.

Sony TV Kampanyasını Kaçırmayın...
  • sitede "KDL-37EX521 94 Ekran LED TV" ürününe de WİFİ adaptör hediye diye bilgi verilmiş ama. bir yanlışlık yok değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: franki26

sitede "KDL-37EX521 94 Ekran LED TV" ürününe de WİFİ adaptör hediye diye bilgi verilmiş ama. bir yanlışlık yok değil mi?

Merhaba,
    EX52 serisinde Wi-Fi Adaptör Hediye olarak verilmektedir. Ortalama değeri 130 tl civarındadır.

Kampanya İşleyişi ;

• Televizyonunuzu teslim aldıktan sonra Sony Çağrı Merkezi’ni arayın. (444 SONY - 4447669)
    • Çağrı Merkezide alttaki bilgileri sorgular:
    i.Fatura kopyası
    ii.Ürünün seri numarası
    iii.Sony Eurasia Garanti Belgesi kopyası
    • Belgelerinizi faks veya e-posta yoluyla yollandıktan sonra gerekli kontroller yapılır ve uygun şartlar halinde kampanyaya katılım talebiniz onaylanır.
    • Merkez yetkilisi sizin satın aldığınız ürüne göre hak kazanılan seçenekler hakkında bilgi verir.
    • Ücretsiz hediyeniz, onay sonrası bildireceğiniz adrese iletilir.

TV yi satın aldıktan sonra yapmanız gereken sadece bunlar...
    31 Ocak Son Gün..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhaba,
    sony kendi sitesinde ex serisinde 32 40 46 ekranlar olarak belirtmiş. ondan dolayı sormak istedim.
  • quote:

merhaba,
    sony kendi sitesinde ex serisinde 32 40 46 ekranlar olarak belirtmiş. ondan dolayı sormak istedim.

Merhaba,
    EX52 serisi olarak geçtiğinden tüm ekran boyutlarında hediye olarak verilmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avrupatr

quote:

merhaba,

Merhaba,
    EX52 serisi olarak geçtiğinden tüm ekran boyutlarında hediye olarak verilmektedir.

tekrar merhaba
    sitenizden sony 37 ex521 tvyi almak istiyorum. fakat bingölde yaşıyorum ve tv yi görme şansım olmadı hiç. internetten aldığım bilgilere göre seçim yaptım. ürün elime geçtiğinde hoşnutsuzluk durumunda başka bir ürünle değiştirme şansım var mı acaba? yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Avrupatr

quote:

merhaba,

Merhaba,

tekrar merhaba
    sitenizden sony 37 ex521 tvyi almak istiyorum. fakat bingölde yaşıyorum ve tv yi görme şansım olmadı hiç. internetten aldığım bilgilere göre seçim yaptım. ürün elime geçtiğinde hoşnutsuzluk durumunda başka bir ürünle değiştirme şansım var mı acaba? yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba,
    Ürün değişimi sadece teknik servis onayı sonrasında gerçekleşiyor. Servis raporu haricinde değişim/iade işlemlerini yapamıyoruz.

• tamam teşekkürler
  • Avruba TR olarak siz neden reklamlar bolumunde degilde usut konu olarak forumda bulunuyorsunuz. Buradan forum yoneticilerini kiniyorum... Reklam verenlerin o zaman bu durumda ne sucu var. Tam manasi ile adaletsizlik....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikroskopik -- 1 Ocak 2012; 2:53:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabacalım

Avruba TR olarak siz neden reklamlar bolumunde degilde usut konu olarak forumda bulunuyorsunuz. Buradan forum yoneticilerini kiniyorum... Reklam verenlerin o zaman bu durumda ne sucu var. Tam manasi ile adaletsizlik....

Merhaba,
    Üst konu da reklam olarak geçtiğinden herkesin rahatlıkla reklam verebileceği bir bölümdür.
    ve bize ait bu üst konuda tüm forum üyelerine bilgi amaçlı olarak açılmıştır.

Teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: bahadir3428

Sony 32" Full Hd Led Televizyon KDL-32EX520 bu tv yi önenirmisiniz ? acil cevap 2 tv arasında kaldım

http://www.hepsiburada.com/Liste/sony-32-full-hd-led-televizyon-kdl-32ex520/productDetails.aspx?productId=evsony32ex520&categoryId=163192#Yorumlar

ve bu

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ue32d5500-led-tv-full-hd-slim-80-cm,-1920x1080,-100-hz,-dlna,-4xhdmi,-2xusb,-ue32d5500/productdetails.aspx?I_ID=54012

hangisi

Merhaba,
    Her iki modelde neredeyse aynı özelliklerde, tavsiye/öneri olarak ise Her iki markayı satan bir firma olarak, EX520 Serisi diyebilirim.

Farklılıkları ;

Sony EX520 serisi :
    - Varlık Sensörü
    - Görüntü İşlemcisi olarak ise şuan Sony lerde kullanılan en son işlemci.
    - DLNA

Samsung D5500 serisi :
    - Enerji tasarrufu sağlayan herhangi bir sensör bulunmuyor.
    - Samsunga ait standart işlemci bulunuyor.
    - Allshare vs. özellikler bulunuyor.

Sony EX520 serisi işlemci olarak Samsung'un D5500 modeline göre çok daha önde.

Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrupatr -- 3 Ocak 2012; 9:09:57 >

• Merhaba, ben şunu tam olarak anlayamadım kampanya Sony nin kendi kampanyası mı? Avrupatr nin kampanyası mı?
    Eğer Sony nin kampanyası ise Kayseri de yaşıyoruz biz arkadaşlarla Kayseri forum AVM deki Sony mağazasından 2 adet Sony kdl ex525 model Tv aldık bu kampanya bizim için geçerli olur mu? Olursa extradan ne yapmamız gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanemmi

Merhaba, ben şunu tam olarak anlayamadım kampanya Sony nin kendi kampanyası mı? Avrupatr nin kampanyası mı?
    Eğer Sony nin kampanyası ise Kayseri de yaşıyoruz biz arkadaşlarla Kayseri forum AVM deki Sony mağazasından 2 adet Sony kdl ex525 model Tv aldık bu kampanya bizim için geçerli olur mu? Olursa extradan ne yapmamız gerekir.

Merhaba,
    Sony TV Kampanyası, Sony Eurasia tarafından yapılmış olan bir kampanyadır. Bizde tüm sony kullanıcılarına böyle bir kampanyadan haberdar olabilmesi için böyle bir konu başlığı açmış bulunuyoruz..

Kampanya ile ilgili olarak Sony müşteri hizmetleri gerekli olan tüm bilgileri sizlere sunacaklardır.

Sony Müşteri Bilgi Merkezi 444 7669 nolu telefondan tüm gerekli bilgileri alabilirisiniz.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrupatr -- 9 Ocak 2012; 10:41:12 >

• UWA-BR100 Wi-Fi usb adaptörü

fiyatı tek olarak nekadar...ve nereden temin edebilirz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmrcemrh

UWA-BR100 Wi-Fi usb adaptörü

fiyatı tek olarak nekadar...ve nereden temin edebilirz.

Merhaba,
    UWA-BR100 Wi-Fi Adaptörü 139 tl olup,
    web sitemizden de ürüne ulaşabilirsiniz..

Saygıyla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrupatr -- 10 Ocak 2012; 12:05:28 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.