Şimdi Ara

Sürpriz Swatch Fırsatını Yakalayın (49TL'ye 249TL'lik Modeller İlk Mesajda))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
5
Favori
22.416
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Sürpriz Swatch Fırsatını Yakalayın (49TL'ye 249TL'lik Modeller İlk Mesajda))

NOT : RESİMLER 32.MESAJDA
    Mağazalara göre modeller değişiyor sanırım,alışveriş yapıp ss ekleyen arkadaşlar var...

bu arada kampanyadaki modeller ; (mağazalarda geçen sezonlarda yapılan kampanyadan kalan modeller çıkabilir)
    suiw412,suip401,suiw401,suig400,suik401,sıib401,suiw411,sukw100

Sürpriz Swatch Fırsatını Yakalayın (49TL'ye 249TL'lik Modeller İlk Mesajda))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sê7êN SKY -- 17 Kasım 2011; 18:32:30 >

• Swatch mağazalarının bulunduğu yerleri gösterir bir listeye ulaşmak mümkünmü.
  • en dandiksaati ne olabilir ki swatch un. şu plasitk kayışlılar bile 70 80 lira en ucuz
  • renkli saatlerden çıkar kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

en dandiksaati ne olabilir ki swatch un. şu plasitk kayışlılar bile 70 80 lira en ucuz

katılıyorum. herkeze 60-70 tl lık saat verıcek degıl bir kac tane pahalı bırsey vermez zorundadır bnce. ya sans bizden yanaysa :)
  • güzel bir pazarlama tekniği bence.Renkli saat verseler bile çocuklara,yeğenlere hediye edilebilir.İyi bir saat denk gelme ihtimali galatasarayın feneri kadıköyde yenme ihtimalinden daha çoktur.

Not:Galatasaraylıyım.
  • saçma sapan işler bunlar, yapacaksan adam gibi indirim yap, ki zaten swatch saatle işim olmaz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saçma bir sürpriz olmuş.Adam akıllı net bir kampanya yapılması daha iyi olurdu.Buna bakarak kaç müşreti gidip alışveriş yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: danriamo

Swatch mağazalarının bulunduğu yerleri gösterir bir listeye ulaşmak mümkünmü.

http://www.swatch.com/tr_tr/shop/locator.html

burayı demeyebilirsin dostum
  • Alışveriş yapılırsa, ekstra 49tl'ye bu sürpriz kutulardan alınıyor. Yani bundan faydalanmak için öncesinde birşeyler almak lazım, ben mi yanlış anladım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: secret_spy

quote:

Orijinalden alıntı: danriamo

Swatch mağazalarının bulunduğu yerleri gösterir bir listeye ulaşmak mümkünmü.

http://www.swatch.com/tr_tr/shop/locator.html

burayı demeyebilirsin dostum

Tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: akruban

Alışveriş yapılırsa, ekstra 49tl'ye bu sürpriz kutulardan alınıyor. Yani bundan faydalanmak için öncesinde birşeyler almak lazım, ben mi yanlış anladım?

Ben de öyle anladım. Öyleyse bir anlamı kalmıyor zaten.
  • Bu kampanya her sene oluyor. Alisveris yapmadan 49 liraya bir kutu aliyorsunuz icinden 100 lukte cikabilir 500 lukte..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parcifal

Bu kampanya her sene oluyor. Alisveris yapmadan 49 liraya bir kutu aliyorsunuz icinden 100 lukte cikabilir 500 lukte..

Çalışanlar yedirmez o 500 lük saati :)))
  • :) bilemem orasini varsa tanidiginiz bir ugrayin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: parcifal

Bu kampanya her sene oluyor. Alisveris yapmadan 49 liraya bir kutu aliyorsunuz icinden 100 lukte cikabilir 500 lukte..

Yapmadan? Ama ilanda öyle demiyor, saat ya da bujiteri alışverişi diyor ki sanırım bu da ek olarak 50 liralık alışveriş daha demek en az. Gerçi dediğinize benzer bir şeyi geçen yıllarda duymuştum ama yine de yanlış yönlendirmemek lazım insanları.
  • ara ara 29 a 39 a satılıyor zaten saateler

gerek yok extra masrafa
  • Bugün toplam 150 liraya bir çift bu sezonun küpesini aldım kız arkadaşıma yanına da 2 kutu saat. Birinin değeri 389 diğerininki 250 lira. Tabii liste fiyatları bunlar ama her türlü iyi bir alışverişti sanırım. :)
  • Kardeşime de aldık swatch saat,gidip birde bu kutudan almışlar,pek beğenmedim
  • Saat kullanan biri değildim ama bileğimi doldursun diye hem aksesuar hemde zamanı daha kolay (telefon harici bir yerden) takip etmek için maksimum 100 liraya kadar bir saat düşünüyordum.. Bu kutulardan alsam beğenmezsem yazık etmiş olurum benim farklı bir yere mi yönelmem lazım..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.