Şimdi Ara

PlayStation 5, 7499 TL'lik fiyatıyla Amazon Türkiye'de satışta! Acele edin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
12.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PlayStation 5, 7499 TL'lik fiyatıyla Amazon Türkiye'de satışta! Acele edin!

Sony'nin yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5, stok sıkıntısı ile uzun zamandır gündemde. Ülkemizde ise daha da zor bulunuyor. Ancak konsol şu anda satışa çıkmış durumda.

Amazon.com.tr'de Satışta!

Şu anda buradaki sayfaya giderek satıcıyı Amazon Türkiye seçip 7499 TL'lik fiyatı ile PlayStation 5'i satın alabilirsiniz. Her ne kadar konsolun resmi fiyatı olsa da ne yazık ki stok sıkıntısı sebebiyle bu fiyata bulmak neredeyse imkansız.

Ayrıca Bkz.Forza Horizon 5'in Steam Türkiye fiyatı belli oldu

Stok durumunun ne olduğu belirsiz. Konsola duyulan talebin yoğunluğunu da düşünürsek büyük ihtimalle kısa süre içerisinde stok bitecek. Bu yüzden elinizi çabuk tutmanızda fayda var. Satın alma sayfasını aşağıda bulabilirsiniz.

Amazon.com.tr PlayStation 5

*Bu içerik sponsorlu iş birliği içermektedir.

• Game Pass olmadığı için bir anlamı yok. Kaliteli oyunların fiyatı 300 TL üzeri. Doğru düzgün indirimde yok. Steam'de 32 TL olan Worms Rumble, PS'de 109 TL. Hani Steam'de sürekli indirim oluyor. ama PS'de yok. Steam oynadığım bir çok oyun (Darksider II mesela) PS tarafında 5 kat fazla fiyat ile satılıyor. EXCLUSIVE oyunlardan zaten bahsetmeye gerek yok, Ratchet 619 TL idi en son.

İşin sonunda XBOX almak daha mantıklı çünkü Game Pass var. Hem ucuza bir yüksek performans bilgisayarınız oluıyor hem de ucuza oyuna erişim sağlanabiliyor.

Aaaah amazon ah.. Türkiyeye girdiğinde İbo'nun Yıldız Tilbe'yi elinden aldığı adamlar gibi bizi de bu alışveriş sitelerinin elinden alırsın sanmıştık, diğerlerinden bile geride seyrediyorsun böyle şeylerde.

Global gücünü kullansan bunlar aylardır stok yok çekerken salsan piyasa bin tane dijital versiyon ne olurdu? :D

Bambaşka ekonomiler bambaşka şartlar. Senin 1 dediğin şeyle onların 1 dediği şey aynı değil. Tr için en taban maaş 2800 lira Almanya'daki ortalama maaş 2000 euro. Gelir eşitliği, istihdam oranı ıvır zıvır bir dünya farklılık var. Oturup 2 dakika düşünen biri şu birim muhabbetine girmez artık. 2015de maaşlar birim cinsinden yakınkendi o muhabbet. Enflasyon her şeyi uçurduğunda "almak için gereken maaş" hesaplamasına geçildi. Kısaca senin 500 liran onların 500 eurosu gibi bir olay yok.

• Amazon'dan paralar yatmış anlaşılan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 5499 diye okudum hastaneye kaldırdılar

• 7499 sevinir olduk.

• Cihaz 7500 TL ver oyuna 500 tl ver ne gerek var şimdi..

• Şaka gibi olay..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu fiyata alan zengindir.net bu parayı haketmiyor malesef maks ederi 6k

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben niye 5499 diye okudum ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: esesboy

5499 diye okudum hastaneye kaldırdılar
    Valla ben de öyle sandım, dedim noluyor

• zaten fiyat bu günlerdir teknosa da

• Avrupalıların 5000 liraya aldığı konsolu ülkemin gençlerine bu fiyatlara reva görenlerin Allah belasını versin.

• Gün gelecek, 5749 olacak fiyat :)

• Game Pass olmadığı için bir anlamı yok. Kaliteli oyunların fiyatı 300 TL üzeri. Doğru düzgün indirimde yok. Steam'de 32 TL olan Worms Rumble, PS'de 109 TL. Hani Steam'de sürekli indirim oluyor. ama PS'de yok. Steam oynadığım bir çok oyun (Darksider II mesela) PS tarafında 5 kat fazla fiyat ile satılıyor. EXCLUSIVE oyunlardan zaten bahsetmeye gerek yok, Ratchet 619 TL idi en son.

İşin sonunda XBOX almak daha mantıklı çünkü Game Pass var. Hem ucuza bir yüksek performans bilgisayarınız oluıyor hem de ucuza oyuna erişim sağlanabiliyor.

• 2 k sı vergi zaten…. Ukraynaya gidip alıp gelirim. Daha uygun.

• esesboy kullanıcısına yanıt
    Bende 5499 okudum kalp ritmim anlık yükseldi :)

• mcan_91 kullanıcısına yanıt
    Ukraynaya gitsem ps5 almadan geri gelirim off kalltı

• djtomcat kullanıcısına yanıt
    sanki 5.000 TL ucuzmuş gibi. bu yorumlar da artık insanların yüksek rakamlara alıştığını gösteriyor.

• Ps4 e devam :)

• mcan_91 kullanıcısına yanıt
    ukraynaya arkadaşımın bacısı tatile gitti ordada 7500 ile 8200 paraya alınıyormuş

• Aaaah amazon ah.. Türkiyeye girdiğinde İbo'nun Yıldız Tilbe'yi elinden aldığı adamlar gibi bizi de bu alışveriş sitelerinin elinden alırsın sanmıştık, diğerlerinden bile geride seyrediyorsun böyle şeylerde.

Global gücünü kullansan bunlar aylardır stok yok çekerken salsan piyasa bin tane dijital versiyon ne olurdu? :D

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.