Şimdi Ara

PlayStation 5, 7499 TL'lik fiyatıyla Amazon Türkiye'de satışta! Acele edin! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
12.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Saçma değil, şöyle açıklayayım; sonuçta hepimizin birer pc sahibi olduğunu var sayıyorum. Ama PS 5 başlı başına sıfırdan bir yatırım. Evet 4K oynamak zorunda değilsin belki ama o zaman PS 5'in ne anlamı kaldı, FHD oynayacaksan git PS 4 al daha iyi.

Oyun takası ile uğraşmak istemem açıkçası. O yüzden kardeşlik, al sat falan bana göre değil. İndirim dönemlerini yakalarsan ki her hafta indirim oluyor, Steam'den oyun alıp pc'de oynamak daha avantajlı şu durumda.

Ayrıca nedense PC'deki görüntü kalitesi PS'den daha iyi.

• Konsola çıkan oyunlara türkçe yama yapılabiliyor mu?PS5 veya series s-x?Atıyorum far cry 6 çıktı diyelim,oyun çevrilip pc kanadında yayınlandı,biz bu yamayı konsollara entegre edebiliyor muyuz?

• zaten normal fiyatı bu değilmiydi açıklanan cd linin nerede indirim

• unforgotten kullanıcısına yanıt

Bu arada benim koydugum monitörde 4k hdr bir monitör bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle şeyler seviyorsan ver 25 bini al düzgün pc monitör vs dahil bak keyfine burda en ucuza alacagın şeyleri söylüyorüm

series x 6600 tl ilanları var Hepsiburada vs sitelerde

3 yıl gamepass ultimate alıyorsun 800 tl

4k hdr monitör 2500 tl

2-1 ses sistemi 650 tl bitti

10.500 tl tertemiz set

• Benim için önemli olan içerik.Ne kadar konsollar pc toplamaktan daha avantajlı görünsede,dışarıdan müdahale edilemiyolar.Bu benim için büyük bir sıkıntı.E firmalara baktığımızda Türkiyeyi ipleyen yok.Özellikle xbox kanadı bu konuda 0.Gamepass falan deniyor ama kütüphaneye baktığımda kendime göre 1 tane oyun bulamadım.Sony'de de aynı durum söz konusu hatta orda durum daha vahim.E hal böyle olunca iş başa düşüyor.Orda da yamalar konsollara entegre edilmiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechVET

E ne güzel. Peki biz ne yapabiliriz bu durumda? Amazon satmasın mı? Almak isteyen GP yok diye almasın mı?

Alıntıları Göster

Forumda bir çete var, ps ile alakalı her konuya gelip gamepass al deyip duruyorlar.  

• esesboy kullanıcısına yanıt
    Ben de 5799 diye okudum ne oluyor ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SpesifikBrush S kullanıcısına yanıt
    Buna türkçe de fakirlik tutulması diyoruz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tabikide pc seven herzaman pc de kalıyor benimde pc var ama bu amd nin igrenç wattman hataları yüzünden series s aldım

pc öyle iyi bişi degil bu işin içinde 10 yıldan fazla bulunuyorum hammalık pc esitir sorun

eskiden pc ucuzdu diyorrdun abi ne konsolu o paraya deli pc yapıyordun ki yapıyordun suan konsol parasına i3 lü sistem veriyorlar kimse kusura bakmasın i3 bir cihaza kalkıpta 7500 tl vermem

• Dostum zaten konsol belirli bir kitlesi var ve ucıza oyun oynamanın tek alternatifi ülkemizde xbox series s kaldı başka varmı 3400 3600 arası oyun oyanyabilicegin alet ekran kartı alamazsın o paraya işlemci anca eder o para

Klavye fare destegi var aslında ama pub g de varmı bilmiyorum

• TechVET kullanıcısına yanıt
    Paranın değersizligi baska bir konu ben makinenin ederini söyledim icinde oyun yok hurda yığını gibi duruyor öylece Hdd yukselmiyor vs ille adamların söyledikleri gen4 m2 yükseltmesi filan yapılacak trde ps5 kullanmak adamı kanser eder 4 proda 2 tb Hdd vardı tum oyunlarım kuruluydu icinde on numara şekilde kullanıyordum ama Psn store Sony zamlarla sacmaladi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Piyasa doydu ps5 e bu tür reklama gerenk kalmadı Eeeeeeeeyyyyyy donanımhaberrrr sen kimsin???

• belki size öyle gelmiştir hocam pub g beceremiyorum ben :D biz klasik adamız cod bf bizi paklar  

• XBox + GamePass varken alınır mı?

• Acele mi edelim!

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.