Aman 7499 TL ne kadar da ucuzmuş |
PlayStation 5, 7499 TL'lik fiyatıyla Amazon Türkiye'de satışta! Acele edin! (7. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ne acele edeceğim kol gibi fiyat.
-
Gidip Ukrayna’dan almak hala daha karlı mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Avrupa'da 5000 lira mı? Adamlar bunu en fazla 500 birime alıyolar orada, ne beş bini? O paraya ps5, 4k tv, pc ve son model telefon alırlar. Şu da var, senin yorumun şunu gösteriyor, yüksek fiyatlara öyle bi alışmışsın ki 5000 lira gibi uçuk bir fiyatı bile ucuz görüyorsun, alışmışsın yani.
-
Elektriğe yüzde 15 zam daha yapacaklar. Son ay twitterda herkes paylaştı yüksek faturaları bende 709tl ödedim, sadece uyurken sıcakta klima açmanın bedeli. Gündüz evde kimse yok.
Ps5 lüks bişey herkes alamaz. Biz elektriği lüks yapmışız. Prize takıp oyun oynacağın kutuyu ucuza almayı nasıl düşünürsün.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran kartlari 15-20 bin lira forumda ekran karti bolumu en aktif bolum kapis kapis aliyor millet,
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunlar çok pahalı.. Ps4 pro yu satıp üzülerek pc ye geçmeyi düşünüyorum..
-
Haha cok ucuzmus cidden
ps3 ile devam..
-
millet çok acele ediyor gerçekten. dolanmak için media markt'a girdim boş kutu ps5'ler vardı. biri geldi görevliye "ps 1 için kol var mı?" diye sordu. abidik gubidik reklamları başka yerde yap DH..
-
quote:
Orijinalden alıntı: gokhanvai
Haberi okur okumaz siteye girdim, sepete ekledim, sonradan kafama dank etti... Benim param yok ki lan !Bu iyiydi
-
off çok ucuzmuş hemen almam gerekiyor bunu bekliyordum !!! başlığa bak acele edin yazıyor birde
3 asgari ücret ile alabiliriz süper yaa , Türkiye de çok ucuzmuş
-
Ps tarafı surekli farklı oyunlar oynamayı seven birisi icin cok pahalı. Ps4 varken fifa ve bir iki exc dışında hep pc de oynadım. Ps4 ü ve artık oyun oynamadigim için ekran kartını da sattım ps5 alacağım. Benim gibi ayda yil da bir iki oyun alan birini cok zorlamaz onu da kardeslik konusundan alıp satıyorum zaten. Ama diğer türlü pc oyun fiyatları (torrent vs😜) yönünden çok daha uygun.
quote:
Orijinalden alıntı: sriiouss
tamam hocam onlar için 500tl olmasın 700tl olsun sizi mi kıracağızsonuç olarak bir asgari ücret ile dört adet alabiliyorlar. ufak değerlere çok da takılmamak lazım.
Ufak değer dediğin şeyler büyük fark yapıyor. Sayıları düşürmek zor bir olay değil yoksa. Üç beşten ziyade alma kolaylığına bakın.
Alıntı
metni:sonuç olarak bir asgari ücret ile dört adet alabiliyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Erling Braut HaalanD
3 sene önce yeni kasalar 2000 e satılıyordu. Ortamlarda enflasyon %19 dersin kim ne diyecek. Özel PS vergisiyle 7k civarına millet sevinir oldu.Bazı şeylerin fiyatı acayip uçtu. Hadi ps filan özel tüketim ithal ıvır zıvır diyelim ama gıda enflasyonu bile çılgın seviyelerde. %19 çıkması için kürdanı kibriti filan baz alıyorlar sanırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X