RDR2 stuttering sorunu.
Herkese Merhaba
RDR2 de 158.Saatteyim Chapter 4 den sonra stuttering olmaya başladı.Reddit de anlatılan ne varsa yaptım çözüm olmadı oyun kendinden soğuttu resmen.Oyun anlık olarak özellikle saint denis de takılmalar yaşıyorum msı afterburnerla oyun içi değerleri takip ediyorum cpu gpu kullanımında yada fps de o anda bir düşüş olmuyor.Sanki saliselik takılıyor gibi aşırı rahatsız etmeye başladı çözümü yokmudur ?
Pc spec
Sapphire 6800 nitro +
Amd ryzen 5800x3d
32 gb ddr4 3200mhz ram
750w 80 plus gold psu
Alienware 360hz 1080p fast ips monitör.
Kiracıyı çıkarmak için evi satan ev sahibi.
Merhaba Arkadaşlar
2019 aralık ayında oturmaya başladığım evin kirasını çok düzgün bir şekilde hiç aksatmadan zam zamanları TEFE / TÜFE oranlarına göre yapıp ödemelerini yaparak oturuyordum fakat geçen sene ev sahibi koşulsuz şartsız çıkmamı istedi bende çıkmayacağımı belirttim sonrasında devletin vermiş oldugu oran %25 ken %42 gibi bir zam yapıp oturmaya devam ettim şimdi ise kendisi evi sattıgını 6 ay içinde çıkmam gerektiğini söyledi bu arada evi 1. Dereceden soyadı aynı olan bir kişiye satmış görünüyo ihtar evime ulaştığında ihtarda yazan yeni alan kişinin mesken olarak kullanmak istemesiymiş akraba oldukları içinde yeni kira yapalım oturalım dedim ama kabul etmediler. Tam olarak ne yapmam gerek arkadaşlar Hukuksal olarak yardımlarınızı rica ediyorum.
58 plakayı 34 yapmak
Merhaba Arkadaşlar
2017 yılında aldığım aracı noterte satışı verilirken babama vekalet verip almasını söylemiştim fakat babam satış yapılırken plaka değişikliği istememiş araç 5 senedir bende fakat 58 plaka ve ben istanbulda ikamet etmekteyim ikamet adresimde oldum olası istanbuldur plakayı 34 de nasıl çevirebilirim internette bazı anlatımlar var ama çok net değil bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Meslek: Sistem Mühendisi
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 81
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 20.507 (Bu ay: 444)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 29 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Açık Öğretim ve Sınavları