Şimdi Ara

Sizce hangi araç olmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nasipse 1-2 ay'a kadar ilk aracımı alacağım 1.300 1.350 bütçem var genel olarak Megane 4 Touch 1.3 TCe bakıyorum boya - hasar - değişen olmayacak şekilde ve düşük Km'li 6.000-25.000 arası genel olarak fiyatlar 1.270 1.340 arası 2023 modelleri , fakat bir yandan'da Corolla bakıyorum 1.8 Hybrid Flame X Pack paket olanları var bu fiyatlara 30-40bin Km fakat yaş düşüyor otomatik olarak yani Megane 2023 modelini bu fiyatlara alırken Corollada 2020-2021 olarak alabiliyorum sizce tercihim ne olmalı.

• sizin yerinizde olsam sorunsuzluyla bilinen toyotayı tercih ederim..

• Megane 1.3 ler sehir icinde falan cok yakiyor. Yakit dert ise megane 1.5 blue edc bakin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clio sıfır✅

• N KUL kullanıcısına yanıt

Hocam B segment araç çok fiyat clio için bence o yüzden C bakıyorum.

• Sıfır Corolla?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TheKill02 kullanıcısına yanıt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı sizce ?
    8 ay önce açıldı
    Sizce mantıklı olan hangisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1-2 aya kadarsa teşvik sonrası Chery fiyatları beklenir ona göre konum alınır. Chery bomba patlatmasa bile bu paralara T7 Luxury temiz bulunur bence...

1300 e sedan megane almam çok eski kasa, corolla hibrit te almam sırf 1.8 motorun vergisinden pahalı araç vereceği tasarruf çok anlamsız aradaki fiyat farkına zaten sıfır 1.5 olan alınıyor. Engelli ötv muaf olarak alınır anca zaten parasının aracı olduğunu düşünmüyorum. Motor çok zayıf...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 10 Şubat 2025; 0:52:16 >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt

Chery için çok iyi yorumlar yok hocam bilmiyorum çin üreticilere çok sıcak bakmıyorum bildiğimiz markalar her zaman iyidir bence.

• NonFlyingGhost kullanıcısına yanıt
    Konuda ki değilde bundan bahsetmek istemiştim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.