Dostlar, iki araç arasında kaldım. ea888 ailesi bir çok sorunlarından arındırılmış, 2 litre dört çeker 265 ps. B48 1.6, tamamı ile 2.0 ama kısılmış bir motor. Bmw de en dolusunu aldım geçtim diye bir şey yok, çok fazla opsiyon var. Yani m sport ta alsanız opsiyonlar ile doldura biliyorsunuz. Her iki aracıda çok fazla yabancı forum sitelerinde bile araştırdım. Siz olsanız hangi aracı seçerdiniz? Audi 2 litre dört çeker motoru ile çok keyifli Bmw ise benim gözümde gelmiş geçmiş en iyi 3 serisi ve audi a4 e göre mtv düşük ve 2. eli daha iyi Bu iki araçtan birini düşünüyorum. ![]() ![]() Araç ilanları; |
İki Araç sizce hangisi ?

-
-
Audi bu kasayı kullanmadım bmw 3 çok rafine araç eksi olarak gördüğüm sonuçta sürekli virajdan viraja girmiyorsunuz süspansiyon sert bir süre sonra rahatsız olabiliyorsunuz ikincisi yakıt tüketimi biraz fazla trim olarak ses yok işçilik malzeme güzel audiye bakmadan bmw alırdım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Audinin 4 çeker olması, safkan 2.0 motor olması ve 265hp güç üretmesi çok güzel. Konfor olarak da g20'nin bir tık üzerinde olabilir ama gel gelelim 2016 da temelleri atılan bir araba. Her ne kadar içinde dışında makyajlanan birçok yeri olsa da şahsen beni heyecanlandırmıyor. Bu versusta tercihim rsa yazılımlı g20 olurdu galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncel A4 45 TFSI'da quattro'yu quattro yapan torsen merkez diferansiyel ve 40:60 daimi güç aktarımı yok. quattro ultra diye filo emisyonunu düşürmek için uydurdukları part-time, önden çekiş temelli bir sistem var. sadece 40TDI'larda orijinal torsen quattro devam etti.
265hp 2.0T arabada, özellikle kayganda düşük-orta hızlarda arkaya giden o gücü hissedip kontrol edemeyeceksem, her komutumu gücün 4 tekere daimi dağıldığını bilerek veremeyeceksem 4 çeker istemez, gerçek bir premium spor sedan gibi arkadan itişi tercih ederim. ayrıca G20 daha iyi bir otomobil, motorun da önü açık, sıkıştırması düşük, soğutması turbosu 220hp'lere hazır. yalıtım/konfor olarak da son derece başarılılar, Audi'den bir eksiği yok.
A4'ün güzelliği, Audi'nin Audi olduğu dönemlerden gelme bir araç olduğu için her haltın ekrandan yapılmaması, çoğu detaya atanmış çok kaliteli fiziki kontrolleri olması, analog-dijital harmanı harika göstergeler (tam dijital olanı bile çok şık, Bmw'dekiler gibi çocuk oyuncağı tadında değil) genel kullanışlılık avantajı. 2.0 litre Awd olmasına rağmen tüketimi Bmw'den pek farklı değil deniyor daha verimli 2.0 motoru sebebi ile.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X