Şimdi Ara

PlayStation 5, 7499 TL'lik fiyatıyla Amazon Türkiye'de satışta! Acele edin! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
12.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haberi okur okumaz siteye girdim, sepete ekledim, sonradan kafama dank etti... Benim param yok ki lan !

• djtomcat kullanıcısına yanıt
    Bir sıfır fazladan yazmışsın. 500 lira olacak o. Hatta Digital Edition 400 lira onlar için. Kendi paralarıyla.

• Şu konsolun Türkiye fiyatı 3.500 dijital 4.000 bluray versiyonu olmalı, o da çok pahalı gelmeli bize, şimdi şu halimize bakın, milletin hakkını yiyenler siz de o toprağa gireceksiniz..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • djtomcat kullanıcısına yanıt
    Basima bir is gelir korkusu olmasa amin derdim. Kusura bakma

• Faturaları zor ödüyoz ne ps 5'i acele etmesi yav :)

• 7499 TL ye artık çok kolay bulunabiliyor,. Teknosa, Vatan, idefix, d&r, çiçek sepetinde şu anda bulabilirsiniz

• mcan_91 kullanıcısına yanıt
    Ukraynadan yeni geldim, ordada aynı karaborsacılar çökmüş aynı bizim model 2 katına satıyolar.

• Şu haberin başına reklam yazsaydınız

• 7499 iyi , 7500 olsa kim alır?

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanvai

Bir sıfır fazladan yazmışsın. 500 lira olacak o. Hatta Digital Edition 400 lira onlar için. Kendi paralarıyla.

Bambaşka ekonomiler bambaşka şartlar. Senin 1 dediğin şeyle onların 1 dediği şey aynı değil. Tr için en taban maaş 2800 lira Almanya'daki ortalama maaş 2000 euro. Gelir eşitliği, istihdam oranı ıvır zıvır bir dünya farklılık var. Oturup 2 dakika düşünen biri şu birim muhabbetine girmez artık. 2015de maaşlar birim cinsinden yakınkendi o muhabbet. Enflasyon her şeyi uçurduğunda "almak için gereken maaş" hesaplamasına geçildi. Kısaca senin 500 liran onların 500 eurosu gibi bir olay yok.

• Haber çıkalı 6 saat olmuş halen daha stokta ürün var. Bu sabah Amerikada walmart'a ve amazon'a geldi PS5, saniyesinde tükendi. Twitter da bir sürü stok alarm sayfaları var, sırf millet kaçırmamak için. Ben burda aylardır saniyeyle almayı kaçırıyorum ve bu sabah alabildim en sonunda. Ama en acısı da 499 dolara. Yazık bişey diyemiyorum, 499 dolarlık alet memleketimde 7600 lira.. Harbiden çok yazık..

• Moderatore bak sen elimizi cabuk tutacakmisiz goren de bedava veriliyor sanar. Kaç saat olmus hala stokta duruyor siz dusunun artik. Bu urun dunyada yok satiyor su anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirit_Rises -- 26 Ağustos 2021; 4:41:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok ucuzmuş hemen 7499 adet sipariş geçtim.

• Geçen hb 7000₺ idi bumu haber şimdi?

• şimdi al seneye oyunlar çıkınca oyna. mükemmel kampanya

• 5749 tl diye bildirimi görüp gelen ben sonrada 7499 tl olduğu gercegiyle yüzleşmem 🥲

• Twitter'da saftirik gibi "Çabuk bakın" saçmalığı var, burada da "Acele edin"

• Fırsatçılar nerdesiniz hemen stokları bitirip açılmamış ihtiyaç fazlası diye 1k üstüne koyup satın. Hadi hadi koş.

• Slim Charles kullanıcısına yanıt
    Dostum dünyanın her yerinde bir birdir, 500, 500'dür. O ürünün değeridir. Senin dediğin bizim burada 2800 alıyoruz, Almanyada 2000 alıyorlar falan, o dediğin, o üründen kaç tane alabileceğini gösterir. Kaç tane alınabileceği beni ilgilendirmez. Adamın cebinden 500 birim çıkıyorsa, senden de 500 birim çıkar. Ürünün değeri 500 birimdir. O ayda 10 tane alsın, sen ayda 1 tane al önemli değil. Önemli olan o ürünün değeridir. Benim dediğim bu. Sen diğerini söylüyorsun. İkisi aynı şey değil. Biri alım gücü, diğeri ürünün kendi değeri.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.