|
Bildirim
|
3 Kat düşük Gpu gücü ile aynı Grafiği 1080p 60 Fps olarak vereceğini düşünmüyorum açıkçası...
|
Alıcısına güzel alternatif ama kendi adıma buna 300 dolar vereceğime X'e 500 dolar veririm daha iyi, bu tip ara segment bir platformda oyun oynanmaz bana göre.
|
@Metal Gear
Bunda niye oyun oynanmıyormuş? Ben mesela bunu alıcam. Milletin bu kadar kıskançlık göstermesi,MS’un doğru yoldan gittiğini gösteriyor. |
Hedefleri gereği 4 tflops olması lazım. Akranlarının yanında daha düşük çözünürlükte oyun oynatan bir alternatif olacak, oyuna ve optimizasyon başarısına göre grafiksel farklılıklar da olabilir bu kısımla ilgili bir açıklama yok, bununla ilgili testler gelir oyunlar çıktıkça. Tabi güçlü donanımda en iyi deneyim isteyen biri bunu almaz zaten, ya rtx 3xxx serisine yönelir ya da ana konsolları alır eğer bütçe sorunu yoksa.
|
299$ bi devlete bi bana = 600$ + satıcılardan pandemi pandiği = 5000 - 5500 tl arası hayırlı uğurlu ola
|
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal-Gear -- 9 Eylül 2020; 6:13:2 > |
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuharremAylar -- 8 Eylül 2020; 21:33:2 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal-Gear -- 9 Eylül 2020; 3:46:12 > |
|