Şimdi Ara

Xbox Series S 10 Kasım'da $299 Fiyattan Çıkıyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türkiye fiyatını bekleyip görmek lazım bence 😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu konsol Türkiyede 4-5 Bin olursa yine saçma, PC dizerim artık..
  • Gerçekten Bu Amerika, Avrupa halkı çokmu muhtaç 100-200 Birim daha ucuz bir konsola, Gerçektende 200 Birim farkın hesabını yapıp 300'e düşük ayar konsolmu alcaklar..Bu kadarmı düşük ayar bu halk...Ulan 3 oyun parası fark için bu konsolu alanda ne bilim...
  • Fiyatı ps den uygun olacağa benziyor o zaman tercihim değişir. ps5 in fiyatı malumumuz biraz zor alınır
  • 2k 120 fpsyi fall guys da belku verir. 1080p 30 fps konsolu hayırlı olsun

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ulan herkes prof kesildi başımıza. Şimdide daha düşük grafik verecek diyor. Daha düşük grafik vermeyecek,daha düşük çözünürlükte aynı grafiği verecek. Ne kadar üzülmüşsünüz öyle vay vay vay.
  • Selamlar millet bir sorum olacaktı. Benim arkadaşım Avustralya'da yaşıyor ve malum TRdeki vergiler ortada. Konsol çıktığında kendisinden konsolu bana kargolamasını istesem yine aynı vergiyi ödemek zorunda kalır mıyım? Kişiden kişiye gönderi olduğu için kargo ücreti mi öderim yalnızca?

• 299$ bi devlete bi bana = 600$ + satıcılardan pandemi pandiği = 5000 - 5500 tl arası hayırlı uğurlu ola

• quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Ulan herkes prof kesildi başımıza. Şimdide daha düşük grafik verecek diyor. Daha düşük grafik vermeyecek,daha düşük çözünürlükte aynı grafiği verecek. Ne kadar üzülmüşsünüz öyle vay vay vay.

3 Kat düşük Gpu gücü ile aynı Grafiği 1080p 60 Fps olarak vereceğini düşünmüyorum açıkçası...
  • Biz boşuna hesap kitap yapıyoruz 3 kuruş paramızı düzgün değerlendirelim diye, adam 300 buna vereceğime 500 verir bi üstünü alırım demiş 9 kişi like atmış. 200 doların sırf kurda karşılığı 1500 lira, vergi cart curt eklemediğin durum bu bi de. Forumda oyun indirim/zam haberlerine yorum atarken iki defa düşüneceğim bundan sonra. Belli ki buralarda bi fukara biziz, millet rahat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Ulan herkes prof kesildi başımıza. Şimdide daha düşük grafik verecek diyor. Daha düşük grafik vermeyecek,daha düşük çözünürlükte aynı grafiği verecek. Ne kadar üzülmüşsünüz öyle vay vay vay.

3 Kat düşük Gpu gücü ile aynı Grafiği 1080p 60 Fps olarak vereceğini düşünmüyorum açıkçası...
    1080p den 4k ya geçişin gpu nun boğazına nasıl bastırdığını hepimiz biliyoruz diye düşünüyorum. Özellikle 3. parti oyunların ps5 in 10tf civarı gpu suna göre yapılacağını düşünürsek 4tf 1080p için yeterli olur tahminimce alttaki grafiği de düşündüğümüzde. Zaten series x le aynı teknolojileri kullanan sadece daha güçsüz bir cihaz olacağı söyleniyor. Çok takip edemedim ama donanım özellikleri de resmi olarak açıklanmadı diye biliyorum. 4tf den de yüksek çıkabilir.

Ortalıkta bu kadar "4k çok önemli değil, 1080p yeter" diyen adam varken şimdi bu makinenin yerden yere vurulması çok garip geliyor. Benim gibi bütçesi kısıtlı olan arkadaşlar başlıktaki parası bol zengin tayfanın lafları yüzünden boşuna series s i kafalarından silmesin tavsiyem. O arkadaşlar zaten en üst modeli alacaklar 1 tf fark etmiş olsa da. Ben şahsen çıkınca performansına ve parama bakıp tercihte bulunacağım.

Gece gece derinlemesine bakmadım gtx 1080 in fps grafiği denk geldi. Daha güncel kartlar için farklılık varsa lütfen aydınlatın.

quora
    How much difference is there between the performance of the GTX 1070 and the GTX 1080 at 1080p?
    https://www.quora.com/How-much-difference-is-there-between-the-performance-of-the-GTX-1070-and-the-GTX-1080-at-1080p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkayselcuk -- 9 Eylül 2020; 2:50:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Suralizer

Selamlar millet bir sorum olacaktı. Benim arkadaşım Avustralya'da yaşıyor ve malum TRdeki vergiler ortada. Konsol çıktığında kendisinden konsolu bana kargolamasını istesem yine aynı vergiyi ödemek zorunda kalır mıyım? Kişiden kişiye gönderi olduğu için kargo ücreti mi öderim yalnızca?
    Evet vergi ödersin ama kendi gelip getirirse vergi ödemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Suralizer

Selamlar millet bir sorum olacaktı. Benim arkadaşım Avustralya'da yaşıyor ve malum TRdeki vergiler ortada. Konsol çıktığında kendisinden konsolu bana kargolamasını istesem yine aynı vergiyi ödemek zorunda kalır mıyım? Kişiden kişiye gönderi olduğu için kargo ücreti mi öderim yalnızca?
    Gümrükleme yapılıyor hocam aynı ücreti hatta tax free olmadığı için amazondan çok ödersiniz

• TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    Cod black opsta 120 fps verir Series S

• Lowda belki

• Teknik özelliklerden az çok anlayan parası da olan X'i tercih eder. Ama yılbaşında doğum günlerinde filan konsol isteyen çocuklara babaları tarafından alınabilecek en uygun konsol olmuş bence. Stratejik güzel bir hamle.
  • Oyun oyun diyen arkadaşlar.
    İki firmada konsolu gösterdi elle tutulur sony ne gösterdi söylermisiniz hiçbir oyun yok.
    Ps5 alacaksın kaliteli bi oyun olmayacak bekleyeceksin 2 sene falan.
    En azından xbox series modellerinde The medium çıkıcak ilgi çekici iki konsolda da tek bu var.
    Yani xbox özel oyunu.
    Ps4 pro sahibiyim ama bazen objektif bakacaksınız.
    Geçmişe dönük konuşup duyurulmuş yeni oyunları bile görmezden geliyorsunuz.
    Ps5 te duyurulan the medium kalitrsinde bi oyun varmı peki yok şahsen almak şu aşamada en mantıksız olan konsol ps5.Çünkü duyurulan oyunlar ps4 kalitesinde zaten.
    Bi yenilik yok.
    Philip spencer bu sefer xbox için çok daha fazlasını yapıcak gibi görünüyor.
    Zaten the medium un tanıtım videosunu izleyin bu kalitede ps5 te duyurulan oyun olmadığını görürsünüz.He ilerde suyurular gelir ama kaliteli oyunları 2 sene sonra satacaklarsa şimdi çıkartmanın nr anlamı var.
    Bak miki en azından one x te bi süre desteğe devam edecek en mantıklısı.
    Konsol yapıyorsun ortada kaliteli oyunların yok duyurun yok hep spyro vrya ratchet tarzı oyunlar ee yani bunları ps4 tede oynayabilirdik bize konsolun gücünü ve grafik kalitesini gösteren kaliteli oyunlar duyur oda yok.
    Şu aşamada oyunlar bakımından ve konsol güç bakımından xbox 1 adım önde zaten boşa fanboyluk yapıyorsunuz arkadaşlar.Hangi konsolda kaliteli oyun varsa alıp oynayın.
    Gears olmasa yeminle xbox bile almazdım.
    Ama işte oyunlar için bak bu seferde the medium çok ilgimi çekti.
    Yabancılar fanboyluk yapmıyor her ikiaide var konsolun çünkü bizde bi konsolu alıp diğerini aşağılama moda olmuş.Güzel oyun hangi platforma çıkarsa takdir edin etmesini bilin.

• Fiyat olarak casual/günlük oyuncuları hedefleyen, bizim gibi 3. Dünya ülkelerinde peynir ekmek gibi satacak konsoldur. Ciddi ciddi de yeni jenerasyondur. MS yaptığı en iyi hamle olabilir. Bunu 20 yıllık bir ps kullanıcısı olarak söylüyorum. 300 dolara konsol çıkartıyorsun ve tüm yeni jenerasyon oyunları da 2k olarak destekleyeceğini söylüyosun. Çoğu kişinin evinde hala 4k tv yokken ve hepsinin yanında xbox live gibi plus’a kıyasla çok daha avantajlı bir sistemle bu konsol piyasayı sallar ben size söyleyeyim
  • Bizim ülke fırsatçı ülke ben 1 doların 500 bin lira yani 50 kuruş olduğu zamanları biliyorum o zamanlar euro yoktu playstation 2 dolar üzerinden geliyordu 400 dolar fiyatı vardı 225 yada 230 lira falan yapıyordu dedik vergisi karı hadi dedik 400 lira yada en fazla 500 liraya satarlar ama olurmu adamlar en ucuz 800 tl fiyata satıyordu genellikle bin lira civarı fiyat veriyolardı yani anlıyacağınız dolar yada euro tl karşılığı bire bir dahi olsa bizim ülkenin insanları fırsatçı yine pahalıya satacaklar şimdi öyle bir lüksleri kalmadı artık.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.