Şimdi Ara

Sony KD-49XE8005 2017 model (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
11
Favori
29.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 55xe8505 aldım . Sony Samsung kadar iyi tv yapsın alıcağım demiştim memnunun siyah meselesi var elbette yeni oled teknoloji gece siyahı daha iyi veriyor ancak ben bunu da çak başarılı buldum

4 k sı HDR’si başarılı 1000 lira daha fala verseydim daha üstünü alabilirdim evet ama günlük hayatta ben bu farkı hissedebileceğim düşünmüyorum o yüzden bunu tercih ettim. Birde android ama kullanmıyorum hdmı dam n Dijitürk kullanıyorum onun haricinde You tube kullanıyorum iyi ama reklam olmasını sevmedim reklamsız premium uygulama vermeliydi. Kumandadan ses kontrol güzel. Fhd klipleri sanırım daha iyi hale getiriyor çünkü çok beğendim herkese iyi günlerde kullanmasını dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler konu hort olacak ama bende bütçe 4000 TL kadar.

Babamlara aldığım Sony 50w805c va paneli 100 hz tv deki siyah performansı ve resim kalitesini şu anda hiç bir tv de göremiyorum desem yalan söylemiş olmam. Oled tv gibi siyah performansı var.

Bende Philips 49pus7502 ile Sony 49xe8005 arasında kaldım bu hz olayına çok takılıyorum yoksa gidip Philips alacağım hangisini önerirsiniz üstadlarım ??

• Yoksa yine tercihimi sony den yanamı yapmalıyım bilmiyorum ki

Philips özellik olarak başarılı gözüküyor ama malzeme kalitesi vasat bence Sony her yönüyle Philips i tokatlıyor resim kalitesini hiç bir tv de göremiyorum...

Şu tarama hızı na takılıyorum 50 hz olayı şunuda inatla 100 hz yapmıyorsunuz bunu anlamıyorum

Büyük ihtimalle tercihim yine Sony den yana olacak gibime geliyor.

• selamlar

son49xe80005 indirim etkinlikleri ile bugüne özel 3230 tl ye geliyor hepsiburadac.com üzerinde.
    sanırım bende sony ye basıyorum oyumu. hepsi buradadan alınan ürünlerde güven oluyo mu acil bilgi ?
    http://www.hepsiburada.com/sony-kd-49xe8005-49-124-ekran-4k-led-tv-p-HBV000004ZXYK?magaza=%C4%B0nce%20hesap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luzumluadam91 -- 24 Kasım 2017; 11:17:28 >
  • Merhabalar şu an çok kararsız kaldım. sony 49'' 7005 2900tl, sony55'' 7005 3600tl. sony 49'' 8005 3250tl. samsung 55mu7000 3350tl. Hangisini almak mantıklı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunky

quote:

Orijinalden alıntı: B.N.Y

Hocam goruslerinizi paylaştığınız için cok teşekkür ederim. Bu yıl yeni tv alma düşüncem vardı acele etmiyordum ama dün 8 senelik lcd televizyonum bozulunca bende acilen tv aramaya başladım. Durumum ve şartlar sizinki ile çok uyumlu :) 2.5 metre izleme mesafem var.

Tv hakkında o kadar çok olumsuz yorum var ki (çoğu kagit üzerinde ki teknik özellikler nedeniyle) sanki benim lcd den kötü performans verecek gibi gelmeye başlamıştı.

Benim tv kullanım amacım basketbol maçları, ps4 ve bluray film. Eş dost geldikçe lig tv de izliyoruz. 49 inch olarak bundan iyisini bulamadım bende. Oyun konusunda hiç denediniz tv'yi.

Oyun konusu hiç ilgilendiğim bir alan değil. Size naçizane tavsiyem, Tv yi almadan kendinize bir usb bellekte görüntüler ve videolar hazırlayın. Banding, pixel, 4k, ışık sızması, bulutlanma,vb için. Mağazada bu usb yi taktirin ve kendi testinizi yapın. Ben öyle yaptım. Samsung lg ve sony arasında en tatmin edeni aldım. Kolay gelsin.

Bahsettiğiniz Test USB'sini paylaşabilir misiniz?

• Merhaba arkadaşlar. 21 Kasım'da TV kuruldu. Köşelerden çok rahatsız edici olmayan ışık sızması ve arada bir ekranın 2 saniye gidip gelmesi dışında bir sorunum yoktu. 24 Kasım'da internetim bağlandı. İlk bir kaç saatte gayet güzel bağlandı wifiye. Uygulamalara girip arada tv'nin kendi kendine yeniden başlaması dışında sorun yoktu. Sonraları kopmalar oldu ve bir türlü bağlanamadım. Arada bağlanıyordum fakat sonra kopmalar oldu yine. Bu arada pc ve 3 android telefonla gayet güzel kesintisiz bağlanılıyor wifiye. Bugün de 5 gündür hdmı'dan izlediğim uyduyu görmemeye başladı. Uydu veya yayında mı sorun var dedim, bilgisayarı taktım onu da görmedi. Kabloyu değiştirdim yine olmadı. Yarın iade sürecini başlatıyorum. Bu arızalar ve iade konusunda bilgilendirecek olan olursa şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chetaq

quote:

Orijinalden alıntı: hunky

quote:

Orijinalden alıntı: B.N.Y

Hocam goruslerinizi paylaştığınız için cok teşekkür ederim. Bu yıl yeni tv alma düşüncem vardı acele etmiyordum ama dün 8 senelik lcd televizyonum bozulunca bende acilen tv aramaya başladım. Durumum ve şartlar sizinki ile çok uyumlu :) 2.5 metre izleme mesafem var.

Tv hakkında o kadar çok olumsuz yorum var ki (çoğu kagit üzerinde ki teknik özellikler nedeniyle) sanki benim lcd den kötü performans verecek gibi gelmeye başlamıştı.

Benim tv kullanım amacım basketbol maçları, ps4 ve bluray film. Eş dost geldikçe lig tv de izliyoruz. 49 inch olarak bundan iyisini bulamadım bende. Oyun konusunda hiç denediniz tv'yi.

Oyun konusu hiç ilgilendiğim bir alan değil. Size naçizane tavsiyem, Tv yi almadan kendinize bir usb bellekte görüntüler ve videolar hazırlayın. Banding, pixel, 4k, ışık sızması, bulutlanma,vb için. Mağazada bu usb yi taktirin ve kendi testinizi yapın. Ben öyle yaptım. Samsung lg ve sony arasında en tatmin edeni aldım. Kolay gelsin.

Bahsettiğiniz Test USB'sini paylaşabilir misiniz?

Buradan indirebilirsin.

https://www.youtube.com/results?search_query=led+tv+test+videolar%C4%B1

• quote:

Orijinalden alıntı: k42

selamlar

son49xe80005 indirim etkinlikleri ile bugüne özel 3230 tl ye geliyor hepsiburadac.com üzerinde.
    sanırım bende sony ye basıyorum oyumu. hepsi buradadan alınan ürünlerde güven oluyo mu acil bilgi ?
    http://www.hepsiburada.com/sony-kd-49xe8005-49-124-ekran-4k-led-tv-p-HBV000004ZXYK?magaza=%C4%B0nce%20hesap

Hepsiburada'dan TV değil ama klima satın almıştım. Herhangi bir problemle karşılaşmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sedatdurgun92

Merhaba arkadaşlar. 21 Kasım'da TV kuruldu. Köşelerden çok rahatsız edici olmayan ışık sızması ve arada bir ekranın 2 saniye gidip gelmesi dışında bir sorunum yoktu. 24 Kasım'da internetim bağlandı. İlk bir kaç saatte gayet güzel bağlandı wifiye. Uygulamalara girip arada tv'nin kendi kendine yeniden başlaması dışında sorun yoktu. Sonraları kopmalar oldu ve bir türlü bağlanamadım. Arada bağlanıyordum fakat sonra kopmalar oldu yine. Bu arada pc ve 3 android telefonla gayet güzel kesintisiz bağlanılıyor wifiye. Bugün de 5 gündür hdmı'dan izlediğim uyduyu görmemeye başladı. Uydu veya yayında mı sorun var dedim, bilgisayarı taktım onu da görmedi. Kabloyu değiştirdim yine olmadı. Yarın iade sürecini başlatıyorum. Bu arızalar ve iade konusunda bilgilendirecek olan olursa şimdiden teşekkür ederim.

Seninki kötü şans olmuş. Şimdiye kadar forumda senin yaşadığın sorunları yaşayan başka bir deneyim paylaşan olmadı. İlk olarak servis ile irtibata geçmelisin. Onlardan değişim/iade belgesi ile aldığın yere gidip istediğin cihazı alıp ya da paranın geri iadesini isteyebilirsin. Aynısını ben LG 49uh770v de yaşamıştım. Kolay gelsin.

• hunky H kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam teşekkür ederim de wifi ve hdmi sorunun yaşayan bir çok kullanıcı varmış. Maalesef ben de başıma gelip araştırınca gördüm. İnternetten aldığım ve teslim alalı daha 7 gün olduğu için direk iadeye gönderdim. Kargo biraz önce teslim aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedatdurgun92

Eyvallah hocam teşekkür ederim de wifi ve hdmi sorunun yaşayan bir çok kullanıcı varmış. Maalesef ben de başıma gelip araştırınca gördüm. İnternetten aldığım ve teslim alalı daha 7 gün olduğu için direk iadeye gönderdim. Kargo biraz önce teslim aldı.

Ok hadi geçmiş olsun

• Beyler 5+1 ses sistemim var(Logitech z506) 49xe8005 modeline bağlayip 5 hoperlörden ses alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nugerand

Beyler 5+1 ses sistemim var(Logitech z506) 49xe8005 modeline bağlayip 5 hoperlörden ses alabilir miyim?

Optik ses kablosu ile bağlantı kurup ses alabilirsin. Ben aynısını samsung 5+1 sistemi ile yaptım. Hatta TV'den normal ses almıyorum. Tamamen ses sistemi üzerinden dinliyorum TV'yi.
    Dengesizlik var mı seste PC'deki gibi alabilir miyim sesi?
  • quote:

Dengesizlik var mı seste PC'deki gibi alabilir miyim sesi?

Dengesizlikten kastın ne anlamadım. Ses sistemin ne kadar iyiyse o kadar kaliteli ses alırsın. TV'nin burada bir rolü yok. O sadece optik kablo sayesinde sesi sisteme gönderiyor o kadar.
    Dengesizlikten kastım bass etkili mi? Ses düzgün mü? gibisinden. Sonuçta ekstra bi kablo kullanıcaz.
  • Arkadaşlar tv kurulumu yapılırken anten bağlı değildi servis usb sen kanalları yükledi şimdi anteni kurdum TRT 4K yı bulamıyorum Sony tv lerde Trt4K kaçta bilen varmı yada yapmam gereken işlem nesi bira uğraştım çözemedim

• quote:

Dengesizlikten kastım bass etkili mi? Ses düzgün mü? gibisinden. Sonuçta ekstra bi kablo kullanıcaz.

Düzgün bir sorun yok.

• Bu 49xe8005 tv den bende almak istiyorum tavsiye edermisiniz rica etsem

Dün mağazaları gezdim baktım Sony tv ler kadar gözüme güzel gözüken tv olmadı ne yazıkki

Resim netliği malzeme kalitesi gerçekten mükemmel Sony tv lerde

Diğer tv lerde iş yok desem yalan söylemiş olmam herhalde

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.