Şimdi Ara

SONY KD65XD8505BAEP acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba SONY KD65XD8505BAEP 65 inç 164 cm Ekran Android UHD 4K SMART LCD EDGE LED TV almayı düşünüyorum bu fiyat bandında başka tavsiye edebileceginiz ürün var mı? ürünü dün samsung ile karşılaştırınca görüntüdeki detayların hd yayında çok daha iyi oldugunu gözlemledim ama satıcı bu ürünün çözünürlüğünün ısrarla 3840 x 2160 dan fazla oldugunu ve 4096 × 3112 destekledigini söyledi. bu ürünü kullanan ya da sony hakkında değerli yorumlarınızı bekliyorum.

saygılarımla

• hitaf H kullanıcısına yanıt
    Hayırlı akşamlar.aynı üründen bugün müşterime satıp akşam ziyaretine gittim. Oradaki satıcının dediği doğru pc bağlayıp denediğimde 4096 çözünürlüğü görüyor televizyon. Müşterim 2 ürün arasında kalmıştı. 65ks9500 ve 65uh850 bu iki modelde bir rica da bulundu hem vertical bandig hemde futbol maçı videosu göstermemi istedi. Bu iki demoyu gösterdiğimde Samsung futbol görüntüsünde çim renkleri ciddi anlamda fosforlu gösterdi. Bandig testindende başarısız geçti. LG modeline geldiğimizde ise Samsunga nazaran daha mat ve doğal seyir zevki sağladı. Bandig açısında. Bir sıkıntı çıkmadı. İnternet arayüzünde ise lg nin sağladığı bir üstünlük vardı.herkes ısrarla tizen daha iyi desede kullandıktan. Sonra müşteriler memnuniyet açısından tam verim alamadı. Bu süre zarfında 7899 tl ye düşen 65xd8505 modelini gösterdim aradı fark şunlar oldu.
    1- motion flow desteği ile akıcılık
    2- Android menü zenginliği
    3- karasal yayında verdiği kesinlik ve detay lg ye göre daha iyi
    4- HDR özelliği aktifleştşrdiğimizde Sony de HDR işlemci olmasından kaynaklı gerçek ortam aydınlatması. LG de HDR on yazılım destekli mod olmasında. Kaynaklı renklerde patlama yaşanması
    Son olarak şöyle diyebilirim uzun lafın kısası. Sony hem doğallık, hem keskinlik hemde açabildiğin tüm format desteği ile üstünlük sağladı. Sizinde düşünceniz bu yönde olursa yazdıklarımdan ötürü.istanbulda iseniz mağazaya davet edip canlı olarak göstermek isterim. Hayırlı akşamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne kadar fiyat aldınız 65 tv bakıyorum da

• Aksiyon sahnesi iceren bir film actim xd8505 de, cok basarisiz buldum tv yi. Siyah seviyesi ise rezalet vaziyette. Bana gore hicbir sekilde parasinin tv si degil.

• BENCE SONY DEN ŞAŞMA. biz 65x8505c aldık babamlara çok memnunuz
  • bugun teknosa da 65xd8505 ürününde acayip indirim var. hediye çeki ile 6300 tl. umarım memnun oluruz. satıcılar sony der, başka birşey demediler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.