arkadaşım tv yi pc girişinden bağladığım zaman en fazla 1024 x 768 olarak açabiliyorum 1280 e çıkınca olmuyor. dvi - hdmi olarak bağlarsan 1280 x 720 olarak kullanabilirsin. bir konuda yanlış anlaşılma olmasın alırsan hayırlı olsun şimdiden . ben de var ve çok memnum
beyler aldım bu akşam vga dan bağladım pc yi hiç fena değil ama dvi-hdmi den bağlayınca berbat bi görüntü ile karşılaştım normalmidir? bu arada kablo çin malı markası falan belli değil internet ten kablo alabileceğim bir yer biliyomusunuz? yardımcı olursanız sevinirim.
pc bağlantısı dvı ile daha iyi olması lazım değilmi ??????
evt dostum bencede öyle olması lazım ama bi sorun var anlayamadım bide kablo alıp deniycem olmadı servis i çağrıcam..
Bu konuyu yakından takip ediyorum gelişmeleri bildir bizde yarın bi gün aynı sorunla karşılaşmıyalım
arkadaşlar 2 hafta önce aldığım sony 3lcd bana tv budur dedirtti. ben 3 aydır karar verememiştim. 3000 ytl ye sehpa dahil aldım. müthiş bir alet. 2omt lik en ucuz kabloyla bile pc den keyifle dvd seyrettik. çatı anteniyle bile sonuç oldukça tatmin edici. ileri derece bağlantıları düşünemiyorum bile. ayrıca monitör kablosuyla yaptığım bağlantıyla 800-600 bile tatminkar bir verim aldım. bence düşünmeyin alın derim.bu arada tv nin arkasında bır kart yuvası var. ne işe yaradığını anlayamadım. bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.
vala arkadaşlar benim diyeceğim ben bu sony 3 lcd tv ye bayıldıydım fakat lamba ömrü benim ömrümü yedi 3000 saat yanee senede bir 300 dolar veripte lamba alacağıma bu tv nin 2 senelik lamba parası kadar para veririm üstüne 60000 saat ömrü olan plazma alırım arkadaşlar günde 12 saat izlesen 15 sene gider bu da oldukça uzun bir süre sevgiler....
sont servisi en az 6000 saat dio en azından 2 sene götürür görüntü kalitesi tatmin edici olursa 2 sende bir değişilir lamba fiyatlarıda 200$ bu arada
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme