Selam arkadaşlar bu 2 tv arasında bi seçim yapmak zorunda kaldım aslında DLP istiyorum ama fiyatı beni biraz aştığı için 3LCD yide düşünmeye başladım sizce bu iki model arasında ne fark vardır ve siz olsaydınız hangisini alırdınız. NOT: ikisinide alıcak gücüm var ama açıkçası bi tv ye 4600ytl vermek istemiyorum Sony nin 3700ytl lik modeli varken...
Sony KDF-E50A11E
127 Ekran , 50" Projeksiyon TV, 2X SCART BRAVIA Serisi 50" 127 cm 3LCD Projeksiyon TV Boyutlar: (G x Y x D) ca. 1184 x 827 x 408 mm Şık Dizayn Yüksek çözünürlük, dogal renkler ve yüksek keskinlik sağlayan 3LCD Teknolojisi 1280 x 720 HD Çözünürlük Cinema Black pro işlevi ile yüksek keskinlik(kontrast) sunar Dahili Dijital Receiver *(Sony Türkiye�de bir ilk) Yüksek Ses çıkış mekanizması Virtual Dolby BBE Digital PC Girişi HDMI� Girişi (High-Definition Multimedia Interface) ile sıkıştırılmamış yüksek kaliteli video ve ses sunar HDTV (High Definition) için hazır Virtual Dolby® + BBE® sound 3D Comb Filtre Otomatik 16:9 SmartLink 2X SCART
Samsung SP50L6HX
127 Ekran, 1.280x720 HD Çözünürlük, Kontrast Oranı 2,500:1, 2 Tuner PIP & Çift Ekran DLP Televizyon Düz ekran tasarımı 1.280x720 HD Çözünürlük DNIe(Renk Kontrolü ve Renkte Zayıflamayı Dengeleme S-Video Girişi : F1 AV Girişi ( RCA ) : F1 DVı Ses Girişi : R1 DVI Girişi : - PC Ses Girişi : R1 PC Girişi ( D-sub 15 pin ) : R1 RF : R1 Tak ve Çalıştır : 0 Oto. Ses Şiddeti Düzenleyici : 0 Çocuk Kilidi ( Kanal Kilitleme ) : 0 Giriş İsimlendirme ( Kaynak Secimi ) : 0 Kanal İsimlendirme : 0 En Seilen Kanal : - Bir Önceki Kanal : 0 Hareketsiz Resim : 0 Otomatik Kapama ( 3 Saat ) : 0 On/Off Zamanlayıcı ve Saat : 0 Kanal Hafızası : 100 kanal ATS ( Oto. Kanal Arama ve Sıralama ) : 0 Teletext Hafızası : 2.100 sayfa Teletext : Hi Level 2.5 OSD Lisanı : 21 Lisan(Fince,danca, Norvecce yeni eklenmiştir) Ekran Üzeri Gösterim Menüsü : Smart UI ( Kullanıcı Arabirim) Otomatik Genişlik : 0 Resim ve Metin : 0 İkili Ekran : 0 PIP ( Resim-İçinde-Resim) : 2 Tuner Ses modu : 5 Mod Ekolayzer ( 5 Bant ) : 0 Hoparlör Sayısı : 2 Yollux4 Surround Ses : SRS TruSurround XT Ses Çıkışı ( MPO) : 30Wx2 Stereo / Mono : Nicam/A2 DNIe3 : 0 Renk Sıcaklığı Ayarı : 0 Resim Modu : 4 mod Dijital Gürültü Azaltma : 0 Dinamik Siyah Yüzeyi Arttırımı : 0 Kontrast Oranı : 2,500:1 Çözünürlük ( H/V ) : 1.280x720 EURO MULTI VIT( Tüm yazılımların NTSC göst ) : 0 Görünüm Oranı : 16:9 Ses Çıkışı ( RCA ) : R1 Bileşen Girişi ( Smart Jack ) : R1 HDMI ( DVI ) : R1 RS-232C ( Mini Jack, Servis ) : R1 Scart Soketi : R3 Genel Amaçlı Uzaktan Kumanda : 0 Çalışır : 166W Bekleme Durumunda : 3.4W Yıllık : 267kWh Boyutlar( GxYxD. mm ) : 1,182x870x355 Kutu Boyutları ( GxYxD mm ) : 1,300x1005x475 Ağırlık ( Net Kg/Brüt Kg ) : 33/41 Yükleme Miktarı ( 20FT / 40FT ) : 40/86 Raf Modeli İsmi : TR50L6S
Teknosalarda samsung 50L6 dlp televizyonun fiyatı 3000 YTL , 15 ay taksitle (bende geçen hafta aldım dlp mi teknosadan) bilgine..
dikkat: ürünlerin çoğu teşhir ürünleri, almadan önce paneli kontrol et
sony sxrd teknolojili ürünler yıl sonuna doğru geliyormuş bence onları bekle.
ne demek sxrd??
quote:
Orjinalden alıntı: drberk2
sony sxrd teknolojili ürünler yıl sonuna doğru geliyormuş bence onları bekle.
dostum marmaris e yakın bi teknosa bilmiyorum ne yazıkki :( en yakın izmirdedir heralde.. sen hangi şubesinden aldın?
dostum calısma prensıplerı farklı olsada dısarıda yapılan karsılastırmalı test lerde ıkısıde aynı puanı almıslardır sony dıs kasa ve ozellıkler bakımından daha sadedır
yanlız su var samsung 50l6 modelının uretımı bıttı ve su anda samsung shoplarda stoklarda bulman ımkansız gıbı varsada dedıgın fıatlarda teknosalarda fıatları uygun ama kapalı kutu degıl vıtrın yanı teshır urunlerını 2999ytl ye verıyorlar sony ı ıse kapalı kutu ve sıfır olarak alabılırsın
arkadasın bahsettıgı SONY SXRD TV ıse daha kalıtelı daha net cozunurlugu daha yuksek kontrsat ıse 10000:1 dır fakat ben fuarda satıs gorevlısıne sordum urun kasımda ulkemızde satılacak ve fıatıda 7000-8000ytl arasında olacakmıs dogubanka gelse 5000ytl cıvarında olur karar senın
www.teknosa.com da var görünüyor müşteri hizmetlerini aradım elimizde yok dediler...
bu sabahwww.morfare.com dan geldi bu mesaj, fiyat indirmişler
Bu mesaj size Morfare tarafından gönderilmiştir.
Şimdiye kadar 4.500 YTL. ve üzerine satılan projeksiyon LCD TV'lerde müthiş promosyonumuz başladı.
Üstelik de yanında normal bir DVD'yi bile 1080i'ye çıkartabilen (up-scale) ve görüntü kalitesini iyileştirebilen HDMI çıkışlı DVD oynatıcı hediye !!
Unutmadan, sehpa da yanında bedava !!
Sony KDF-E50A11E 127cm LCD PROJEKSİYON BRAVIA TV Orjinal Sehpa + DVD Player Hediyeli !!
Fiyatı: 1573,04 EURO + KDV Size Özel Fiyat: 1558,2 EURO + KDV
Ürün özellikleriEntegre Dijital Tunerli, HD'ye hazır, 2.7m piksel ve geniş izleme açısına sahip ince 50"/127cm 3LCD arkadan projeksiyonlu BRAVIA Televizyon, şimdi SU-RG11M Ojinal Sehpa ve DVP-NS76 DVD Player Hediyeli!!
fiatı çok yüksek
banada baya uygun gibi geldi ev sinema sistemi aynı sitede 650 milyon tv 3 milyara gelio bence güzel bi kampanya
fiyat uygun sonyde realpassion @ dlp istiyosan bakabilirsin...
quote:
Orjinalden alıntı: doors
fiyat uygun sonyde realpassion @ dlp istiyosan bakabilirsin...
Saol @doors iş var bide avrupa yakasındayım ama krokiyi aldım haftasonu gidip bakıcam en güzeli kendi gözünle görmek bence
1-2 gün sonra Marmaris Sony bayisinden alıcam arkadaşlar gittim inceledim baya güzel Sehpa + HDMİ çıkışlı Sony Dvd Player ile birlikte 3750ytl bence fiyatıda uygun. İnternetten almak pek istemiyorum bişey olursa muhattabım olsun istiyorum. Fakat bi konu hala kafamı kurcalıyor benim bu tv yi almamın en büyük nedenleri 1. pc yi bağlamak 2. dvd seyretmek 3. ps3 aldığımda rahat rahat oyunumu oynamak. fakat forum içerisinde bi arkadaşımız pc yi bağladım ve 1024x720 den yukarı çözünürlükte kullanamıyorum demiş diğer bi arkadaşta 1280x720 de kullanıyorum demiş açıkçası kafam baya karıştı bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım etsin. Sony bayisindeki arkadaşlara sordum pc yi bilmiyoruz ama panel çözünürlüğü 1280x720 dediler. :S
Aynen KAtılıyorum bende bu kadar yüksek meblalarda alışiş veriş yaparken karşımda bi muhattap olamsını tercih ederim o yüzden hafta sonu bayiye gidecem bu arada bende pc'ye bağlıyacam 1500 filmim var ayrıca humax olmayı düşünüyom gerçi daha denemedim forumdan arkadaşalr tavsiye etti inş güzel bi set kurarım deneyimlerini paylaşırsa arkadaşlar sevinirim özellikle pc konusunda
Bugün carousel teknosaya gittim samsungun dlpsini denemek için ama gerçekten bi hayal kırıklığına uğrasım dlpyi o kadar öven arkadaşlar onu görselerdi ağlarlardı diebilirm ama şu varki o dlp Allah bilir kaç saattir kullanılıyor o yüzden dlp severler üzüülmesin 3000 ytl ye indirmişler teşhir ürünlerini yukardaki model için ama açıkcası ben pek tavsiye etmem panelde çizikler var görüntü kaliteside baya düşmüştü alıyosanızda bir kaç teknosa gezin en iyi durumdakini alın cumartesi günüde morfareye gidip sony 3lcdyi test edicem o zaman akrşılaşırmak daha doğru olur ama ben pek teşhir ürünü tavsiye etmiyom ama samsungun 50" o modelini alıcağıma (teşhir) 3000 ytl verip 54" alırım 3200 ama oda teşhir ürünü genede bende 3000 ytlelik modelinden daha iyiydi ama şunu sözlüyim yazıalrda kayba ve dahdada büyük olduğundan yakın mesafede kare kare olma gibide bi sorunu var ilgilenenlere duyrulur
valla dostum ben kararımı verdim ve yarın gidip alıyorum sony 3lcd yi biraz ani oldu ama fazla kurcalıyıp kafamı iyice buandırmak istemiyorum zaten en iyisinide istemiyorum benim cebime en uygun en iyi kaliteyi arıyorum oda sony 3lcd gibi geliyor bana.. bazı arkadaşlar kasımı bekleyin 1080p ler gelicek diyoda 8000ytl ye gelicek oda beni aşar en iyisi gidip bir çırpıda almak gibi geliyo bana.. inşallah yanlış bir karar vermemişimdir
iyi karar ,,,memnun kalırsın o fiyat aralığına alınabilecek en iyi tv pardon 3lcd şimdiden hayırlı olsun..
Bakalım cumartesi yapacağım test sonucunda bende memnun kalırsam 3lcdler kafilesine katılabilirim :D