Şimdi Ara

SONY KDF-E50E2000\2010 !!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumu bayağı bir araştırdım (1 ay ) fakat aradığım bilgiyi bulamadım

SONY KDF-E50E2000\2010 !!!!!!

Bu resimdeki Kdf E50E2010 birde 2000 modeli var sanırım aralarında sadece renk farkı var...

Karar verdim sayılır bu cihazı alacağım fakat bir türlü lamba ömrünü anlayabilmiş değilim...Sony bayisine sorduğumda bana 40 000 saatlik bir ömürden bahsetti.
    Benim bildiğim 4000-8000 arası bir ömür olması lazım dediğimde iki saat bu farklı bir teknoloji barındırıyor dediysede buraya sormadan yapamıycağım...

Sorum şu ki ;

Ben bu cihazı aldığımda lambasını kaç sene sonra değiştirmek zorunda kalacağım ya da kac sene sonra ilk günkü görüntü canlığı sönmeye başlayacak ( gerçekten 40 000 saatlik bir ömürem sahip bu cihaz)

Şimdden teşekkür ediyorum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haquan -- 26 Şubat 2007; 0:25:08 >

• YV'yi geçen hafta aldım.
    2000 ile 2010 arasında renk farkı var sadece.
    2000 gümüş gri 2010 mavi gri diye geçiyor, ben 2000 aldım.

Lamba 8000 saat sonra performansını yitirmeye başlıyor, hem internette gördüğüm,
    hem de kullanma kılavuzunda yazan bu.

Ayrıca TV çok iyi bir seçim, kesinlikle başka tvlere bakmana bile gerek yok eğer bunu beğendiysen.
  • Teşekkürler tamam bunu alıyorum ozaman

Peki doğubank fiyatıyla garantili fiyatı arasındaki fark nedir? Doğubanka gitme fırsatım olmadı bayiide inceledim ürünü...

Eğer çok fark varsa doğubankdan alırım..

İlginiz için teşekür ederim sn picotronics

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haquan -- 26 Şubat 2007; 11:35:09 >
  • günde 10 saat izlesen 2 yılda biter lamba performansı. lamba değiştirmek pahalımı ki
  • acaba normal lcd panellere göre renkleri kontrastı ve özellikle hd performansı nasıl?
  • lamba ömrü konusunda bilgisi olan yokmu. 8000 saatten sonra ne yapılıyor. yeni lambamı takılıyor?
  • zaten o saate kalmaz kalitenin düştüğünü renklerin canlılığını yitirdiğini anlarsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.