Şimdi Ara

SONY KDL-40EX650 40' HD LED TV 1299 TL kliksa.com (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
5.317
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende de lg 760s var.Smart özelliğini hemen hiç kullanmadım.3D filmi ise seyrettiğim ya 10 dur ya 15.İkinci tv olarak alacağım üründe bu özellikleri istemezdim açıkçası.
  • MKV - DTS - FLAC desteği yok
    NTFS desteği yok
    DVB-C (dijital kablolu yayın) yok
    DVB-T (dijital karasal yayın) yok
    DVB-S yok
    2D görüntü berbat
    Siyah kalitesi berbat
    Renk kalitesi berbat
    Ses kalitesi iyi değil
    SD yayın kalitesi çamur
    -------------------------------------------------
    Bunlar yoksa niye tv alıyorsunuz ki paranız cebinizde kalsın çünkü bu özelliklerin hepsi günlük kullanılıyor diğer özellikleri saymadım
    Bu satılan tv ye 700 tlden fazla vermeyin

Bu çöpe para vereceğinize 200 tl üstüne koyun 42" panasonic st50 alın
    http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/panasonic-tx-p42st50e-3d-full-hd-107-cm-neoplazma-tv,2000-hz,3xhdmi,2xusb/productdetails.aspx?I_ID=63426

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 2 Mart 2013; 19:22:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Technosoft

Smart tv olsa ne olur olmasa ne olur. Aldığımda bir 5 dakika girdim meraktan dahada kumandada düğmesine bile basmadım. Ethernet kablosunu takmaya üşeniyorum televizyona o kadar gereksiz.Ya o var bu var şu var ama ihtiyaç yok kardeşim. Ben bilgisayardan tabletten telefondan cayır cayır internete giren bir adamım tvnin dandik browserindan kumandayla eziyetmi çekeyim bu saatten sonra. Dandik dandik uygulamalar oyunlar falan. Eşe dosta hava at kapat yani başkada bir nane yok. 3 dye gelince 2 tane gözlük var onlarıda bulamıyorum artık nasıl bir kutuya koyduysam aramıyorum bile. Çok hevesle indirdim ne var ne yok ama ne bileyim oda kesmedi yani. 2 saatlik bir filmde efekt beklemekten harap olduk. Bence 3d de halen çok kullanılabilir çok randımanlı bir teknoloji değil maçlar hariç. Smart tvye ise son sözüm akıllı telefonu olan evinde bilgisayarı olan adam için boş bir olay. Onunda çok yol alması lazım tv alırken tercih sebebi olabilmesi için.

Çok çok haklısın. Bende 3D yi kullanışlı bulmadığımdan (sinema deneyimimden) düşünmediğim için bu tv den aldım.İnternet tv ile smart tv nin ne farkı var bilmiyorum ama benim için tv de internetin tek önemi arada sırada film yada video izlemek. Nitekim bugün video performansını denedim youtube dan izlediğim videoları hiç takılmadan izledim,sorunsuz. Web browser özelliği yok sanırım oda olsaydı çok iyi olacaktı. İlk Led tvim olduğundan görüntü kalitesini çok değerlemdiremiyeceğim. Ama Sd yayın kalitesinin iyi olduğu söylenemez. HD uydu alıcısı alacaz artık. Almamdaki en büyük sebep tabiki SONY ve TV nin birbirleriyle özleşmiş olması.

• quote:

Orijinalden alıntı: M-D-Luffy

quote:

Smart tv olsa ne olur olmasa ne olur. Aldığımda bir 5 dakika girdim meraktan dahada kumandada düğmesine bile basmadım. Ethernet kablosunu takmaya üşeniyorum televizyona o kadar gereksiz.Ya o var bu var şu var ama ihtiyaç yok kardeşim. Ben bilgisayardan tabletten telefondan cayır cayır internete giren bir adamım tvnin dandik browserindan kumandayla eziyetmi çekeyim bu saatten sonra. Dandik dandik uygulamalar oyunlar falan. Eşe dosta hava at kapat yani başkada bir nane yok. 3 dye gelince 2 tane gözlük var onlarıda bulamıyorum artık nasıl bir kutuya koyduysam aramıyorum bile. Çok hevesle indirdim ne var ne yok ama ne bileyim oda kesmedi yani. 2 saatlik bir filmde efekt beklemekten harap olduk. Bence 3d de halen çok kullanılabilir çok randımanlı bir teknoloji değil maçlar hariç. Smart tvye ise son sözüm akıllı telefonu olan evinde bilgisayarı olan adam için boş bir olay. Onunda çok yol alması lazım tv alırken tercih sebebi olabilmesi için.

sen kullanmıyorsun diye kimseyi kullanmıyor mu zannediyorsun
    benim arkadaşımda hergün film izliyor smart tan

kişiden kişiye değişiyor gördün mü?sana lazım ama lazım olmayan insanlarda var onun için 200-300 tl fazla vermeye gerek yok.
    ayrıca smart özelliği yerine 400 tl ye bir bilgisayar toplarım. onuda bağla televizyona eğer internet işim felan olursa açarım kablosuz klavye+ maouse ile işimi fazlasıyla görürüm. ama smart özelliği gibi kumandayla zar zor değil, youtube den video açana kadar beklemek zorunda kalmam. zaten evde 3 bilgisayar var yani buna bile gerek yok ama hiç değilse televizyonun smart özelliğinden kat kat iyidir :) ayrıca bide telefon olunca zaten hiç gerek yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: fberen

quote:

quote:

sen kullanmıyorsun diye kimseyi kullanmıyor mu zannediyorsun
    benim arkadaşımda hergün film izliyor smart tan

kişiden kişiye değişiyor gördün mü?sana lazım ama lazım olmayan insanlarda var onun için 200-300 tl fazla vermeye gerek yok.
    ayrıca smart özelliği yerine 400 tl ye bir bilgisayar toplarım. onuda bağla televizyona eğer internet işim felan olursa açarım kablosuz klavye+ maouse ile işimi fazlasıyla görürüm. ama smart özelliği gibi kumandayla zar zor değil, youtube den video açana kadar beklemek zorunda kalmam. zaten evde 3 bilgisayar var yani buna bile gerek yok ama hiç değilse televizyonun smart özelliğinden kat kat iyidir :) ayrıca bide telefon olunca zaten hiç gerek yok :)

+1
    bende 8ay önce nakit 1660liraya 40" led 3d smart Tv almıştım şimdiki düşüncem olsa aynı parayla 46-47" düz bir Led alırdım gözlüklü 3d bence hiç kullanışlı değil smart tv deseniz laptop kullanmak çok daha konforlu geliyor şimdi yeni bir Tv daha bakıyorum 50" olacak 3d ve smart tv bence önemsiz görüntüsü güzel olsun yeter hı yarın obür gün gözlüksüz adam gibi 3d çıkartılar o zaman tekrar düşünebilirim 3d olayını

• sony her zaman için çok paraya az özellik verir. hatta eski özellik verir.
  • benden başka 3d ve smartı gereksiz bulanlar var mı diyordum , varmış demekki.. 55 ekran tüplü tv var ince ekran alırsam en büyük nedeni pcnin bağlanabilmesi ,tabi ekran kaliteli olcak hayırlısı bakalım beklemedeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rcmf

benden başka 3d ve smartı gereksiz bulanlar var mı diyordum , varmış demekki.. 55 ekran tüplü tv var ince ekran alırsam en büyük nedeni pcnin bağlanabilmesi ,tabi ekran kaliteli olcak hayırlısı bakalım beklemedeyim

3d tabikide gerekli ama bana göre şu anki gözlüklü teknolojisi hiç kullanışlı değil adam gibi uzanıp yayıla izleyemiyorsunuz ilerde gözlüksüz adam gibi 3d çıkarsa cihazlardaki dahili teknolojiyle normal film ve kaynakların 3dye düzgün bir şekilde çevrilmesi mümkün olursa işte o zaman vazgeçilmez olur
  • geçen aylarda asgari ücretle çalışan ve ucu ucuna geçinebilen arkadaşım Lg 47lm660s e 2.500tl gibi bir para vermişti Tvnin DivX kalitesine bayılmış adamın teknolojiyle pek alakası yok Tv izlemeye pek vaktide yok çevrede onun gibi bir sürü insan var kullanmayacağımız özelliklere avuçla para vermenin bir anlamı yok dışardan bakan teknolojiyle içli dışlı olmayan çoğu insan kağıtta yazan özelliklerden ziyade Tvnin büyüklüğüne ve görüntünün güzelliğine bakıyorlar sırf bu yüzden eve misafir geldiğinde sadece BluRay film koyuyorum ve orta segmentli şu anki piyasa değeri 1500tl olan Led Tv me hayran kalıyorlar:)
  • technosoft çok iyi anlatmış.

6 ay önce çocuk iyice ayaklanınca eski 70 ekran tüplü televizyonun devrilmesinden korktuğumdan led tv araştırdım. o gün için 3d, dahili uydu, smart tv, dahili wifi, akıllı kumanda gibi özellikleriyle 32lm660s'i 1800 liraya aldım. tv kalitesinden memnunum. Ancak tchnosoft'un da belirttiği gibi 3d'yi hiç kullanmadım. dahili uydusu da zaten şifre çözmüyor, digitürk abonesiyim, diğer kanallar için de ucuz yollu bir receiver aldım; yani dahili uyduyu da hiç kullanmıyorum. smart özelliğinden arada sırada kızım pepee seyretmek isteyince youtube uygulamasını kullanıyoruz. internete zaten motorola atrix aldıktan sonra sadece telefondan giriyorum. bilgisayarı bile kullanmıyoruz. Vakitsizlikten tv'ye disk bağlayıp film bile izleyemiyoruz. O fiyata daha büyük ekranlı bir tv alabilirdim ama şu da olsun bu da olsun derken kullanmadığım bir çok özelliğe gereksiz para vermiş oldum. Şimdiki aklım olsa daha büyük ekranlı bir tv alırdım. Ekstra özelliklere hiç gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yy982 -- 13 Mart 2013; 12:02:20 >

• quote:

nasıl değişir bi anlatsana
    2. tv olarak bile almam yani

3d nin uzun süreli kullanımda baş ağrısı yaptığı bazı hastalıkları tetiklediği gerçek.Ayrıca gözlük takmak gerekecek gözümde ninemin gözlüğünden ağır bi gözlükle açıkcası ben film keyfi yaşayamam. Bu da benim görüşüm
  • Sony panelleri özellik anlamında ya da kağıt üstünde diğer markalardan düşük görünsede şöyle yan yana izleyince Sony'nin kendine has kalitesini hissetiriyor özellikle renkleri daha canlı gerçekçi,malzeme kalitesi keza bence tv almadan yerinde izleyin karşılaştırın sonuçlar şaşırtıcı olabiliyor,bu arada Film 2d izlenir ;)

Garanti ve uzun ömürlü olmaları da ayrı bir avantaj ciddi anlamda korelilerle aralarında büyük fark var 2 laptobum var biri sony diğeri lg,sony daha eski fakat lg perte çıktı sağı solu plastiği kırıldı sesler gelmeye başladı,sony hala ilk günkü gibi sapasağlam stabil.Demem o ki öyle özelliklere sağını solunu süsleyip pazarlayan diğer markalara çok prim vermeyin.Kalite önemli.
  • Web browser varmış kurcalayınca fark ettim :)
  • İyi yada kötü aldık gitti.İnşallah hayrını görürüz.Ama kesin olan şu ki dün kuruldu ve izlediğim ilk Galatasaray maçında Uğurlu geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

Sony panelleri özellik anlamında ya da kağıt üstünde diğer markalardan düşük görünsede şöyle yan yana izleyince Sony'nin kendine has kalitesini hissetiriyor özellikle renkleri daha canlı gerçekçi,malzeme kalitesi keza bence tv almadan yerinde izleyin karşılaştırın sonuçlar şaşırtıcı olabiliyor,bu arada Film 2d izlenir ;)

Garanti ve uzun ömürlü olmaları da ayrı bir avantaj ciddi anlamda korelilerle aralarında büyük fark var 2 laptobum var biri sony diğeri lg,sony daha eski fakat lg perte çıktı sağı solu plastiği kırıldı sesler gelmeye başladı,sony hala ilk günkü gibi sapasağlam stabil.Demem o ki öyle özelliklere sağını solunu süsleyip pazarlayan diğer markalara çok prim vermeyin.Kalite önemli.

Kalite konusunda vede kağıt üzerindeki özellik konusunda bende sizinle hem fikirim.İlk 5 mp telefonlar çıktığında eşime samsungun bir modelini almıştım. o zamanlarda 6230i nin 1.3 mp kamerasından bi farkı yoktu.Yani demem şu ki bazı firmalar yazdıkları özelliklerin hakkını gerçekten verirken bazılarının ki sadece havada kalıyor.

Geçenlerde bizim arkadaş bayağı bi iyi bi fırsatla bi sony laptop aldı normalde bende ve başka bi arkadaşta olan dell ile pes oynadığımızda ikisindede muhakkak ısınma olurdu.O sony ile oynadığımızda ısınmayı bırakın fanından sıcak hava dahi üflemedi.

• 70 yaşındaki dedesine televizyonun en smartını en hz si yükseğini tavsiye edip ona zorla aldırmaya çalışanlar el kardırsın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: usluçocuk06

quote:

3d nin uzun süreli kullanımda baş ağrısı yaptığı bazı hastalıkları tetiklediği gerçek.Ayrıca gözlük takmak gerekecek gözümde ninemin gözlüğünden ağır bi gözlükle açıkcası ben film keyfi yaşayamam. Bu da benim görüşüm

3d yi mi kötüledin bana mı öyle geldi

hiç izlemiyon yani

sanki biz de 24 saat izliyoz 3d yi

ninen de 3d izlemeyiversin

arkadaş sırf yazı yazmak için muhalefet olma için bu kadar da saçmalanmazki

• quote:

quote:

quote:

hiç izlemiyon yani

benim görüşüm dedim,arkadaş orada belirtmiş ben beğenmedim diye bende izlemiştim gözlüklü olan tvlerden on on beş dakika sonra gözlerimi ağrıttı arkadaşımda izledi o da çok sürmedi hoşuna gitmedi mesela ben neden kötüleyeyim sadece kişilerin fikirlerinin zevklerinin farkılı olabileceği. Aklınca post kasıp klavye delikanlılığı yapma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bey_Efendi -- 13 Mart 2013; 15:41:54 >

• 3D nin sinemadaki dev ekranda bile bi espirisi yokken tvde etrafa gösterişten başka bi artısı olmadığını düşünüyorum.Tabi ki yinede zevk meselesi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hiç izlemiyon yani

benim görüşüm dedim,arkadaş orada belirtmiş ben beğenmedim diye bende izlemiştim gözlüklü olan tvlerden on on beş dakika sonra gözlerimi ağrıttı arkadaşımda izledi o da çok sürmedi hoşuna gitmedi mesela ben neden kötüleyeyim sadece kişilerin fikirlerinin zevklerinin farkılı olabileceği. Aklınca post kasıp klavye delikanlılığı yapma.

kafan güzel galiba senin
    post kassam 6 senede albay olurdum galiba

varolan en iyi teknolojiye .ok atmanın saçmalıdğından bahsediyorum
    cebinde s3 yada iphone yoksa neyim
    kullanma o zaman o telefronu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.