Şimdi Ara

Sony KDL-40HX700 40'102cm LCD TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar,bayağı bir araştırmadan sonra kararımı verdim ve bugün siparişimi geçtim.Piyasada fiyatlar gerçekten çok değişken,tercihimi fiyatınında uygun olmasından dolayıwww.morfare.com dan kullandım.Kısmetse cumartesi kurulum gerçekleştirilecek.İzlenimlerimi burdan paylaşmaya çalışacağım,sizlerde payaşırsanız sevinirim.

İyi forumlar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofbe -- 11 Mart 2010; 16:51:58 >

• Fotoğraflı inceleme yaparsan çok seviniriz...

Güle güle kullan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofbe

Arkadaşlar,bayağı bir araştırmadan sonra kararımı verdim ve bugün siparişimi geçtim.Piyasada fiyatlar gerçekten çok değişken,tercihimi fiyatınında uygun olmasından dolayıwww.morfare.com dan kullandım.Kısmetse cumartesi kurulum gerçekleştirilecek.İzlenimlerimi burdan paylaşmaya çalışacağım,sizlerde payaşırsanız sevinirim.

İyi forumlar,
    bende karar verdimde para durumumu tam ayarlamam lazım bir kerede tv sepha dvd player ps3 vb şeyleri alıcam kurdukdan sonra bişi eklemek istemiyorum Aldıgın şirketten bende alıcam kurulumu dert olmaz paralel sokaklarında oturuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: fukarakoala

quote:

Arkadaşlar,bayağı bir araştırmadan sonra kararımı verdim ve bugün siparişimi geçtim.Piyasada fiyatlar gerçekten çok değişken,tercihimi fiyatınında uygun olmasından dolayıwww.morfare.com dan kullandım.Kısmetse cumartesi kurulum gerçekleştirilecek.İzlenimlerimi burdan paylaşmaya çalışacağım,sizlerde payaşırsanız sevinirim.

İyi forumlar,
    bende karar verdimde para durumumu tam ayarlamam lazım bir kerede tv sepha dvd player ps3 vb şeyleri alıcam kurdukdan sonra bişi eklemek istemiyorum Aldıgın şirketten bende alıcam kurulumu dert olmaz paralel sokaklarında oturuyorum
    İlk izlenimlerimi sizlerle paylaşmak istedim,karar vermenizde faydası olur inşallah.

Öncelikle,dizayn olarak gerçekten harika bir lcd,ekran parlak falan deniyordu,hiç öle bir sıkıntı yaşamadım.Digitürk Sd yayında performansını çok merak ediyordum,beklediğimden fazla kaliteyle karşılaştım.Hele Hd performansı müthiş.Dlna bağlantısı ile wireless olarak m2ts dosyaları oynatabiliyor,diğer video dosyalarını gösteremedim.Music ve resim dosyalarında ise sıkıntı yok.Usb girişinden divx kalitesi,divx playerdan daha iyi.Yalnız mkv dosyaları ne yazık ki oynatamıyor.Eski Ps2 mi bağladım,scart girişinden gerçekten beklediğimden iyi,tabi crt ile kıyaslamak yanlış olur.Ayrıca internet özelliğini çok beğendim.Youtube eksik herhalde çıkartmışlar,bayağı bir video siteleri var hd kalitede videolar dahil takılmadan seyredebiliyorsunuz.Alyazıda sıkıntı var gibi,4 değişik font olmasına rağmen yazılar çok ince okumanız biraz zor oluyor.Onuda altyazıyı filme gömererek hallettim.İlerde yeni bir firmware ile bu düzeltilebilir sanırım.Sony'de yazılı olarak ileteceğimdir.Farklı widget eklentilerle tv yi zenginleştirebileceğimi düşünmüştüm,ama o destek yok henüz. ark

Fikir ve düşüncelerini ayrıca yardımlarını burda paylaşacak arkadaşlar olursa sevinirim.

İyi Forumlar,

• quote:

İlk izlenimlerimi sizlerle paylaşmak istedim,karar vermenizde faydası olur inşallah.

Öncelikle,dizayn olarak gerçekten harika bir lcd,ekran parlak falan deniyordu,hiç öle bir sıkıntı yaşamadım.Digitürk Sd yayında performansını çok merak ediyordum,beklediğimden fazla kaliteyle karşılaştım.Hele Hd performansı müthiş.Dlna bağlantısı ile wireless olarak m2ts dosyaları oynatabiliyor,diğer video dosyalarını gösteremedim.Music ve resim dosyalarında ise sıkıntı yok.Usb girişinden divx kalitesi,divx playerdan daha iyi.Yalnız mkv dosyaları ne yazık ki oynatamıyor.Eski Ps2 mi bağladım,scart girişinden gerçekten beklediğimden iyi,tabi crt ile kıyaslamak yanlış olur.Ayrıca internet özelliğini çok beğendim.Youtube eksik herhalde çıkartmışlar,bayağı bir video siteleri var hd kalitede videolar dahil takılmadan seyredebiliyorsunuz.Alyazıda sıkıntı var gibi,4 değişik font olmasına rağmen yazılar çok ince okumanız biraz zor oluyor.Onuda altyazıyı filme gömererek hallettim.İlerde yeni bir firmware ile bu düzeltilebilir sanırım.Sony'de yazılı olarak ileteceğimdir.Farklı widget eklentilerle tv yi zenginleştirebileceğimi düşünmüştüm,ama o destek yok henüz. ark

Fikir ve düşüncelerini ayrıca yardımlarını burda paylaşacak arkadaşlar olursa sevinirim.

İyi Forumlar,

Alıntıları Göster
    güle güle kullan, ben de 46ex500 aldım aynı alt yazı sorunu bende de var, alt yazıyı filme nasıl gömüyorsun onu merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozanmt

güle güle kullan, ben de 46ex500 aldım aynı alt yazı sorunu bende de var, alt yazıyı filme nasıl gömüyorsun onu merak ettim.

Alıntıları Göster
    Sizde güle güle kullanın,ben avi dosyalar için;ücretsiz olan AVI ReComp programını kullanıyorum.Diğer formatlar içinde googledan yardım alabilirsiniz.

İyi Forumlar
  • quote:

Sizde güle güle kullanın,ben avi dosyalar için;ücretsiz olan AVI ReComp programını kullanıyorum.Diğer formatlar içinde googledan yardım alabilirsiniz.

İyi Forumlar

Alıntıları Göster
    Tv nin Dlna özelliğini kullanma çabalarım akabinde,ps3 media server prg,laptopa kurdum.Ps3 kullanmıyorum ve Ps3 aracı oalrak kullanmadan,laptop ile tv arasında wifi ile bağlantı kurdum.Resim,müzik,video dosyaları rahatlıkla çalışıyor.Bu sayede mkv,m2ts uzantılı dosyalarıda rahatlıkla çalıştırabilmiş oldum.Yalnız altyazıyı göstermede problem var onuda altyazıyı filme gömerek hallediyorum,onuda çözmeye çalışmaktayım.

• quote:

Tv nin Dlna özelliğini kullanma çabalarım akabinde,ps3 media server prg,laptopa kurdum.Ps3 kullanmıyorum ve Ps3 aracı oalrak kullanmadan,laptop ile tv arasında wifi ile bağlantı kurdum.Resim,müzik,video dosyaları rahatlıkla çalışıyor.Bu sayede mkv,m2ts uzantılı dosyalarıda rahatlıkla çalıştırabilmiş oldum.Yalnız altyazıyı göstermede problem var onuda altyazıyı filme gömerek hallediyorum,onuda çözmeye çalışmaktayım.

Alıntıları Göster
    merhaba.digital karasal yayını dahili olması rağmen bir türlü çalıştıramadım neden..saygılar

galiba istanbul şu an test yayın yok veya sinyal düşük den dolayı pek verimli değilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mayruk -- 6 Nisan 2010; 21:32:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mayruk

merhaba.digital karasal yayını dahili olması rağmen bir türlü çalıştıramadım neden..saygılar

galiba istanbul şu an test yayın yok veya sinyal düşük den dolayı pek verimli değilmiş.

Alıntıları Göster
    ps3 performansı nasıl acaba????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efilyan

Alıntıları Göster
    HAyırlı olsun.Detaylı bir inceleme bekliyoruz.Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atı Radeon

HAyırlı olsun.Detaylı bir inceleme bekliyoruz.Saygılar.

Alıntıları Göster
    Bence SONY almadan önce bir imkanınız var ise Fulya'da real marketin olduğu yerdeki MEDİA-Markt'a gidin SONY HX700 ve LX700'ün menülerini bir inceleyin derim. Sony HX700 ve LX700 media markta açık olarak var ve Dün akşam Kurulmuş.40". İkisinin de menü ayarlarını yapamadık.TV'ler KİLİTLENDİ KALDI: çok güzel görüntüleri ama?? Menü'de resim ayarlarına girince her iki model de zırvalamaya başladı. Çalışan arkadaş, tv'yi kapattı açtı, fabrika ayarlarına geri döndü..Maalsef. Bende TV bakmak hatta almak iiçin gitmiştim. Hatta Sony46HX700 almaya niyetli idim??? Ama iki modeldeki Menü sistemi de aynı imiş. Yeni jenerasyon menüler. DOlayısı ile kilitlenip kalıyor. Herhalde halledeceklerdir ama ben ASLA almam. düşünsenize, parlaklık ayarlarıı veya contrast ayarlarını yapacaksınız, MENÜ kilitleniyor ancak TV'nizi kapatıp açtıktan sonra düzeliyor.Düzeliyor dediğim menu kapanıyor. Yoksa düzeldiği filan yok. Gene deneyin gene kilitleniyor. SONY?? HX ve LX serisi mi?? ASLA...NX'de aynı menüyü kullanıyor..Bilgilerinize.. AMA Tabii bu benim şansımdan mı yoksa hepsinde bu sorun mu var bilemiyeceğim. AMA bunu gördükten sonra SONY mi ASLA___?? servis ile uğraşmak istemiyorum sıfır tv'im ile.Ayrıca SONY servisi nasıl?? bilemiyorum ama herhalde aşağıdakileri okuduktan sonra samsung'dan iyidir herhalde??? düye düşünüyorum.

SAMSUNG için ise Bende 46B653, Kardeşimde 55B7000, Babamda ise 46B7000 arkadaşımda da 46B653 serisi var. Çok yakın zamanlarda aldık ve alalı daha 8-9 ay oldu. hepimizin PANELİNDE lekeler çıktı. Bendekinde sağ kenar ortada avuç içi kadar, Babamdakinde sağ sol üst köşelerde ve panelin ortasında sanki hani excel'de BAR'lar yaparsınız raporlarınız sunarken onun gibi, kardeşimdeki tam facia ekranın 4 köşeşinde ve kenar ortalarında siyah lekeler var. Tabii ki hepimiz servis çağırdık. hepimiz yaklaşık 3 aydan beri bekliyoruz. Babama 15 gün evvel arayıp Yeni bir 46B7000 vereceklerini söylemişler ama en az 1 ay sürer demişler (Televizyon yokmuş ellerinde (yalana bak) Babam sabırla bekliyor.

Kardeşim ve ben 30 iş gününü geçince telefon açıp servise sorduk. (altıntepe bostancı servisi benimki) Bana size yeni tv vereceğiz dediler.Bende Ücret iadesi istedim. YASAL süreyi katlayarak geçmemize rağmen hala kardeşim ile ben paramızı alamadığımız gibi bir sürü hakaret ve garip insanlar ile muhatap olmak zorunda bırakılıyoruz. NE O SAMSUNG Türkiye'ye kendisi gelmiş, işleri Anadolu Holding'den devir alıyormuş___?? BİZE NE__??

Demek istediğim Samsung'un servis rezaleti değil. Bu yukarıda adı geçen TV modellerinin panellerinde sorun var. BENCE......(belki de başka modellerinde de vardır ama ben bilmiyorum) Lekeler sadece BEYAZ veya Yeşil fonda ÇOK net olarak gözüküyor. Diğer renklerde belli bile olmuyor bu arada.

Bunları bilirek SONY veya SAMSUNG alacak olan arkadaşlarıma da iyi şanslar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yildiz802

Şu anda stokda yok önsipariş verdik 46HX700 için pazartesi alıcaz gelirse ps3 ve sepha siparişimizde var topluca test koyarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukarakoala

quote:

Orijinalden alıntı: yildiz802

Şu anda stokda yok önsipariş verdik 46HX700 için pazartesi alıcaz gelirse ps3 ve sepha siparişimizde var topluca test koyarım

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 40z 4500 ile 40hx700 arasında kaldım.sizce hangisi tercih edilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: 67Levent

arkadaşlar 40z 4500 ile 40hx700 arasında kaldım.sizce hangisi tercih edilir?

Alıntıları Göster
    Bu tvlerin sahipleri menülere girerek deneme yapabilirler mi bir arkadaş dükkanlarda denemiş ve menülerde kilitleniyor sonra da resetleniyor gibi bir sorundan bahsediyor bakalım sizin tvlerde de aynı şey var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: norepinefrin

Bu tvlerin sahipleri menülere girerek deneme yapabilirler mi bir arkadaş dükkanlarda denemiş ve menülerde kilitleniyor sonra da resetleniyor gibi bir sorundan bahsediyor bakalım sizin tvlerde de aynı şey var mı?

Alıntıları Göster
    SAYIN cbuddy;

BENDE 46C650 Mİ YENİ ALDIM İÇİME BİR KURT DÜŞTÜ ŞİMDİ

GERÇİ ELEKTRONİK BİRAZ ŞANŞ İŞİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: norepinefrin

Bir 46EX500 sahibi olarak her dakka menüye girip cıkmama ragmen böyle bir sorunla karsılasmadım diyebilirim
  • quote:

Alıntıları Göster
    Tv ile Laptop arası wirelles bağlantı kurmayı detaylı anlatırmısın? Tv'ye Usb Dongle ile (yani wirelles adaptör) adsl modeme eternet kablosu çekmeden laptop-tv bağlantısı yapılabiliyormu? Ayrıca bu bağlantı şekliyle film aktarımı ve seyri yapılabilirmi? Performans nasıl olur. Teşekkürler.

• quote:

Bu yukarda anlattığın sistemi anlayamadım. Biraz daha detaylı anlatabilirmisin? Yani tv ile laptop arasında hiçbir kablo kullanmadan film izleme amaçlı bağlantı nasıl kurulur? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunademir

quote:

Bu yukarda anlattığın sistemi anlayamadım. Biraz daha detaylı anlatabilirmisin? Yani tv ile laptop arasında hiçbir kablo kullanmadan film izleme amaçlı bağlantı nasıl kurulur? Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende 40z4500 alacaktım fakat bu model artık pek bulunmuyormuş, onun yerine hx700 serisi varmış .Sizce bu fiyata değer mi bu ürün???

• quote:

Orijinalden alıntı: Efilyan

arkadaşlar bende 40z4500 alacaktım fakat bu model artık pek bulunmuyormuş, onun yerine hx700 serisi varmış .Sizce bu fiyata değer mi bu ürün???

Alıntıları Göster
    Bugün sony center a gittim en iyi lcdsi hx700 dü , bana güzel gözüktü ama fiyatı 3500 tl uçurmuşlar , yaza lcd tv almayı düşünüyorum araştırmaya devam edeyim dünya kupası öncesi fiyatlar ucuzlar belki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.