Şimdi Ara

Sony KDL-40HX755-40HX750 HASTALARINA FIRSAT...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki tv^nin meraklısı varsa ki,olmaması imkansız,şu an piyasada bulmak imkansız gibi birşey,özellikle hx755 için konuşuyorum...

Hx750'nin 32 inch'ini,hx755'inde 40 inch'ini kullanmıştım,ikisi de bence devrinin çok başarılı tv'leri,ve hala da
    öyle...Sd yayınlarda gerçekten çok başarılı görüntü veriyorlar,hd'de de keza öyle,blu-ray'de film izlemek de ayrı bir keyif... Büyük bir şans eseri,hx 755'in daha 1 ay evvel kutusundan çıkardıkları bir mağaza buldum,mağaza açılışında teşhire koymuşlar,sonra tekrar kutusuna kaldırmışlar.Bağdat caddesinde bir beyaz eşya mağazasında,hx750'de var,ama hx755 alın,ikisi de aynı seri,hx755 te sanırım dahili uydu alıcı var,farkı sadece bu...Ben kullanırken dahili uydu alıcısını kullanmadığım için,dikkat etmedim...Bu tv'nin meraklısı varsa,kaçırmasın bence,yanlız ne kadar sony'ci olsam da uyuz oldğum birşey var,sony'nin fiyat politikası,bayağı bir tartıştım sony'le bu fiyat mevzusunu,ama geri adım atmıyorlar...Ne kadar teşhir malı olsa da,2 sene evvelinin modeli olsa da,sony fiyat düşmüyor,kapalı kutu fiyatından satıyor...
    Hx755 satış fiyatı: : 2.587,74 1 ay evvel kutusundan çıkmış,temiz...
    Hx750 satış fiyatı: : 2.338,59
    Meraklısı varsa,yönlendirebilirim...
    Özellikle bu boyutlarda olması görüntüyü daha da güzel gösteriyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turk1965 -- 24 Ekim 2014; 9:56:51 >

• rastgele baktım konuya
    ilgilenmişsin dostum ama zaten piyasada senin dediğn fiyatlara var o tv.
    akakçe de aratırsan dahada uygun fiyatlara bulabilirsin,kaldıki senin söyledğin tv ler teşhir.yani 24 saat çalıştılar,okadar para verilmez onlara .mağaza sahibine görürsen 1000 lira veren arkadaş var dersin.
    ilgin için sağol
  • fcivelek_21 kullanıcısına yanıt
    HX750 VAR DA,HX755 yok,bir de 1 ay evvel kutu açıldı denince ve burası teknoloji marketi olmadığı için,12 saat zaten çalıştırmazlar,caddebostan da bosch bayii,fiyat abartı ama ben yine de bilgilendireyim dedim,büyük teknoloji marketinin teşhiri ile,caddebostan'daki sabah 10 da açıp,akşam 7 de kapayan bosch bayinin teşhiri bir olmaz diye bilgi verdim,meraklısına diye belirttim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.