Bildirim
Sony KDL-40R485B 40' BİLGİSİ OLAN İÇERİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam 1050 TL nasıl alıyorsunuz iyi fiyatmıs.Bende Bakıyordum Ancak R serileri ile ilgili olumsuz yorumlar biraz kafamı karıştırdı.Ama Yani TV'den aşırı beklentileri olmayanlar için bence fenada olmaz ama bakalım bende Samsung 40H5070 yoneldim ama hayılrısı. -
quote:
Orijinalden alıntı: pilgrimage
Hocam 1050 TL nasıl alıyorsunuz iyi fiyatmıs.Bende Bakıyordum Ancak R serileri ile ilgili olumsuz yorumlar biraz kafamı karıştırdı.Ama Yani TV'den aşırı beklentileri olmayanlar için bence fenada olmaz ama bakalım bende Samsung 40H5070 yoneldim ama hayılrısı.
Gg de bir satıcı 1.289dan satiyor, %10 indirim koduyla 129 tl indirim + 100 tl maxipuan la...
sizin yöneldiğiniz modele de bi bakayım... benim tv den beklentim görüntü kalitesi..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gittigidyor kişiye ozel mi %10 indirim yapıyor.Bende niye yok anlamadım valla :( -
sony alacaksan w serisi al derim bu tv de siyah kalitesi filan pek iyi değil ama w d mükemmel ama yine de fena tv değil aynı paraya Vestel de smart tv alablirsin unutma.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X