w5720 serisi kaliteli bir cihaz ama daha uygun fiyata diğer özellikleride iyi bir şekilde kullanabileceğiniz LG 42lh50xx modelini öneririm hem 200hz olması hemde usb okuma performansının çok başarılı olması bakımından tercih edilebilir. fiyatıda bu modele göre çok uygun kullananlarda çok memnunlarmış.
incelemenizi öneririm.
BENCE MULTI MEDIA ÇALIŞTIRMALARI KONUSUNDA SAMSUNG 6 SERİSİNİN ÜZERİNE TANIMAM TABİKİ SONY KALİTE OLARAK PERFORMANSINDAN HİÇ BİRŞEY KAYBETMİYOR BE3 TEKNOLOJİSİ VAR AMA GÜNÜMÜZ İNSANLARI TEKNOLOJİYİ KULLANMAYI ÇOK SEVDİKLERİNDEN MM İŞLERİNE GELİYOR.
Bugun itibari ile Next YE-2000 Sper HD uydu alıcısı aldım.
Serverda satın alıp hd yayınları izlemeye başlıcam bu hafta. Ona göre size nasıl görüntü verdiği hakkında bilgi vericem.
İyi günler...
Ben SONY KDL-40W5720 marka televizyon aldım. SD görüntülerde fazla performans alamıyordum.
Bunun için Next 2000 HD bile aldım. Altın uçlu scart + hdmı kablo ilede test ettim.
Sd yayınların kalite düşüklüğünden dolayı çok değişen birşey olmadığına kanaat getirdim.
En son olarak Koltuk takımlarımızın yerlerini değiştirdik. Odamı dikdörgen olarak düşünün. Toplam 24m2
Lcd'den uzaklaştıkça görüntünün daha iyi olduğunu düşünüyorum. Artık seyrederken rahatsız olmuyorum.
Bu benim nacizade fikrim....
Saygılar...
Sayın üstatlar. Şu aşağıdaki ayarları sizin görüşünüze göre kaç yapmalıyızki en iyi görüntüyü alabilelim. Sanırım aşağıdaki ayarları merak eden 100 lerce kullanıcı vardır.
Ayar verirseniz bu ayarlar Sd yayınlar için + Film Modu için hepsi aynımı olmalıdır??? İlginiz için şimdiden teşekkürler...
Resim modu : Arka Işık : Kontrast : Parlaklık: Renk : Renklerin Sıcaklığı : Keskinlik : Gürültü Azaltma : Mepeg Gürültü Azaltıcı : Motionflow : Film Modu : Gelişmiş ayarlar Gama : Diğerleri :
Beyaz dengesi Kırmızı Arttır : Mavi Azalt : Diğerleri :
Eko ayarları ; Hepsi kapalı
Yokmu bu ayarı uygulayın arkadaşlar...
quote:
Orijinalden alıntı: Cukulata76
Valla bende Sony w5720 serisi var. Forumlarda araştırma yaptım. Hiç bir şey doğru düzgün film açmıyor. Bu yüzden film oynatıcı olarak bu cihazı asla almayın.
quote:
Orijinalden alıntı: sametayd
Merhaba,
Sony tvlerde genel olarak usb den divx oynatma özelliginin Lg ve Samsung kadar başırılı olmadığı söyleniyor ne derece dogru bu bilgi ,, Sony W serisi kullanan arkadaşlar var ise bu özellik hakkında bilgi verebilirlermi ??????????*
Sony bu.. 32000 fonksiyonlu trident yada ultra mega kontrastlı multiplayerlı samsung değil ki..
:))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme