Şimdi Ara

SONY KDL 46EX1, Ps3 ve gene SONY DAV-DZ860W Ev sinema sistemini en uygun şekilde bağlamak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim sorunum şu;

Yeni almış olduğum PS3 ü evdeki ses sistemine bağlayarak 5.1 surround sesle Blu Ray izlemek, ve aynı zamanda oyun oynamak istiyorum. Ancak aynı zamanda da, tv'dan gelen bazı hd kanalların surroundunu da aynı sinema sisteminden almak istiyorum. Bunun için ne yapmamı tavsiye edersiniz?

Normal bağlantı yaptığım zaman ps3'ü hdmi ile tv'ye surround ses alamamaktayım dolayısıyla almış olduğum 1 optik kabloyu ps3 ve sinema sistemine bağlamış durumdayım. eskiden tv-sinema sistemi arasında olan optik şuanda ps3-sinema sistemi arasında. Ancak sinema sisteminde sadece 1 optik giriş olduğundan tv ile bağlantısını sağlayamıyorum.

Aslında bir de wd hd tv media player da var mkv'leri izlemek için ama onu daha hiç işin içine katmıyorum.

Not: Bu arada Tv'nin pass throu özelliği yok sanırım, zira direk 5.1 ps3 çıkışını HDMI'a verip, TV-Ses sistemini optikle bağlayınca gerçek surround ses alamadım.

• Optik çoklayıcı kullanabilirsiniz ancak aygıt seçimini üzerinden manuel olarak yapmanız icab eder. Tüm cihazlarınızı optik switch e bağlarsınız, optik switch in çıkışını da sony 680 e bağlarsınız. Hangisinden ses almak istiyorsanız switch üzerinden o kaynağı seçtinizmi onun sesi sisteme aktarılır. Nispeten pratik bir çözüm olabilir. ttaf ta optik switch vardı zannedersem 3 giriş 1 çıkış.
  • Çok teşekkür ederim cevap için, sanırım optik çoklayıcı işimi görücek bu durumda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.