Şimdi Ara

Sony KDL-55W807C Kullanıcıları - Bilgilendirme ve Görüşler (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
18
Favori
18.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Siz Android 6 yı kurdunuzmu acaba bende yüklü 6 ama onla alakalı oldugunu sanmıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son güncellemeyi yaptıktan sonra USB'den kurulumu yaptım ve şu ana kadar sorunsuz. Umarım sorun çıkmaz.
  • canerfuat kullanıcısına yanıt
    Hallettim sorunu tv nin listeyi usb ye atıp kafama göre düzenledim sıkıntı yok şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekkk -- 18 Mart 2017; 20:28:1 >
  • Merhaba arkadaşlar
    2780Tl +100 para puan ile 2680 Tl ye gg mediamarkt ten alıp aranıza katıldım.umarım sorunsuz panel çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GUNEY_97 -- 25 Mart 2017; 10:35:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUNEY_97

Merhaba arkadaşlar
    2780Tl +100 para puan ile 2680 Tl ye gg mediamarkt ten alıp aranıza katıldım.umarım sorunsuz panel çıkar.

Hangi MediaMarkt' tan aldınız? Ben Pendik Mağazadan 5 yıl garanti ile 3330 TL' ye aldım.. (3000+330tl garanti uzatma)
  • wickedfb kullanıcısına yanıt
    Öncelikle televizyonunuz hayırlı olsun güle güle kullanın.
    GG de yüzde 7 indirim + akbank kredi kartı kampanyasıyla aldım.
    kutuyu kontrol ettim çok şükür kutu daha önce açılmamış.
    cihaz bana pendik depodan geldi.
    yarın kurulum için randevu aldım.ölü piksel bulutlanma çıkmaz inşallah.
  • Teşekkür ederim size de hayırlı olsun.. Benim tv de bugün kuruldu test yaptık sorun çıkmadı şükür.

Bu arada gerçekten beklediğimden çok iyi çıktı görüntü kalitesi. Blueray film izledim görüntü performansı mükemmel..Tek handikapı siyahlar tam siyah değil. O da bütün led tvlerde aynı pek yapacak birşey yok. O yüzden plazma kullanıyordum yıllardır o da panel arızasından gitti :)

Teledünya kullanıyorum, dahili uydu ile daha kaliteli görüntü veriyor ilginç geldi açıkçası..

• Sabah sessizliğinde dikkatimi çekti Tv kapalıyken bile sanki çalışıyormuş gibi ses çıkarıyor. (Fan sesi gibi bir ses)
    Ayrıca tv kapalıyken Wireless erişim noktasının access kontrolüne baktığımda TV' nin kapalıyken bile wireless ağına bağlı olduğunu fark ettim..
    Forumda benden başka dikkat eden kimse var mı?
  • wickedfb kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

Bu gün kurulum yapıldı çok şükür bir sorun yok.next machina uydu cihazıyla kullanıyorum görüntü harika.bu arada belirteyim halen Panasonic G serisi plazma kullanıyorum. Bu tv yi ikinci tv olarak almıştım, iyiliğe almışım.

• quote:

Orijinalden alıntı: GUNEY_97

Teşekkürler.

Bu gün kurulum yapıldı çok şükür bir sorun yok.next machina uydu cihazıyla kullanıyorum görüntü harika.bu arada belirteyim halen Panasonic G serisi plazma kullanıyorum. Bu tv yi ikinci tv olarak almıştım, iyiliğe almışım.

Plazma candır

Uyduyu direkt tv ye bağlayıp harhangi bir hd kanalın görüntü kalitesini karşılaştırın. Tv nin kendi uydu alıcısının görüntü kalitesi bariz şekilde daha iyi.. Beni şaşırtmayı başardı açıkçası..

• Selamlar bugun başıma gelen olay TV yi açmak için kumandaya bastım 5 kere kırmızı ışık yandı önde açılmadı sonra bekledim biraz gene bastım Android ön yükleme yaptı sonra açıldı herşey normal servisi aradım adaptör den olabilir dedi sık sık olursa tv yi alalım dedi başına gelen olursa aklında olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 805
    Sony KDL-55W807C Kullanıcıları - Bilgilendirme ve Görüşler

807

805c modelini kullanan arkadaşlar tv üzerinde üretim yeri ne yazıyor, aradaki 500 tl fark çerçeve rengi hz farkının yanında üretim yeri de olabilir mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsmert -- 21 Nisan 2017; 14:15:34 >

• dsmert kullanıcısına yanıt
    W805C de yazan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albay_alpay -- 22 Nisan 2017; 19:59:54 >
  • Birkaç satıçı da daha menşei slovakya görmüştüm anlaşılan bilmediklerinden sallıyorlar yoksa made in japan müşteri için daha albenili.
  • Arkadaşlar tv e yazılım güncellemesi gelmiş ama yüklemedim daha. Yeni yazılımı yükleyip de sorun yaşayan var mı?

• abercrombia kullanıcısına yanıt
    Merhaba, cihazın görünüm ve ses değiştirmeyi algılaması hızlanmış. Güzel bir güncelleme yaklaşık 1 haftadır kullanıyoruz, memnunuz.
  • Bilgilendirme için teşekkür ederim, ben de güncelleyim o halde sürekli ekranda güncelleme uyarısı rahatsızlık verecek şekilde karşıma çıkıp duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abercrombia -- 16 Mayıs 2017; 22:36:48 >
  • HDMI girişleri ile ilgili yazılımsal veya fiziksel sorun yaşayan var mı acaba? Özellikle de PC bağlama hususunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abercrombia

Bilgilendirme için teşekkür ederim, ben de güncelleyim o halde sürekli ekranda güncelleme uyarısı rahatsızlık verecek şekilde karşıma çıkıp duruyor.

hiçbir güncelleme eski versiyondan kötü olamazdı zaten

menülerde gezme işkencesi resmen bitmiş

kanal bile hızla değiştirilebilir artık sanırım
  • Arkadaşlar resim ayarlanız nasıl? Hareket> Montion ve film modunu açınca görüntü yağ gibi akıyor. O çatıda nişan alan adamlar videosunda bile mükemmel akıcı ama normal tv yayınında yapay bir görüntü oluşuyor. Ben en son Montion>Standart. Film modu >Kapalı'da bıraktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONURTO -- 30 Mayıs 2017; 21:55:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.