Şimdi Ara

Sony KDL-55W807C Kullanıcıları - Bilgilendirme ve Görüşler (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
18
Favori
18.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • All in one klavye alıcaksın bende senin gibiydım 140 liraya git al pc gibi oluyor😄😄😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emekkk kullanıcısına yanıt
    Eğer recovery gibi bir şansım olsa root işine girişecegim ama bozulursa servis gelecek vs vs diye dokumuyorum, zaten topu topu çocuklar youtube den video izliyor ben film izleyemiyorum...

• ghost-riley kullanıcısına yanıt
    Klavye bu işin çözümü ama kablosuz mause ile de kullananlar var ve klavye kadar olmasa da kumanda dan daha rahat diyorlar, once mause ile deneyin sonra klavyeye geçin bence, klavye de çok pahalı meret, çocuklar koltuğun üzerinde klavyenin üzerine basınca resmen yerimden zıplıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenfiz -- 26 Şubat 2017; 19:4:31 >
  • arkadaşlar netten hazır kanal listesini güncellemiştim 4 ay önce bugun fox hd kendi kendine kayboldu listeden oto güncelleme vs kapalı bugun tekrar usb ile kanalları güncelledim herşey eskisi gibi yerine geldi fakat tv yi kapatıp açıyorum misal fox gene gidiyor ama kalan tüm kanallar aynen duruyor sadece fox yok şaka gibi..
  • Mm 2999 diyor şu an.

Ölü piksel ve clouding yorumları gördüm. Acaba foruma mı genelde sorun yaşayan arkadaşlar mı girdi yoksa cihaz mı sorunlu onu düşünüyorum.

Cihazı alan arkadaşlar ölü piksel sorunu ilk kurulumda mı saptanmalı? Kaç pikselde değişime alıyorlar. Ve clouding sorunu olursa Sony değiştiriyor mu?

Aslında ihtiyaç 65" ama plazmadan sonra led istemiyorum. Bunu oledler ucuzlayınca oturma odasına emekli ederim diye düşünüyorum. Clouding mevzu ise büyük soru işareti o yüzden...

• valla ben de alacaktım emin olamadım bir türlü, hele ki bu horos lojistik çok sıkıntılı görünüyor...
  • bende şuanda çok kararsızım alsam mı almasam mı diye 2999 tl mediamarkt ta. Horoz sıkıntılı bir firma ama ürün öyle yada böyle geliyor.tek soru işareti 4k almadım diye pişman olur muyum 3k az para değil sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mockingjay

bende şuanda çok kararsızım alsam mı almasam mı diye 2999 tl mediamarkt ta. Horoz sıkıntılı bir firma ama ürün öyle yada böyle geliyor.tek soru işareti 4k almadım diye pişman olur muyum 3k az para değil sonuçta.

son 1 tane kaldı...niye bu kadar az stok var ki, düşünmeye bile fırsat yok?
  • Mediamarket kutusu açılmış. iade edilmiş ürün gönderdiği de oluyor dikkat edin

• albay_alpay A kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ara ara girer bence bu tv indirime şuanda çok gaza geldim ama tutucam kendimi almayacağım siz alın isterseniz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonyz10c

Mediamarket kutusu açılmış. iade edilmiş ürün gönderdiği de oluyor dikkat edin

ooo bu çok can sıkar işte... biz de iade ederiz sorun değil ama kim uğraşacak?
  • quote:

Valla hocam ara ara girer bence bu tv indirime şuanda çok gaza geldim ama tutucam kendimi almayacağım siz alın isterseniz :D

sayın hocam, ben de üstteki arkadaşın yorumundan sonra kendimi tutmaya karar verdim sizin gibi. sadece 3 stok olması kıllandırdı beni iade falan uğraşacak vaktim de yok. olmazsa w805c denk gelir onu alırız aynı sayılır o da...
  • albay_alpay A kullanıcısına yanıt
    Sony KDL-50W805C Bravia Android TV bu tv sony centerlarda 2800 lira şuanda

bu ürün ise Sony KDL-55W805 55 inch 140 cm Full HD Smart LED 2999 lira

şimdi bunlar 805 mm deki 807 arada ne gibi fark var birde 55 inçliğin sonunda C yok farkları bilen var mı arkadaşlar ?
  • Arkadaşlar merhaba konuyu takip edip de almak isteyen ilgilenen arkadaşlar olur ise diye paylaşmak isterim.

Bugün itibari ile OLED almaya karar verdim ve henüz 3 aylık mediamarkt tan alınma tertemiz az kullanılmış banding ve ölü piksel bulunmayan 55w807c televizyonumu satıyorum. Oyun performansı (görüntü kalitesi) muazzamdir . İsteyen olursa özelden fotolarını paylaşırım görmek isteyen olur ise İzmitte yerinde inceleyebilir.

İlgilenen olur ise kutusu garanti belgesi ile 2.200TL den bırakacağım.

• quote:

Sony KDL-50W805C Bravia Android TV bu tv sony centerlarda 2800 lira şuanda

bu ürün ise Sony KDL-55W805 55 inch 140 cm Full HD Smart LED 2999 lira

şimdi bunlar 805 mm deki 807 arada ne gibi fark var birde 55 inçliğin sonunda C yok farkları bilen var mı arkadaşlar ?

aralarında bir renk farkı var bir de gerçekte her ikisi de 100 hz tarama hızına sahip olmasına rağmen, 807 900hz; 805 800hz o kadar. tabi bunlar yazılımsal değerler, önemli olan bana göre 100hz olması...
  • Herkese merhaba,

USB'den kanal listesi yüklüyorum fakat şöyle bir sorun yaşıyorum. Mesela Sony Editör ile 3'e atadığım Fox TV HDkanalı 146. kanala geçiyor ototmatikmen. Yani TV'ye yükledikten sonra böyle oluyor fakat hazırladığım listede 3. sırada. Bazen 15 bazen 146 oluyor defalarca denedim, TV'yi sıfırladım ama çözüm alamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerfuat

Herkese merhaba,

USB'den kanal listesi yüklüyorum fakat şöyle bir sorun yaşıyorum. Mesela Sony Editör ile 3'e atadığım Fox TV HDkanalı 146. kanala geçiyor ototmatikmen. Yani TV'ye yükledikten sonra böyle oluyor fakat hazırladığım listede 3. sırada. Bazen 15 bazen 146 oluyor defalarca denedim, TV'yi sıfırladım ama çözüm alamadım.

Aynısı benimde başıma geliyor anlamadım bitürlü siz yeni güncelleme yapmışmıydınız acaba bi anlam veremedim buna siz gene nerede oldugunu bulmuşsunuz arayıp fox un ben üşenip aramadım bile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • canerfuat kullanıcısına yanıt
    Problemi çözdüm. Forumun ilk sayfasındaki kanal listesini uydudan taratma işlemini yaptım ama Gürcistan kanalları mıe ne çıktı artık anlamadım, o sırada USB'deki listeyi al komutu verdim ve kanallar geldi.
  • canerfuat kullanıcısına yanıt
    Tarama yapıp tekrar usb mi yükledin gene aç kapa yaptınmı acaba kaybolma olmasın gene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emekkk kullanıcısına yanıt
    Sorun devam ediyor, şimdi televizyonu güncelliyorum, bakalım değişecekmi!
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.